Kατσε να σου πω οτι εχω στρωμενο το σπιτι γιατι σε βλέπω να παθαινεις κανα εγκεφαλικο...@Lovey the Lab ελπιζω η μικρη σου να μην ηταν συνεχεια σ αυτο το πλακακι, ε?
Ο δικος μου, μου εχει σπασει τα νευρα με αυτο το θεμα. Του ειχα κρεββατι, κουβερτουλες κλπ αλλα ξαπλωνε παντα στα πλακακια..ε ναι οταν βλεπω κουταβια λαμπ., Γ.Π, Ροτ. κλπ σε πλακακι, ενα θεμα το χω!Απλα δε ξερουν ολοι οτι δεν κανει...οποτε δε χανω κατι με το να το πω
![]()
Το ιδιο μου κανει και μενα. 7 στις 10 θα παει να ξαπλώσει στο πλακακι. Σιγουρα ζεστενεται στη μοκετα γι' αυτο το κανει.Ο δικος μου, μου εχει σπασει τα νευρα με αυτο το θεμα. Του ειχα κρεββατι, κουβερτουλες κλπ αλλα ξαπλωνε παντα στα πλακακια..
γιατί αν δεν είναι αυτών των φυλών και είναι Καυκάσου, Χάσκι, Γιορκσάϊρ αλλάζει κάτι;ε ναι οταν βλεπω κουταβια λαμπ., Γ.Π, Ροτ. κλπ σε πλακακι, ενα θεμα το χω!Απλα δε ξερουν ολοι οτι δεν κανει...οποτε δε χανω κατι με το να το πω
![]()
αχ ! έχει και φακίδες μωρέεεεεε!!!
αχχχχχχ!!!!
Ας έχετε όμως το νου σας μην εξελιχθούν σε μελάνωμα (καρκίνο του δέρματος)Τωρα να δεις πως εχει γινει...γεματος!!!!!!
παναγία μου σαν μωρό είναιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Σαν κουταβος ο δικος μου ολο ανασκελα κοιμοταν! Τωρα που μεγαλωσε σοβαρεψε!
View attachment 26858
Υγ: Αχ μου λειπει η κουταβισια περιοδος!
Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου..προσεχουμε παρα πολυ...τον ηλιο τον αποφευγουμε οσο μπορουμε...η κτηνιατρος παντως,δεν εδειξε να ανησυχει..ολα τα λευκα μποξερ ετσι ειναι απο κατω..Ας έχετε όμως το νου σας μην εξελιχθούν σε μελάνωμα (καρκίνο του δέρματος)