Κουτάβι σε ερημική τοποθεσία

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Χθες αδειασα το παγουρι μου για να το ποτισω. Δυστυχώς ήμουν 45 χιλ μακριά από το σπίτι με το ποδηλατο σε ερημική τοποθεσια. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 2 μηνών πεταμενο στα χωράφια .
Πολλά πεταμένα μωρά αυτή την εποχή. Γιατί ;

ImageUploadedByTapatalk1370784787.219752.jpg

Sent from my iPhone using my iPhone

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Βαλ'το στο παντελονι σου και σωσε το!!
Μια σταλια ειναι.Σημερα εγινε αυτο?Που ειναι?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Χθες αδειασα το παγουρι μου για να το ποτισω. Δυστυχώς ήμουν 45 χιλ μακριά από το σπίτι με το ποδηλατο σε ερημική τοποθεσια. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 2 μηνών πεταμενο στα χωράφια .
......
...
να σου πω το γιατι,,,,,,,,,,,,,οπως εσυ αρνηθηκες το δικαιωμα στη ζωη στο κουταβι που βρεθηκε μπροστα σου,,,,, το ιδιο εκαναν και αυτοι που το πεταξαν,,,,,,,,,,, αλλα να σε ρωτησω και εγω εσενα,,,,,

ΓΙΑΤΙ..,,,?????????????????????????

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
Κρίμα για το σκυλάκι τι να πω. Γνωρίζουμε περιοχή; Να ενημερώσουμε κάποιον τουλάχιστον.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
μας έκανες γνωστό ότι είσαι τρομερός ποδηλάτης (45Km μακριά από το σπίτι με το ποδήλατο και αν βάλεις και την επιστροφή άλλα 45 , σύνολο 90 WOW!!!!!! )
μας συγκίνησες που ξόδεψες ολόκληρο το πολύτιμο νερό σου για να το ποτίσεις το ''έρμο'' το κουτάβι .

ΔΕΝ μας αναφέρεις όμως που ήταν αυτό το κουτάβι.

Αλήθεια , που στοχεύει αυτή σου η αναφορά ;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Απο παρελθοντικά ποστ, βλέπω οτι το μέλος ειναι καπου στη Χαλκίδα. Ας μας πει και λεπτομερειες για να βοηθήσει επιτέλους κάποιος το κουτάβι να επιβιώσει

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πές κάτι παραπάνω για να βοηθήσουμε!σε ποιά περιοχή το βρήκες και δεν καταλαβαίνω αφού μπορείς γιατί να μην πάρεις μία τσάντα η κάτι τέλος πάντων και να το μεταφέρεις?

Last edited:

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Το θέμα με τίτλο "κουτάβι σε ερημική τοποθεσία" δεν ανοίχθηκε από μένα και παρακαλώ να κλειδωθεί.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Απ'όποιον κι αν ανοίχτηκε, λαμπρά έπραξε, γιατί εκεί που το πόσταρες, ουδεμία σχέση είχε.

Αυτό που έχει σημασία, είναι αυτό που σου λένε τα παιδιά...δώσε στοιχεία [δημόσια / πριβέ, όπως νομίζεις] για να σωθεί το κουτάβι. Εκτός αν ξαναπήγες ήδη, όπως όφειλες να κάνεις, και το μάζεψες.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Το προβλημα σε τετοια περιπτωση δεν ειναι τοσο ο τροπος μεταφορας και η αποσταση αλλα το να μην μπορεις να φιλοξενησεις το κουταβι σπιτι σου εστω και για λιγες ημερες.1 τετοιο κουταβακι μπορει να μεταφερθει ακομα και με ποδηλατο σε καλαθι η κατι αυτοσχεδιο που θα δενει πανω στο τιμονι του ποδηλατου.Αλλα θα πρεπει να ξανακανεις ολα αυτα τα χιλιομετρα.

Εγω αν δεν μπορουσα πραγματικα να το μεταφερω εκεινη την στιγμη η θα γυρνουσα πισω εκει που το βρηκα με αμαξι η τουλαχιστον θα το ποσταρα συνεχεια στο FB και θα το επικοινωνουσα με φιλοζωικη η εθελοντες της περιοχης που το βρηκα.Κριμα ρε γαμωτο,αναθεμα σε αυτους που τα παρατανε.Ανευθυνες γεννες ιδιωτων=Αδεσποτα που πολλαπλασιαζονται.Τους νοιαζει μονο να κανει 1 γεννα η θυληκια σκυλα τους γιατι νομιζουν οτι αν δεν κανει θα παθει καρκινο και μετα να την στειρωσουν.Τα κουταβια ομως δεν τα θελουν και τα πετουν σε καδους να πεθανουν η τα παρατανε.Καποιοι την ξαναζευγαρωνουν κιολας 2η φορα η και παραπανω.

Αντι οι κτηνιατροι να ενημερωνουν τους "ιδιοκτητες" να στειρωνουν τα σκυλια τους,ειδικα τα θυληκα που υποφερουν απο τις γεννες,τους λενε οτι πρεπει να ζευγαρωσει τουλαχιστον 1 φορα και μετα ας στειρωθει.Πως θα παθει ομως η θυληκια καρκινο των μαστων,η πυομητρα,η οτιδηποτε αλλο,αφου στην στειρωση αφαιρουνται ολα αυτα?Γιατι κανεις δεν το ρωταει αυτο σε 1 κτηνιατρο?Δεν παει το μυαλο μεχρι εκει μαλλον,ειναι επιστημη ανωτερου επιπεδου.

Με συγχωρειτε αν βγηκα εκτος θεματος.Ελπιζω καποιοι που θα διαβασουν αυτο το ποστ να προβληματισουν εστω και λιγο και ισως αναρωτηθουν:Μα τι λεει αυτος?Ετσι ειναι αραγε?Και επειτα να ρωτησουν,να διαβασουν και να μαθουν τι πραγματικα ισχυει.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
πες βρε ανθρωπε που βρηκες το κουταβι,μηπως βρεθει καποιος και το βοηθησει.

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Το θέμα με τίτλο "κουτάβι σε ερημική τοποθεσία" δεν ανοίχθηκε από μένα και παρακαλώ να κλειδωθεί.

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Θα ήθελα να τονίσω άλλη μια φορά, ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει ανοιχθεί από εμένα, γι' αυτό και ζήτησα να κλειδωθεί.

Μέσα από αυτή τη σειρά απαντήσεων κατάλαβα πολλά πράγματα για τη ποιότητα των διαχειριστών του φόρουμ.

Όποιοι κι αν είναι αυτοί ή αυτές, έχουν παραβιάσει κάθε έννοια δεοντολογίας και κανονισμών λειτουργίας.

Αντιγράφω από τους κανόνες του φόρουμ....

Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο Forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :

• .........
  • Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
Επίσης....

Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.

Και επίσης....

Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Μέσα στο συγκεκριμένο θέμα έχω γίνει αντικείμενο χλευασμού δυο φορές.

Η πρώτη φορά από το χρήστη vagelis_ras
μας έκανες γνωστό ότι είσαι τρομερός ποδηλάτης (45Km μακριά από το σπίτι με το ποδήλατο και αν βάλεις και την επιστροφή άλλα 45 , σύνολο 90 WOW !!!!!! )

μας συγκίνησες που ξόδεψες ολόκληρο το πολύτιμο νερό σου για να το ποτίσεις το ''έρμο'' το κουτάβι .

ΔΕΝ μας αναφέρεις όμως που ήταν αυτό το κουτάβι.

Αλήθεια , που στοχεύει αυτή σου η αναφορά ;
Ναι Βαγγέλη, το έχω αυτό το κακό, είμαι τρομερός ποδηλάτης.

Και η δεύτερη φορά από το χρήστη ASFE

To iphone μονο του το ανοιξε...:rolleyes:
Ναι ASFE, το φάντασμα του iphone ανοίγει θέματα για λογαριασμό σας στο σκυλο-φόρουμ.

Επίσης υπήρξαν αναφορές σε επιτακτικό, προστακτικό και απρεπή κατά την άποψή μου τόνο και ύφος, για ενέργειες που έγιναν κατά τη διακριτική μου ευχέρεια και κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, από ΄χρήστες που δεν με γνωρίζουν προσωπικά, ούτε έχουν την οικειότητα να μου απευθύνουν το λόγο στην προστακτική.

Όλες αυτές οι συμπεριφορές έλαβαν χώρα με την πλήρη ανοχή των διαχειριστών του φόρουμ και ενώ μεσολάβησαν τρεις αιτήσεις μου για κλείδωμα του θέματος, για όλους τους παραπάνω λόγους.

Απεναντίας, ο moderator και top poster του φόρουμ mareco, αντί να πράξει το αυτονόητο σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, επαινεί το τρολ.....

Απ'όποιον κι αν ανοίχτηκε, λαμπρά έπραξε, γιατί εκεί που το πόσταρες, ουδεμία σχέση είχε.
Γιατί αυτός που ανοίγει θέμα με το όνομά μου και έν αγνοία μου, με προφανή σκοπό να προκαλέσει σχόλια γύρω από εμένα τον ίδιο, είναι είτε ένα άθλιο τρόλ είτε ένας άθλιος διαχειριστής του φόρουμ.

Τελικά η απορία του Στέλιου και η δική μου παραμένει αναπάντητη.

Από ποιόν ανοίχθηκε το θέμα ?

Από ποιον ανοίχτηκε?
Και ξαναρωτάω!

Από ποιον ανοίχτηκε?
Επίθυμώ να το γνωρίζω για να πράξω αυτό που πρέπει, κατά τη συνείδησή μου.

Edit

Βαλ'το στο παντελονι σου και σωσε το!!
Συλβόσκυλο, οι ποδηλάτες δρόμου δεν φοράνε παντελόνια, αλλά ποδηλατικά κολάν στα οποία δεν χωράνε κουτάβια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.883
8.107
Oscar, το θέμα εσύ το άνοιξες. Το πρώτο ποστ δικό σου είναι. Απλώς το πόσταρες σε λάθος μέρος και κάποιος μοντ προφανώς το μετέφερε σε ξεχωριστό θρεντ. Έχει συμβεί πολλές φορές αυτό στο παρελθόν και δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί παράβαση των κανονισμών.
Όσο για τις ειρωνίες συμφωνώ ότι δεν είχαν θέση ατο θέμα αλλά δεν απάντησες ποτέ ούτε σε όσους ευγενικά σε ρώτησαν τι έγινε με το κουταβάκι.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26

View attachment 46373

Sent from my iPhone using my iPhone
Δε το γραψες εσυ αυτο δηλαδη;; :/

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988