Το είδα λίγο και σε λυπήθηκαΥΓ
Το τσιπουράκι μου έμεινε........δεν είχε έρθει και ο υπερήρωας όμως.......
Επίσης γνώρισα τον mod έκπληξη kokoni που είναι γ..ώ τα παιδιά ενώ τον θεωρούσα λίγο στριμμένο (συγνώμη kokone)
έτσι είναι το ίντερνετ.Κι όπως είπε η Μυρτώ ο kokonis πολύ καλό παιδί!!! Συγνώμη kokοni που μέχρι πρόσφατα πίστευα ότι ήσουν γυναίκα!!
Ωπ-τα τσιμπήσαμε και τα νέα μέλη!!!Άσχετοι ήταν οι ιδιοκτήτες, βόλτα έκαναν και έτυχε ο Γιάννης να γνωρίζετε με την ιδιοκτήτρια του!!
Από ότι κατάλαβα θα γίνουν σύντομα μέλη!
το κολλάρο αυτό είναι εκ των ουκ άνευ με το θεματάκι μας με ότι κινείται με ταχύτητα και μας φαίνεται θήραμα-μακρύς λεπτός λαιμός και στενό κολλάρο δεν είναι ότι καλύτερο σε συνδιασμό με εκρηκτικές εκκινήσεις. μόνο που δεν είχα πολλές επιλογές και της είναι ακόμα λίγο μεγάλο - πρέπει να μεγαλώσει πλήρως το σκυλάκι μου για να του κάτσει κανονικάκαι η Ορμη! κουκλαρα!! ωραιο κολαρο σωστο.
(οτι σε τιγρε και θηλυκό μου κανει !)
Tην επόμενη φορά να φοράμε κι εμείς κανα καρτελάκι με όνομα ρε παιδιά.... με τόσο κόσμο μίλησα και κανένός το όνομα δε θυμάμαι! (ούτε το nick ούτε το κανονικό, ούτε του σκύλου!!).
να δύο πολύ καλές ιδέες!!!!Προτείνω στην επόμενη συγκέντρωση όσοι θα παρεβρίσκονται να φοράνε ταμπελάκι με ψευδώνυμο, όνομα σκύλου και φωτογραφία από το Avatar τους.
τι τροφή του δίνει ρε παιδιά???χαμογελίνη?????Βλεποντας ολες τις φωτογραφιες, ξεχωριζω αυτον τον Σωτηρη, και το βλεμμα του Σωτηρη...
ε όχι κι έτσι!!!!!!! απαράδεκτοKokoni έδωσες μια ωραία ιδέα,για τον αν θα πρέπει να μαζευτούμε χωρίς τους τετράποδους φίλους μασ για να γνωριστούμε καλύτερα!!!
Δεν οργανώνουμε πάλι μια συνάντηση χωρίς σκύλους,για να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι? Αλλά οχι του χρόνου,φέτος καλύτερα!
Βαγγελη πιστευω οτι παιζει ρολο το αφεντικο του. Για σκεψου, και εσυ να ησουνα στην θεση του αυτο το βλεμμα δεν θα ειχες;τι τροφή του δίνει ρε παιδιά???χαμογελίνη?????![]()
Ναι το ξέρω ότι το έλεγες απο χαβαλέ, απλά εγώ παρόλα αυτά πρέπει να ζητήσω συγνώμη και ναι, Ευρασίας είναι τα άτιμα και τα 2 τους τα διαόλια μου. χε χεΧαβαλε κανω ετσι.δεν παραξηγηθηκα!Eurasia ειναι ετσι?
γιατι το λυπηθηκες καλε???? εγω φευγοντας αφησα εκει 2 μπουκαλακια με τσιπουρο και κατι λιχουδιες....!!! οποιος ηταν τυχερος τα πηρε!!!!!!
υ.γ. εμενα το κοριτσακι μου γιατι μονο μια φωτο???![]()
Για σκέψου κι έμενα πως ένοιωθα που μετά από αυτό που είδα , ήξερα πως σε λίγη ώρα θα έχω τον πρόεδρο να ανασαίνει στην πλάτη μου καθήμενος στο πίσω μέρος του αυτοκίνητουkokoni ειναι το καταλληλοτερο κολαρο για αυτα τα σκυλια... ηταν ακριβουτσικο ε? αλλα χαλαλι εννοειται!!
nasouk ενα εχω να πω! ειδα το σκυλο σου στον υπνο μου να τρεχω και να μη φτανω![]()
τα φιλια μου στον προεδρο! και πες του ο Σαγκα λεει.. "φετος θα ψηφισει Γκορτσο!"![]()
![]()
Κοιτα....η αληθεια ειναι πως τελευταια σκεφτομαι να κανω κατι αλλαγες στο σπιτι!!!Παντως να ξερεις πως εχω καλο σκοπο....την αγαπω!!!!!Eammon θα στη δανείσω για μία μέρα... Τα κουφώματά σου μήπως θέλουν άλλαγμα? ;-) Μετά την Pepper θα θέλουν...
Δεν ειναι τοσο τερας μωρε το αγορακι μου!!!Την επόμενη φορά θέλω να κρατήσω κι εγώ για λίγο το μαύρο τέρας - με φωτό όμως για να υπάρχει ντοκουμέντο για το "κράτησα κι εγώ το negro".![]()
α εσυ λοιπον ησουν που του εκανες το πρωτο μασαζ?Για σκέψου κι έμενα πως ένοιωθα που μετά από αυτό που είδα , ήξερα πως σε λίγη ώρα θα έχω τον πρόεδρο να ανασαίνει στην πλάτη μου καθήμενος στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου