Αυτος ειναι ο μικρος Eric 9 βδομαδων και σημερα ειναι η δευτερη μερα του στο σπιτι. Ειναι πιτμπουλακος red nose. Ειχα παλιοτερα στο πατρικο μου δυο αξιαγαπητους κοπρους
αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που αναλαμβανω τοσο μικρο κουταβι και μαλιστα μονη μου προσπαθω να μην πελαγοσω. Διαβαζω και μελεταω το φορουμ σας οπως και αλλα φορουμ και βιβλια χρονια αλλα τωρα που πρεπει να τα εφαρμοσω ενα μικρο αγχος το εχω. Απο την πρωτη μερα ακομα που μπηκε στο σπιτι μου ειναι παιχνιδιαρης κοινωνικοτατος και καθολου φοβισμενος ηρθε σε επαφη με πολλα δικα μ ατομα και εκανε σαν τα γνωριζει καιρο. Μενω σε διαμερισμα αλλα δεν σκοπευω να τον περιορισω σε crate. Του χω φτιαξει το δικο του χωρο- δωματιο με το κρεβατακι του τα παιχνιδια του τις πανες του και οτι αλλο χρειαζεται. Οταν ομως τον αφηνω μονο του για υπνο κλαιει και οριεται. Οποτε και εκανα το λαθος να πηγαινω να τον παιρνω αγκαλια μεχρι να τον παρει ο υπνος ξερω ξερω! Μεγα λαθος και πρεπει να κοπει αλλα ειχε σηκωσει την γειτονια στο ποδι και δεν αντεχα να τον ακουω να πλανταζει. Σε λιγες ωρες θα αναγκαστω να τον αφησω μονο του ενα 5ωρο ( girls have to work) και ηδη ανησυχω... Σκοπευω να συνεργαστω με καποιον εκπαιδευτη για να πετυχουμε σωστη εκπαιδευση γιατι μονη μ αν και εχω πολυ διαθεση δεν εχω τις γνωσεις. Ολες οι γνωμες και οι συμβουλες σας ειναι υπερπολυτιμες και θα τις μελετισω και αυτες στο επακρο. Σας ευχαριστω και καλως σας βρηκαμε