Εγώ θα σου λεγα να σκευτείς και το Brandy. Και αυτό το βρίσκεις στο μπαρ. χε χεΑλεξία, καταλήξαμε στο Τεκίλα, μια κι έχουμε ήδη Ούζο κι είπαμε να ..συμπληρώσουμε το bar![]()
Εγώ θα σου λεγα να σκευτείς και το Brandy. Και αυτό το βρίσκεις στο μπαρ. χε χεΑλεξία, καταλήξαμε στο Τεκίλα, μια κι έχουμε ήδη Ούζο κι είπαμε να ..συμπληρώσουμε το bar![]()
Και να είσαι μέρα νύχτα με μια σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα.....Ανωμαλη δεν εισαι πιστεψε με! Και εγω οποτε βλεπω κουταβι με πιανει μια νοσταλγια και μια χαρα! Θελω να μυρισω κουταβιλα, να γελασω με τις απιστευτες σκανταλιες και τα ναζια. Να ρουφηξω την ενεργεια τους!
Αλλο ενα πραγμα που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου!! Η Klinex επρεπε να με βγαλει καταναλωτρια της χρονιας!Και να είσαι μέρα νύχτα με μια σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα.....![]()
Πριν βρω την Ντολυ και αφου ειχαμε υιοθετησει την Ιρινα ελεγα οτι δεν θελω ξαναπαρω κουταβι... δε αντεχω τα κλαματα, το κατουριμα ανα μια ωρα παντου στο σπιτι, την διαρκη προσοχη μου μη χτυπησει!Και να είσαι μέρα νύχτα με μια σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα.....![]()
Χαχαχ!Εμένα μου φένετε ότι πας να αντιγράψεις την Sara. Πως? Να πως.... Μαφάλντα = Μουφαλντα = Μουφ.χε χε χε