Κουδουνάκι σε κουτάβι


coco07

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2007
51
0
Θεσσαλονίκη
Γεια σας.΄Ηθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα κουδουνάκια στα περιλαίμια.Επειδή είναι μικρή της έβαλα κουδουνάκι για να μην την πατήσω.Υπάρχει περίπτωση να ερεθίζει την ακοή της και να της προκαλέι νέυρα?
 




coco07

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2007
51
0
Θεσσαλονίκη
είναι westie 2μισή μηνών.Μπλέκεται συνέχαιε στα πόδια μου και έτσι καταλαβαίνω που βρίσκατει.Υπάρχει περίπτωση να την ενοχλεί ο ήχος?
 


perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Βγάλτο και μάθεις να έχεις το νου σου. Και εγώ westie έχω και όταν ήταν μικρή ήταν συνέχεια μέσα στα πόδια μου.Περπατούσα και κοίταζα στο πάτωμα
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Εγω με το κουδουνακι σωθηκα με το μαλτεζακι που ηταν μια σταλια.Την ακουγα που βρισκοταν ανα πασα στιγμη και ετσι απεφευγα να την πατησω.Κανει πολυ απαλο ηχο δεν ειναι ενοχλητικο.Με βοηθησε να εχω το νου μου και καταλαβαινα οτι θελει να παει για την αναγκη της και ετσι εκπαιδευτηκε σε ενα μηνα ...αποψη μου. :wink: :wink:
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω παντος στον γατο μου, οταν ηταν kitten, του ειχα βαλει, αφου ειχα σκονταψει μερικες απο πανω του ( εκει που τον εβλεπα να κανει βλακειες στο σαλονη εκανα στροφη στην κουζινα και τον ειχα πατησει κιολας- αλλαζε αστραπιαια θεση) και ετσι σωθηκαμε ολοι!

Αμα δεν ειναι καμια κουδουνα δεν νομιζω να το ενοχλει το σκυλακι.