Κουταβάκια σε απίστευτες στάσεις ύπνου

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μερικες φωτογραφιες που βρηκα και μου αρεσαν απιστευτα..
Πανεμορφα μωρακια!!!!!!!*agapoylas*

dog1..jpg_puppy_sleeping_&#9.jpgpuppy-sleeping-i&#.jpgdog4..jpgdog3..jpg

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ε ναι οταν βλεπω κουταβια λαμπ., Γ.Π, Ροτ. κλπ σε πλακακι, ενα θεμα το χω! :rolleyes: Απλα δε ξερουν ολοι οτι δεν κανει...οποτε δε χανω κατι με το να το πω:)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
ε ναι οταν βλεπω κουταβια λαμπ., Γ.Π, Ροτ. κλπ σε πλακακι, ενα θεμα το χω! :rolleyes: Απλα δε ξερουν ολοι οτι δεν κανει...οποτε δε χανω κατι με το να το πω:)
Ο δικος μου, μου εχει σπασει τα νευρα με αυτο το θεμα. Του ειχα κρεββατι, κουβερτουλες κλπ αλλα ξαπλωνε παντα στα πλακακια..

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ο δικος μου, μου εχει σπασει τα νευρα με αυτο το θεμα. Του ειχα κρεββατι, κουβερτουλες κλπ αλλα ξαπλωνε παντα στα πλακακια..
Το ιδιο μου κανει και μενα. 7 στις 10 θα παει να ξαπλώσει στο πλακακι. Σιγουρα ζεστενεται στη μοκετα γι' αυτο το κανει.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
κι εμενα τωρα το καλοκαιρι πηγαινε και ξαπλωνσε σ ενα πολυ μικρο σημειο που ειχε μωσαικο ακαλυπτο, μαλλον γιατι ζεσταινοταν. Αλλα απ τη στιγμη που ειχα παντου χαλι, οταν περπαταγε, ή ετρεχε δε γλισταγε..εκει ειναι το θεμα...:)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
γιατί αν δεν είναι αυτών των φυλών και είναι Καυκάσου, Χάσκι, Γιορκσάϊρ αλλάζει κάτι;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
ααααααααααα!!!!! είναι πανέμορφοοοοοοοοοοοοοος!!!! να τον χαίρεσαι τον κούκλο!!!!
αχ ! έχει και φακίδες μωρέεεεεε!!!
αχχχχχχ!!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως βολεύτηκε να κοιμηθεί εκεί....
Έχωσε το κεφάλι του κάτω από το καλοριφέρ, ανάμεσα τοίχο-γραφείο, όλο κι' όλο δέκα εκατοστά απόσταση...
Άφησε μόνο τη μύτη έξω.

DSC00096..jpg

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Σαν κουταβος ο δικος μου ολο ανασκελα κοιμοταν! Τωρα που μεγαλωσε σοβαρεψε! :D
View attachment 26858

Υγ: Αχ μου λειπει η κουταβισια περιοδος!
παναγία μου σαν μωρό είναιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!
ααααααα!
βοήθεια! χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι!!!
κοίτα ποδαράκια μωρέ μωρέεεεεεεεε!!!!
είναι αυτό το άσπρο που έχεις στη φωτογραφία??

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Ας έχετε όμως το νου σας μην εξελιχθούν σε μελάνωμα (καρκίνο του δέρματος)
Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου..προσεχουμε παρα πολυ...τον ηλιο τον αποφευγουμε οσο μπορουμε...η κτηνιατρος παντως,δεν εδειξε να ανησυχει..ολα τα λευκα μποξερ ετσι ειναι απο κατω..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πανεμορφα τα μικρουλια σας!!
Εγω δεν εχω καταφερει να τον βγαλω να κοιμαται!! καθε φορα που τον πλησιαζω το καταλαβαινει και πεταγεται! Εδω ειναι οταν τον πρωτοπηρα. Κοιμοταν αλλα με το που πηγα να τον τραβηξω φωτο πεταχτηκε. Παντως ακομα ετσι κοιμαται, ολοκληρος γαιδαρος!!
P6051707..jpg