Κουτάβι 30 ημερών. Συμβουλές για τη φροντίδα του?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αλεξία, καταλήξαμε στο Τεκίλα, μια κι έχουμε ήδη Ούζο κι είπαμε να ..συμπληρώσουμε το bar:D
Εγώ θα σου λεγα να σκευτείς και το Brandy. Και αυτό το βρίσκεις στο μπαρ. χε χε :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Μου ήρθε μία απίστευτη φλασιά.. Ξαφνικά μου καρφώθηκε στο μυαλό το όνομα "Μαφάλντα":eek::eyecrazy:

Λατρεμένη ηρωίδα-κινούμενο σχέδιο.. Πανέξυπνη, πνεύμα αντιλογίας, μούρη γενικώς.

Κι επειδή τη μικρή ακόμα τη φωνάζω μπουμπού, μπέμπα, κουκλίτσα κι άρα δεν έχει μάθει στο Τεκίλα, λέω να την ονομάσω έτσι.
Μου ταιριάζει πιο πολύ στο χοροπηδηχτό περπάτημα και την τσαχπινιά της μικρής :p

Πώς ο Άτταλος έγινε τελικά Μουφ, ε κάπως έτσι:p (Με νιώθεις Σάρα; :) )

Είμαι για δέσιμο, το ξέρω, συμπαθάτε με :D

(Σκρατς σκρατς-->ξύσιμο κεφαλιού λόγω εντατικής σκέψης :-k)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Χαχαχ Ειρήνη, με νιώθεις ;)

Λοιπόν, αύριο θα πάμε για τα πρώτα μας εμβόλια. Ελπίζω να μην πονέσει πολύ, γιατί στάνταρ θα με πιάσουν τα κλάματα..

Ρε παιδιά, είμαι ανώμαλη ή σας αρέσει κι εσάς η κουταβίλα; Πωπω, πώς μυρίζει έτσι το νινί! Τρελαίνομαι να την έχω πάνω μου, να κοιμάται ενώ τη χαϊδεύω :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμένα μου φένετε ότι πας να αντιγράψεις την Sara. Πως? Να πως.... Μαφάλντα = Μουφαλντα = Μουφ. :) χε χε χε

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ανωμαλη δεν εισαι πιστεψε με! Και εγω οποτε βλεπω κουταβι με πιανει μια νοσταλγια και μια χαρα! Θελω να μυρισω κουταβιλα, να γελασω με τις απιστευτες σκανταλιες και τα ναζια. Να ρουφηξω την ενεργεια τους!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ανωμαλη δεν εισαι πιστεψε με! Και εγω οποτε βλεπω κουταβι με πιανει μια νοσταλγια και μια χαρα! Θελω να μυρισω κουταβιλα, να γελασω με τις απιστευτες σκανταλιες και τα ναζια. Να ρουφηξω την ενεργεια τους!
Και να είσαι μέρα νύχτα με μια σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα.....:D:D:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αρχικό μήνυμα απο Eirini-Fontas
Και να είσαι μέρα νύχτα με μια σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα.....:D:D:D
Πριν βρω την Ντολυ και αφου ειχαμε υιοθετησει την Ιρινα ελεγα οτι δεν θελω ξαναπαρω κουταβι... δε αντεχω τα κλαματα, το κατουριμα ανα μια ωρα παντου στο σπιτι, την διαρκη προσοχη μου μη χτυπησει!
Χτες χαζευα τη μικρη σχεδον ενα διωρο να προσπαθει να σκαρφαλωσει στον Ντιεγκο και επειδη κουνιοταν και επεφτε του γαυγιζε κιολας!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Η σφουγγαρίστρα, οι εφημερίδες και τα χαρτιά κουζίνας έχουμε γίνει κολλητάρια ;) Αφού να φανταστείτε, εάν δε σφουγγαρίσω 7-8 φορές τη μέρα, νιώθω να μου λείπει κάτι ;)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εμένα μου φένετε ότι πας να αντιγράψεις την Sara. Πως? Να πως.... Μαφάλντα = Μουφαλντα = Μουφ. :) χε χε χε
Χαχαχ!
Μόνο που εμένα δεν κάνει μουφ, αλλά γουργουρίζει :)
Καλέ, δεν έχεις διαβάσει Μαφάλντα;; Δεν ξέρεις τι χάνεις :) Είναι λατρεμένη :):)