Θα ήθελα να τονίσω άλλη μια φορά, ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει ανοιχθεί από εμένα, γι' αυτό και ζήτησα να κλειδωθεί.
Μέσα από αυτή τη σειρά απαντήσεων κατάλαβα πολλά πράγματα για τη ποιότητα των διαχειριστών του φόρουμ.
Όποιοι κι αν είναι αυτοί ή αυτές, έχουν παραβιάσει κάθε έννοια δεοντολογίας και κανονισμών λειτουργίας.
Αντιγράφω από τους κανόνες του φόρουμ....
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο Forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :
- .........
- Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
Επίσης....
Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.
Και επίσης....
Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
Μέσα στο συγκεκριμένο θέμα έχω γίνει αντικείμενο χλευασμού δυο φορές.
Η πρώτη φορά από το χρήστη vagelis_ras
μας έκανες γνωστό ότι είσαι τρομερός ποδηλάτης (45Km μακριά από το σπίτι με το ποδήλατο και αν βάλεις και την επιστροφή άλλα 45 , σύνολο 90 WOW !!!!!! )
μας συγκίνησες που ξόδεψες ολόκληρο το πολύτιμο νερό σου για να το ποτίσεις το ''έρμο'' το κουτάβι .
ΔΕΝ μας αναφέρεις όμως που ήταν αυτό το κουτάβι.
Αλήθεια , που στοχεύει αυτή σου η αναφορά ;
Ναι Βαγγέλη, το έχω αυτό το κακό, είμαι τρομερός ποδηλάτης.
Και η δεύτερη φορά από το χρήστη ASFE
To iphone μονο του το ανοιξε...
Ναι ASFE, το φάντασμα του iphone ανοίγει θέματα για λογαριασμό σας στο σκυλο-φόρουμ.
Επίσης υπήρξαν αναφορές σε επιτακτικό, προστακτικό και απρεπή κατά την άποψή μου τόνο και ύφος, για ενέργειες που έγιναν κατά τη διακριτική μου ευχέρεια και κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, από ΄χρήστες που δεν με γνωρίζουν προσωπικά, ούτε έχουν την οικειότητα να μου απευθύνουν το λόγο στην προστακτική.
Όλες αυτές οι συμπεριφορές έλαβαν χώρα με την πλήρη ανοχή των διαχειριστών του φόρουμ και ενώ μεσολάβησαν τρεις αιτήσεις μου για κλείδωμα του θέματος, για όλους τους παραπάνω λόγους.
Απεναντίας, ο moderator και top poster του φόρουμ mareco, αντί να πράξει το αυτονόητο σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, επαινεί το τρολ.....
Απ'όποιον κι αν ανοίχτηκε, λαμπρά έπραξε, γιατί εκεί που το πόσταρες, ουδεμία σχέση είχε.
Γιατί αυτός που ανοίγει θέμα με το όνομά μου και έν αγνοία μου, με προφανή σκοπό να προκαλέσει σχόλια γύρω από εμένα τον ίδιο, είναι είτε ένα άθλιο τρόλ είτε ένας άθλιος διαχειριστής του φόρουμ.
Τελικά η απορία του Στέλιου και η δική μου παραμένει αναπάντητη.
Από ποιόν ανοίχθηκε το θέμα ?
Και ξαναρωτάω!
Από ποιον ανοίχτηκε?
Επίθυμώ να το γνωρίζω για να πράξω αυτό που πρέπει, κατά τη συνείδησή μου.
Edit
Βαλ'το στο παντελονι σου και σωσε το!!
Συλβόσκυλο, οι ποδηλάτες δρόμου δεν φοράνε παντελόνια, αλλά ποδηλατικά κολάν στα οποία δεν χωράνε κουτάβια.