Κουτάβι 30 ημερών. Συμβουλές για τη φροντίδα του?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Περιέγραψε την μας λίγο... χρώμα τρίχωμα... άντε.... θα γίνει μεγαλόσωμο? πως την κόβεις???

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτήν την στιγμή, χωράει μέσα στη χούφτα μου, πρέπει να ζυγίζει γύρω στα 500-600 γρ
Μοιάζει πάρα πολύ με τσιουάουα, τα ποδαρίνια της είναι στο μέγεθος της άκρης των δακτύλων μου. Έχει βγάλει κάτι δοντάκια που τρυπάνε σα βελονίτσες :)
Η τριχούλα της είναι πολύ κοντή και μπεζ.
Μουσουδίνι απίστευτο, ματάκια που σε κοιτάνε και λιώνεις και βγάζει κάτι ήχους που αποτρελαίνεσαι :)
Και το κλασικό περπάτημα του κουταβιού ;)

Φωτογραφίες έβγαλα, απλά δεν έχω προλάβει να τις ανεβάσω :) Προς το παρόν κάθομαι και τις κοιτάω στη δουλειά και χαζογελάω η χαζομαμά :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και..... το όνομα αυτής???? Σε τρέλλανα ξέρω αλλά είναι η αδυναμία των κουταβινίων....

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Το σημαντικότερο που ξέχασα να σας αναφέρω, είναι η συμπεριφορά του Ούζου!

Έχω πάθει πλάκα στην κυριολεξία! Όταν φέραμε τη μικρή, περίμενα σκηνικά περίεργα.
Έλα που με διέψευσε το αγόρι μου :)
Ούτε ένα γαβ δεν έχει κάνει δύο μέρες τώρα, ούτε έχει αγριέψει για τον παραμικρό λόγο ;) Περίμενα πώς θα ζηλεύει, ή θα αγριεύει όταν την έχουμε αγκαλιά, αλλά δεν.
Μυρίζει τη μικρή, της δίνει φιλάκια, τη βοηθάει να βγει από τη φωλίτσα της και όταν είναι μέσα, κάθεται κοντά της και την προσέχει :)
Μόνο χθες σε κάποια στιγμή, πήγε να πιεί νερό απο΄το μπολάκι της μικρής, αλλά νομίζω είναι κατανοήτό κι αναμενόμενο..

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Έλλη το ψάχνω ακόμα :) Θέλω να της δώσω κάτι ασυνήθιστο. Προς το παρόν, κλασικά, τη φωνάζω μπέμπα, ζουζούνα, μικρούλα, μπουμπού και λοιπά χαζόλογα ;)
Δε με πρήζεις καθόλου, άλλωστε τρελαίνομαι να μιλάω για τη μικρή :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έχεις ούζο.... μην το πας πάλι σε αλλκοολούχο....:D Να τη χαίρεσαι την κούκλα!!!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Χαχαχ, δε θα το κρύψω πως πέρασε από το μυαλό μου η Τεκίλα, μιας που είναι ξανθιά η μικρή ;)

Σας ευχαριστώ :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συμφωνώ και επαυξάνω με το Τεκίλα!!!! (το ποτό μου άλλωστε!!!!) Μ'αρέσει!!!!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Το άλλο που σκεφτόμουν είναι Sookie Wi.
Wi σε μία ινδιάνικη διάλεκτο σημαίνει Ήλιος.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Για κάποιο λόγο δε με αφήνει ν'ανεβάσω φωτογραφίες. Μου βγάζει error. Εάν τα καταφέρω κάποια στιγμή, θ' ανεβάσω.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Να ζου ζησει!Το θεμα που ανοιξες με βοηθα παρα πολυ και εμενα με τον Ορφεα.Το Τεκιλα μου αρεσε πολυ για ονομα της μικρης:)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Συμφωνώ και επαυξάνω με το Τεκίλα!!!! (το ποτό μου άλλωστε!!!!) Μ'αρέσει!!!!!

Εχω μια φίλη που έχει σκυλίτσα Τεκίλα και τα σπαει η μικρη!!!Ελλη και σ'αυτο ταιριάζουμε...και εμενα η κιτρινη ειναι η αδυναμια μου!!!!χιχι!!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
36959_424782626648_&.jpg Τα κατάφεραααααααααα :)
Εδώ είμαστε στη φωλίτσα μας, με το κουνελάκι μας και το απαραίτητο ρολογάκι μας :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Είμαι μία χαζομαμά, το παραδέχομαι:D:D
Με έχει αποτρελάνει η μικρή :p

Darkpaladin, το σκέφτηκα κι εγώ για την μπλε χάντρα:p
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τι γλυκακι μωρουλι ειναι αυτο!! Μια σταλια!! Να σας ζησει!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κι εδώ είμαστε ανάσκελα σε βαθύυυυ ύπνο ;)
Το κοιλουμπίνι μας σε πρώτο πλάνο :p
36959_424782621648_&.jpg

Αλεξία, καταλήξαμε στο Τεκίλα, μια κι έχουμε ήδη Ούζο κι είπαμε να ..συμπληρώσουμε το bar:D