Eντάξει για τα δύο τα δικά μου, φτάνουν!O Xριστος και η Παναγια! ειδα τη λιστα και τρομαξα!!!!
εγω θα παρω ενα κιλο κιμα και ενα κιλο γιαουρτι για τη σκυλοπιτα....τα υπολοιπα ειναι απλα που θα βαλω....κι οποιος προλαβει![]()
Βρε είστε τυχεροί που δεν μπορεί ο Έλβις να έρθει!Eντάξει για τα δύο τα δικά μου, φτάνουν!![]()
Το σκεφτηκα αυτο, γι'αυτο θα βαλω γιαουρτι με 10% λιπαρα! Αλλιως θα εβαζα 2%!!Βρε είστε τυχεροί που δεν μπορεί ο Έλβις να έρθει!![]()
Εσύ ακόμα εδώ είσαι; Πότε θα μαγειρέψεις, μου λες;Το σκεφτηκα αυτο, γι'αυτο θα βαλω γιαουρτι με 10% λιπαρα! Αλλιως θα εβαζα 2%!!
Κρι κρι θα ειναι γριφεεεεε!!!!!![]()
![]()
Οι σκυλόπιτες και τα σκυλόφαγα...???Νομίζω πως η ιδέα για σκυλόπιτες και σκυλόφαγα εν γένει εμπεριέχει ρίσκο...
Θα φαγωθούν μεταξύ τους...
Σιγά ρε Μπαμπινιώτη!!!!!!!Οι σκυλόπιτες και τα σκυλόφαγα...???![]()
Οι σκυλομαχίες είναι παράνομες...Οι σκυλόπιτες και τα σκυλόφαγα...???![]()
Το meteo.gr δεν είναι τόσο αξιόπιστο το έχω τσεκάρει!Κυριακή 05/02/2012 08:00 10 °C 93% 3 Μποφόρ N ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
τώρα τσέκαρα meteo.gr ... αν τα πράγματα έχουν έτσι εμάς δεν μας βλέπω... :shake:
Και τι είπε ο Αρναουτογλου για την Κυριακή;Το meteo.gr δεν είναι τόσο αξιόπιστο το έχω τσεκάρει!
Εχω παρατηρήσει ότι ο Αρναούτογλου της ΕΤ3 λέει πολύ καλύτερα το καιρό και σχεδόν πάντα ότι πει είναι μέσα!