Κουτάβι 2 μηνών και μπάνιο

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
οπως λεω και στον τιτλο... επειδη εβρεξε και βγηκε εξω γεμισε λασπες εχω δει στο φορουμ με μηλοξιδο να τον κανω..γινεται και με σκετο νερο? και παθαινει τιποτα αν μεινει λασπη πανω του?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ξεβγαλε τον με σκετο νερο(μην ειναι κρυο) και μετα στεγνωσε το καλα!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμβαλια εκανε..?? οχι...!! και τι γυρευε 2 μηνων εξω στις λασπες και τη βροχη,,?? σκουπισμα στεγνωμα καπου να ζεσταθει.... σκεπασε το εκτος μυτη στομα με πετσετα ζεστη στεγνη,,, και ασε τη καθαριοτητα για μερα με ηλιο και ζεστη.....

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
οχι βρε λιγο βγηκε εξω δεν ειναι βρεγμενος λασπες εχει μονο στα ποδια τωρα τον σκουπισα ουτε λασπες εχει

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
παρε και μια βουρτσα και βουρτσιζε τον τακτικα
το βουρτσισμα κανει θαυματα...
τον βουρτσιζω καθε μερα λιγο για να συνηθισει

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Βρεχεισ μια μικρη πετσετα και περνεις την λασπη με αυτην. Την ξεπλενεις κατω απο την βρυση και ξανα. Περνα τον και με κανα μωρομαντηλο μετα. Εκτος και αν γινει ολος καφε απο την λασπη.
Τοτε τον βγαζεις εξω και πιανεις το πιεστικο....

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Βρεχεισ μια μικρη πετσετα και περνεις την λασπη με αυτην. Την ξεπλενεις κατω απο την βρυση και ξανα. Περνα τον και με κανα μωρομαντηλο μετα. Εκτος και αν γινει ολος καφε απο την λασπη.
......
Τοτε τον βγαζεις εξω και πιανεις το πιεστικο....
,,,
η αλλοιως,,, πω να στειλετε στον αλλο κοσμο το κουταβι σας !!!

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
,,,
η αλλοιως,,, πω να στειλετε στον αλλο κοσμο το κουταβι σας !!!
μπαα εγω του σκουπισα τα ποδια του ειχαν λασπες.ουτε μπανιο ουτε τιποτα και εξω εννοω στον κηπο οχι στον δρομο

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Παιδια σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.Τι πιεστικο ρε συ Afg?Σκυλο θα πλυνει οχι αμαξι!Θα το διαβασει κανενας απειρος και θα κανει το κουταβι του σαν να μπηκε σε πλυντηριο αυτοκινητου.Προσεχυμε τι γραφουμε,διαβαζει αρκετος κοσμος το φορουμ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Παιδια σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
χαχαχαχαχααααα!!!
Τελικά το κουτάβι θα έπρεπε να έρχεται με οδηγίες χρήσεως για καλό και για κακό!!! Πλύσιμο μόνο στο χέρι και τέτοια :p

fidel's mama

Member
8 Ιουνίου 2013
17
0
49
Xanthi, Greece
Εμεις καναμε κανονικο μπανακι (το πρωτο μας) την 6η εμδομαδα, με χλιαρο νερακι στον νιπτηρα του μπανιου μας, με σαμπουαν ειδικο για βρεφακια (γαλα κ μελι) και ολα καλα!:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμεις καναμε κανονικο μπανακι (το πρωτο μας) την 6η εμδομαδα, με χλιαρο νερακι στον νιπτηρα του μπανιου μας, με σαμπουαν ειδικο για βρεφακια (γαλα κ μελι) και ολα καλα!:)
Κανατε μπάνιο 45 ημερών? Πρεπει να σπάσατε ρεκορ βιασύνης για μπάνιο!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Πλακα εκανα ρε παιδια. Πλακα . Δηλαδη αν καποιος ειναι τοσο βοδι και πλυνει τον σκυλο με πιεστικο και τον ψεκασει με Teza για αποπαρασιτωση εγω θα φταιω που του το ειπα ?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
οι 'εκτροφεις"-φιλοι σου δωσανε κουταβι 45 ημερων? συγχαρητηρια.
:mad:](*,)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Αν θυμαμαι καλα,την 1η φορα που εκανα μπανιο με σαμπουαν τον σκυλο ηταν οταν ειχε τελειωσει ολα του τα εμβολια και ηταν καπου 3,5-4 μηνων.Με σκετο νερο και αν τον ειχα κανει κιολας.
Πλεον τον κανω μπανιο με σαμπουαν καθε 3-4 μηνες και ενδιαμεσα με σκετο νερο αν κυλιθει σε λασπες η βρωμιες.Αναλογα το τριχωμα του σκυλου,εμενα ειναι κοντοτριχος και λευκος οποτε φαινεται το τριχωμα του αν ειναι βρωμικο και αν εχει καθαρισει μετα απο τοπικο καθαρισμα πχ με μυλοξυδο και νερο.Και αυτο πολυ σπανια το κανω.

Ξερει κανεις αν τα απλα σκυλισια σαμπουαν εχουν ημερομηνια ληξης?Εχω 3 σαμπουαν σκυλου.2 απλα και 1 που ειναι για δερματολογικα.Φαρμακευτικο νομιζω θεωρειται,μου το ειχε γραψει κτηνιατρος μηπως βοηθουσε στην ατοπικη δερματιτιδα.Ειναι το Douxo.Εχει ομως ημερομηνια ληξης 5/2013 και το εχω χρησιμοποιησει μονο 2-3 φορες.Τα αλλα 2 σαμπουαν που ειναι απλα,1 της Purina και 1 της Trixie δεν γραφουν ημερομηνια ληξης.

1)Μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα απλα σαμπουαν ακομα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα,η χαλανε?

2)Το Douxo που εχει ληξει καλυτερα να το πεταξω?

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Τωρα που το λετε και εγω πρεπει να το λουσω το λεσι . 3 μηνες περασαν. Μεσα στο αμαξι με κλειστα παραθυρα δεν αντεχεται.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αν θυμαμαι καλα,την 1η φορα που εκανα μπανιο με σαμπουαν τον σκυλο ηταν οταν ειχε τελειωσει ολα του τα εμβολια και ηταν καπου 3,5-4 μηνων.Με σκετο νερο και αν τον ειχα κανει κιολας.
Πλεον τον κανω μπανιο με σαμπουαν καθε 3-4 μηνες και ενδιαμεσα με σκετο νερο αν κυλιθει σε λασπες η βρωμιες.Αναλογα το τριχωμα του σκυλου,εμενα ειναι κοντοτριχος και λευκος οποτε φαινεται το τριχωμα του αν ειναι βρωμικο και αν εχει καθαρισει μετα απο τοπικο καθαρισμα πχ με μυλοξυδο και νερο.Και αυτο πολυ σπανια το κανω.

Ξερει κανεις αν τα απλα σκυλισια σαμπουαν εχουν ημερομηνια ληξης?Εχω 3 σαμπουαν σκυλου.2 απλα και 1 που ειναι για δερματολογικα.Φαρμακευτικο νομιζω θεωρειται,μου το ειχε γραψει κτηνιατρος μηπως βοηθουσε στην ατοπικη δερματιτιδα.Ειναι το Douxo.Εχει ομως ημερομηνια ληξης 5/2013 και το εχω χρησιμοποιησει μονο 2-3 φορες.Τα αλλα 2 σαμπουαν που ειναι απλα,1 της Purina και 1 της Trixie δεν γραφουν ημερομηνια ληξης.

1)Μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα απλα σαμπουαν ακομα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα,η χαλανε?

2)Το Douxo που εχει ληξει καλυτερα να το πεταξω?
,,
σιγα μη βγαλει και ποδια και αρχισει και περπαταει... και κονσερβα ναταν την τρως,,!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Τωρα που το λετε και εγω πρεπει να το λουσω το λεσι . 3 μηνες περασαν. Μεσα στο αμαξι με κλειστα παραθυρα δεν αντεχεται.
,,,,
σχεδον καθε μερα,,,, ενα κουβαδακι με νερο και ενα κουταλι της σουπας μηλοξυδο... βουταω μεσα μια βουρτσα χαλιων της 3Μ,,, και βουρτσιζω και τα δυο.... γερα και δυνατα... βγαινει η βρωμα και κυλαει κατω,,,, η ζηνα αν την κανεις με σκετο νερο επειδη εχει διπλο τριχωμα και λιπαρο υποστρωμα βγαζει μια απαισια μυρωδια,,,, ενω ετσι μοσχομυριζει στη κυριολεξια,,, και τις μαζυει και τις τριχες που πεφτουν... και της αρεσει αυτη η διαδικασια... μολις στεγνωνει το τριχωμα γυαλιζει και ειναι πολυ απαλο... σαμπουαν δεν βλεπω το λογο να χρησιμοποιησω,,,,,,,,

^Deadly_Sin^

Member
25 Μαϊου 2013
24
0
40
Κατερινη
Κι εγω τη Yuki την εκανα μπανιο οταν τη πρωτοπηρα, κατα προσεγγιση τριων παρα κατι μηνων. Ξερω οτι δεν ενδυκνειται σε τετοια ηλικια το μπανιο αλλά εφοσον ηταν αδεσποτο το θεωρησα αναγκαιο να κανει ενα μπανακι. Φυσικα στο τελος τη στεγνωσα με πιστολακι. Δεν επαθε τιποτα το σκυλακι, θα ελεγα οτι της αρεσε κιολας.