Κουτάβια 40 ημερών προς υιοθεσία




Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο για όλη την προσπάθεια!
Ελπίζω να βρεθεί και η μάνα τους, κρίμα μετά από τόσο τρέξιμο. Δεν θυμάμαι, είχε προλάβει να στειρωθεί; Αν όχι μπορεί να είναι πάλι σε οίστρο και γι'αυτό να την κοπάνησε.
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
χμ... λες να επιστρεψει μονη της στον κοτσιδα και να του φερει νεα γενια...???
χαχαχαχαχαχαχαχ

γι αυτο οργανωνει αυριο επιχειρηση αναζητησης...
χαχαχαχαχαχαχα
 






kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Παρολο οτι οι ανωτερω εισαστε "μεγαλα κ@λ@παιδα" που με πειραζετε,αλλα εγω σας "αγαπαω", να πω οτι παραλιγο να εχω και νεο κουταβι αποψε.
Πηγαινωντας σε μια κοινωνικη υποχρεωση, εξω απο το σπιτι του εορταζομενου βρηκαμε ενα κουταβι. Επειδη στο συγκεκριμενο σπιτι η λεξη και μονο σκυλος ειναι συνονυμη με "καρκινο", "έμπολα", "χολερα" κ.τ.λ. προσπαθησαμε να το περιορισουμε στον περιφραγμενο χωρο εξω απο το σπιτι (χωρις να μας παρουν χαμπαρι), ωστε να το παρουμε οταν θα φευγαμε.
Δυστυχως ή καποιος του ανοιξε και εφυγε, ή το εδιωξαν, ή την κοπανησε μεσα απο τα καγκελα της αυλοπορτας, και ετσι δεν το βρηκαμε μετα.
Τωρα για να απαντησω στη γεννα που λεει ο GrDane, τοτε θα ειμαι σιγουρος για το μελλον της....................θα την πνιξω την τσ@υ...λαρα. Εγω καθομαι και σκαω, και βλεπω εφιαλτες, ενω αυτη ακολουθει το νινι της... Αν και δεν υπηρχε λογος να φυγει, γιατι ο ενας απο τους 2 γαμπρους που ειχε κουβαλησει εχει στησει τσαντιρι εξω απο το σπιτι ( ο αλλος ειναι στο κελι 33 λογω τραυματισμου, και περιμενει να υιοθετηθει). Μαζι γυρναγανε οταν το εσκαγε, μουσκεμα και με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εεεμ... kotsidas... Πέρα από τη μανούλα... Σύντομα σε βλέπω με κουτάβι να κάνει παρέα στη Λάρα... Γιατί ξέρεις,ε? Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, ε το τρίτο κατάσχεται!
 




kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Ακολουθησαμε την διαδρομη της μυρωδιας, αλλα επειδη η ...............Λαρα............. επεσε πανω σε ενα αδεσποτο και υπηρχε φοβος να το ..........."κανει erase"................αναγκαστηκα με λυπη μου, να ζητησω να σταματησει η ερευνα.
Θα ακολουθηθουν τα ιχνη απο εκεινο το σημειο και μετα χωρις σκυλι αρχικα ξανα.
Σημειωνουμε σε αεροφωτογραφια την περιοχη που σαρωνεται.
Να σημειωσω οτι αν και η κατασταση που περιγραφεται ειναι πραγματικη, τα "προσωπα" ειναι φανταστικα.
 






Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλή ζωή στα μωρά, κι εύχομαι να μαθαίνεις συχνά νέα τους! Καλή Ανάσταση θα κάνουν, άντε και στα δικά μας!
 










l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
χμ... λες να επιστρεψει μονη της στον κοτσιδα και να του φερει νεα γενια...???
χαχαχαχαχαχαχαχ

γι αυτο οργανωνει αυριο επιχειρηση αναζητησης...
χαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχααααααααααααααα τώρα το είδα αυτό!
Ευτυχώς για τον κοτσίδα δεν βγήκαν αληθινές οι προβλέψεις αυτές!!
Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που έκανες και για όλα αυτά που τους προσέφερες, σπανιότατο στις μέρες μας και ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι σαν εσένα ;)
Την μάνα την κράτησες εσύ;
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Η μανα ειχε εξαφανισθει γιατι την "απηγαγε" καποιος κατα τη βολτα της (την ειχε κοπανησει ως συνηθως), και την πηγε στο φιλοζωικο. Αυτη την στιγμη ειναι πιο ασφαλες να μεινει εκει και λογω Πασχα, αλλα το κυριοτερο λογω επερχομενου οιστρου, καθως το ενα απο τα "φιλαρακια" της ειναι ακομα "σωγαμπρος".
Βεβαια εχουν γινει κινησεις για την υιοθεσια της, αλλα προεχει να δουμε τι θα γινει με την υγεια της.
Δυστυχως το σκυλι πρεπει κανονικα να παει αθηνα (γνωμη και της κτηνιατρου, που μιλισα χτες), και προκυπτουν 2 προβληματα. Το κλασικο που ολοι καταλαβαινετε, και ενα διαδικαστικο που αφορα την εμπλοκη του "φορεα" στην υποθεση. Κοινως δεν εχω διαθεση να με τυλιξει κανεις σε μια κολλα χαρτι, και μετα να βρεθω μπλεγμενος.
Αν ηταν μονο το πρωτο προβλημα, κατι θα ειχε βρεθει, ειμαι σιγουρος.
Βεβαια καποιες γλωσσες λενε οτι επειδη εδωσα τα κουταβια, αφησα την μανα στην τυχη της γιατι δεν την ειχα αναγκη πια, με αποτελεσμα να φυγει.
Να πω οτι αν ειχε σχεση με τα κουταβια, θα την ειχα "διωξει" 1,5 μηνα πριν, καθως δεν ηθελε επαφη μαζι τους και εφευγε. Μαλιστα οταν τη χασαμε, πιστευαμε οτι ηταν επειδη ειχε μετακομισει και το τελευταιο κουταβι και ειμαστε ολοι μαζι, ηθελε να το αποφυγει.
Αυτοι που τους εχω "πριξει" ταααααα "συκωτια" τοσους μηνες με τα σκυλια αυτα, ακομα και αυτοι που ηταν στο σπιτι μου, και με εβλεπαν να πεταγομαι εξω με τη σφυριχτρα καθε φορα που ακουγα γαυγισμα, το γνωριζουν καλα αυτο.
Κατι τετοιες στιγμες ειναι που λες (χωρις να ξερεις αν το εννοεις πραγματικα μεσα σου) οτι την επομενη φορα θα κλεισω τα ματια, θα αλλαξω δρομο, και θα προσπαθησω να ζησω με αυτο. Δυστυχως.
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
To ευχάριστο είναι οτι το σκυλί είναι καλά. Το δυσάρεστο είναι οτι ενώ υπάρχουν άνθρωποι διατεθημένοι να τη βοηθήσουν, μπαίνουν στο δρόμο τους δυσκολίες χωρίς λόγο....

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε, κοτσίδα? Να προωθήσουμε για υιοθεσία? να ψάξουμε για μεταφορά? να επιχειρήσουμε (ως τρίτοι, ως ιδιώτες ή ως άλλη φιλοζωϊκή) να συνεννοηθούμε με τη φιλοζωική εκεί? να τσοντάρουμε για τη στείρωση της τουλάχιστον? (ή δεν είναι σε κατάσταση να εγχειρηστεί?)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Μπράβο ρε kopriti και μόνο που το προτείνεις.
Χίλια μπράβο.

kotsidas ρίξε σύρμα...κι εγώ μέσα στην βοήθεια.
Πες τι νομίζεις ότι μπορούμε να κάνουμε και θεώρησε ότι έγινε ;-)

Πολλοί μαζί λειτουργούμε άψογα. Το 'χουμε ξανακάνει :)

Κι αν κολλώνεις να τα πεις δημόσια, στείλε πμ σε όποιον θέλεις.