Καλησπέρα σε όλη την παρέα...Θα χρειαστω την βοήθεια όσων γνωρίζουν να με κατατοπίσουν λιγο...Στο χώρο εργασίας μου έχουμε ένα malinois το οποίο ζευγάρωσε με ένα husky και στις 27/02 μας χάρισε 8 πανέμορφα κουταβάκια όλα στα χρώματα και στα χαρακτηριστικά της 'μαμάς'(αν και είναι νωρίς ακόμα να το διαπιστώσουμε πλήρως)....Κατά την διάρκεια της γέννας ήμουν παρών και την παρακολοθούσα διακριτικά.Είναι άριστη μανούλα από την πρώτη στιγμή,το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχει αρκετό γάλα και αδυνάτισε αρκετά για να φροντίσει και τα 8 κουτάβια της με αποτέλεσμα να χάσουμε το ένα την δεύτερη ημέρα και άλλο ενα την τέταρτη.Ετσι μας ΄΄εμειναν 6 μώράκια.Αποφασίσαμε λοιπόν να πάρουμε δύο άτομα από ένα κουταβάκι προκειμένου να μείνουν 4 και να μπορεί να τα θηλάσει επαρκώς.Να σημειώσω ότι μόνο εγώ μπορώ να την πλησιάσω,να την ταίσω στο πιάτο της και να την χαιδέψω,χωρίς να ενοχλήσω τα κουτάβια γιατί δείχνει να αγριεύει.Οπότε είναι λίγο δύσκολο να τα ταίσω με συμπληρωματίκο γάλα μαζί της..προς το παρόν έχω την μικρούλα μου σε μία λεκάνη από ρούχα μικρή ωστε να νιώθει ζεστασιά,της έχω βάλει ένα σεντονι διπλωμένο αρκετα και την έχω βάλει δίπλα στη σόμπα στο σπίτι...την ταίζω κάθε 2-3 ώρες ή ανάλογα και πιο νωρίς αν το ζητήσει(κλαίει)...της χαιδεύω την περίοχη της μετα το φαγητό με ένα βρεγμένο με ζεστο νερο βαμβάκι ώστε να ενεργηθεί και την ξαναβάζω στη φωλίτσα της....Είναι πολύ ήσυχη και ξυπνάει μόνο όταν πεινάει....Αν υπάρχει κάποια γνώμη,βοήθεια και συμβουλή από κάποιο μέλος θα το εκτιμούσα...