τον βουρτσιζω καθε μερα λιγο για να συνηθισειπαρε και μια βουρτσα και βουρτσιζε τον τακτικα
το βουρτσισμα κανει θαυματα...
,,,Βρεχεισ μια μικρη πετσετα και περνεις την λασπη με αυτην. Την ξεπλενεις κατω απο την βρυση και ξανα. Περνα τον και με κανα μωρομαντηλο μετα. Εκτος και αν γινει ολος καφε απο την λασπη.
......
Τοτε τον βγαζεις εξω και πιανεις το πιεστικο....
μπαα εγω του σκουπισα τα ποδια του ειχαν λασπες.ουτε μπανιο ουτε τιποτα και εξω εννοω στον κηπο οχι στον δρομο,,,
η αλλοιως,,, πω να στειλετε στον αλλο κοσμο το κουταβι σας !!!
χαχαχαχαχααααα!!!Παιδια σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
Κανατε μπάνιο 45 ημερών? Πρεπει να σπάσατε ρεκορ βιασύνης για μπάνιο!Εμεις καναμε κανονικο μπανακι (το πρωτο μας) την 6η εμδομαδα, με χλιαρο νερακι στον νιπτηρα του μπανιου μας, με σαμπουαν ειδικο για βρεφακια (γαλα κ μελι) και ολα καλα!![]()
οι 'εκτροφεις"-φιλοι σου δωσανε κουταβι 45 ημερων? συγχαρητηρια.Εμεις καναμε κανονικο μπανακι (το πρωτο μας) την 6η εμδομαδα, με χλιαρο νερακι στον νιπτηρα του μπανιου μας, με σαμπουαν ειδικο για βρεφακια (γαλα κ μελι) και ολα καλα!![]()
,,Αν θυμαμαι καλα,την 1η φορα που εκανα μπανιο με σαμπουαν τον σκυλο ηταν οταν ειχε τελειωσει ολα του τα εμβολια και ηταν καπου 3,5-4 μηνων.Με σκετο νερο και αν τον ειχα κανει κιολας.
Πλεον τον κανω μπανιο με σαμπουαν καθε 3-4 μηνες και ενδιαμεσα με σκετο νερο αν κυλιθει σε λασπες η βρωμιες.Αναλογα το τριχωμα του σκυλου,εμενα ειναι κοντοτριχος και λευκος οποτε φαινεται το τριχωμα του αν ειναι βρωμικο και αν εχει καθαρισει μετα απο τοπικο καθαρισμα πχ με μυλοξυδο και νερο.Και αυτο πολυ σπανια το κανω.
Ξερει κανεις αν τα απλα σκυλισια σαμπουαν εχουν ημερομηνια ληξης?Εχω 3 σαμπουαν σκυλου.2 απλα και 1 που ειναι για δερματολογικα.Φαρμακευτικο νομιζω θεωρειται,μου το ειχε γραψει κτηνιατρος μηπως βοηθουσε στην ατοπικη δερματιτιδα.Ειναι το Douxo.Εχει ομως ημερομηνια ληξης 5/2013 και το εχω χρησιμοποιησει μονο 2-3 φορες.Τα αλλα 2 σαμπουαν που ειναι απλα,1 της Purina και 1 της Trixie δεν γραφουν ημερομηνια ληξης.
1)Μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα απλα σαμπουαν ακομα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα,η χαλανε?
2)Το Douxo που εχει ληξει καλυτερα να το πεταξω?
,,,,Τωρα που το λετε και εγω πρεπει να το λουσω το λεσι . 3 μηνες περασαν. Μεσα στο αμαξι με κλειστα παραθυρα δεν αντεχεται.