Κουταβο-καλημερες απο τον Eric

27 Φεβρουαρίου 2016
4
2
34
Αυτος ειναι ο μικρος Eric 9 βδομαδων και σημερα ειναι η δευτερη μερα του στο σπιτι. Ειναι πιτμπουλακος red nose. Ειχα παλιοτερα στο πατρικο μου δυο αξιαγαπητους κοπρους :) αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που αναλαμβανω τοσο μικρο κουταβι και μαλιστα μονη μου προσπαθω να μην πελαγοσω. Διαβαζω και μελεταω το φορουμ σας οπως και αλλα φορουμ και βιβλια χρονια αλλα τωρα που πρεπει να τα εφαρμοσω ενα μικρο αγχος το εχω. Απο την πρωτη μερα ακομα που μπηκε στο σπιτι μου ειναι παιχνιδιαρης κοινωνικοτατος και καθολου φοβισμενος ηρθε σε επαφη με πολλα δικα μ ατομα και εκανε σαν τα γνωριζει καιρο. Μενω σε διαμερισμα αλλα δεν σκοπευω να τον περιορισω σε crate. Του χω φτιαξει το δικο του χωρο- δωματιο με το κρεβατακι του τα παιχνιδια του τις πανες του και οτι αλλο χρειαζεται. Οταν ομως τον αφηνω μονο του για υπνο κλαιει και οριεται. Οποτε και εκανα το λαθος να πηγαινω να τον παιρνω αγκαλια μεχρι να τον παρει ο υπνος ξερω ξερω! Μεγα λαθος και πρεπει να κοπει αλλα ειχε σηκωσει την γειτονια στο ποδι και δεν αντεχα να τον ακουω να πλανταζει. Σε λιγες ωρες θα αναγκαστω να τον αφησω μονο του ενα 5ωρο ( girls have to work) και ηδη ανησυχω... Σκοπευω να συνεργαστω με καποιον εκπαιδευτη για να πετυχουμε σωστη εκπαιδευση γιατι μονη μ αν και εχω πολυ διαθεση δεν εχω τις γνωσεις. Ολες οι γνωμες και οι συμβουλες σας ειναι υπερπολυτιμες και θα τις μελετισω και αυτες στο επακρο. Σας ευχαριστω και καλως σας βρηκαμε

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Να τον χαίρεσαι, φαίνεται πολύ όμορφος! :D
Σχετικά με το κλάμα όταν μένει μόνος, εγώ άφηνα πάντα κάποιο δικό μου φορεμένο ρούχο όταν έφευγα(π.χ πυτζάμα), πήγαινε το μικρό πάνω, ξάπλωνε και ηρεμούσε.
Επίσης, εμένα μπορεί να κάνει χαμό εάν την αφήσω χωρίς να την έχω εκτονώσει πριν. Δοκίμασε να παίζετε πριν φύγεις, ώστε να είναι κουρασμένος και να πέσει για ύπνο.

Last edited:

27 Φεβρουαρίου 2016
4
2
34
Μια ντουλαπα ρουχα μου του αφησα! Το μονο που χω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι κλαμα και δυο τρυπιες μπλουζες.:giggle:

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Να σου ζήσει το κουκλάκι σου.. Πως τον απέκτησες???

Αν τον έχεις μονο 2 μερούλες ειναι λογικό να κλαίει, δεν νιωθει ασφαλεια ακομα... βαλε το κρεβατακι διπλα στο δικο σου για λιγες μερες, μετα στη πορτα του δωματίου σου, μετά εξω απο το δωματιο κ.ο.κ.

τα ρουχαλάκια λιγη προσοχή μην τα καταπίνει... καταπίνουν τα παντα σε αυτήν την ηλικία και θελει προσοχή...

επισης... φωτογραφίες άμεσα!!!!!

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
δυστυχώς και εγώ τον είχα δίπλα 3-4 μέρες, βάλέ το κρεβάτι του δίπλα να σε νιώθει, όταν συνηθίσει λίγο θα είναι μια χαρά στο δωμάτιο του, θα έχει μάθει ότι μένει και μόνος και δεν πειράζει. Ρούχα δεν του άφησα ποτέ γιατί τα τρώει όλα !
να σου ζήσει ! είναι κούκλος !!!!

27 Φεβρουαρίου 2016
4
2
34
Ρουχα δεν εχει καταπιει γιατι παρολο που ακονιζει τις δονταρες του σκιζοντας τα δεν λειπουν κομματακια απλα σκιζοντε. Οσο για το κρεβατι δεν γινεται γιατι το κρεβατι μου ειναι πολυ χαμηλο και οταν ξυπναει ερχετε στο δικο μ και καθως δεν εχει μαθει ακομα να πηγαινει στην πανα του μου κανε το κρεβατι στη κυριολεξια σκ*** o_O
Σκεφτομαι τελικα μιπως θα ταν καλυτερα να παρω crate alla δεν βρισκω λογο να τον περιοριζω σε κλουβι αφου μπορω να του διαθεσω ολοκληρο δωματιο. Οσο για το πως τον απεκτησα, τον πηρα απο ιδιωτη και καταλαβαινω πως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καθετα αντιθετοι σε αυτο. Αλλα τον πηρα απο ατομο που ειδα πως τα προσεχε πολυ και δεν εβγαλε κερδος δινοντας τον μου καθως του εδωσα μονο λεφτα που για τα εξοδα του οπως εμβολια. Επισεις υποτιθετ εχει πεντιγκρι. Αλλα και να μην εχει?? Αν δεν ειναι τοοσο καθαροαιμος τι συμασια εχει? Για μενα απολυτως καμια γιατι τον εψω αγαπησει ηδη και ειμαι σηγουρη οτι καθε μερα που περναει θα το αγαπαω περισσοτερο :) οσι για τις φωτο θα βαλω μπολικες γιατι ειναι ψωνιο και μολις δει κινητο ποζαρει! Ποτε πιστευετε οτι θα πρεπει να βρω εκπαιδευτη? Ειναι πολυ νωρις τωραα?

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Τα λάθη στην αγορά από ιδιώτη δεν αφορούν ούτε την ευζωία των γονέων ούτε το χρηματικό αντίτιμο μόνο. Υπάρχουν και ηθικά ζητήματα γύρω από το θέμα για τα οποία από ότι καταλαβαίνω είχες ενημέρωση πριν την επιλογή αφού διαβάζεις το φόρουμ καιρό...

Ούτε η αγάπη εξαρτάται από τις περγαμηνές του σκύλου αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς...άλλα είναι τα μεγάλα ζητήματα που τελικά αφορούν λίγο κόσμο...

Καλή συμβίωση να έχετε

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Να σου ζήσει ο μπέμπης, είναι πολύ ωραίος! :) Οι πρώτες μέρες είναι πράγματι μες στον πανικό έχρι να βρεις ρυθμούς αλλά με υπομονή και προσπάθεια όλα γίνονται... Για τον ύπνο δεν έχω συμβουλή να σου δώσω, καλύφθηκα ήδη απ' τους προλαλήσαντες... Κι εγώ αναγκαστικά τον άφηνα μόνο του για 4-5 ώρες από την αρχή σχεδόν και μου πήγαινε τρεις και μία μέχρι να γυρίσω σπίτι. Ψάξε λίγο στο φόρουμ για θέματα σχετικά με άγχος αποχωρισμού, θα σε βοηθήσουν.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ρουχα δεν εχει καταπιει γιατι παρολο που ακονιζει τις δονταρες του σκιζοντας τα δεν λειπουν κομματακια απλα σκιζοντε. Οσο για το κρεβατι δεν γινεται γιατι το κρεβατι μου ειναι πολυ χαμηλο και οταν ξυπναει ερχετε στο δικο μ και καθως δεν εχει μαθει ακομα να πηγαινει στην πανα του μου κανε το κρεβατι στη κυριολεξια σκ*** o_O
Σκεφτομαι τελικα μιπως θα ταν καλυτερα να παρω crate alla δεν βρισκω λογο να τον περιοριζω σε κλουβι αφου μπορω να του διαθεσω ολοκληρο δωματιο. Οσο για το πως τον απεκτησα, τον πηρα απο ιδιωτη και καταλαβαινω πως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καθετα αντιθετοι σε αυτο. Αλλα τον πηρα απο ατομο που ειδα πως τα προσεχε πολυ και δεν εβγαλε κερδος δινοντας τον μου καθως του εδωσα μονο λεφτα που για τα εξοδα του οπως εμβολια. Επισεις υποτιθετ εχει πεντιγκρι. Αλλα και να μην εχει?? Αν δεν ειναι τοοσο καθαροαιμος τι συμασια εχει? Για μενα απολυτως καμια γιατι τον εψω αγαπησει ηδη και ειμαι σηγουρη οτι καθε μερα που περναει θα το αγαπαω περισσοτερο :) οσι για τις φωτο θα βαλω μπολικες γιατι ειναι ψωνιο και μολις δει κινητο ποζαρει! Ποτε πιστευετε οτι θα πρεπει να βρω εκπαιδευτη? Ειναι πολυ νωρις τωραα?
Άμα στα σκίζει τότε μη τα αφήνεις καλύτερα όπως είπαν και τα άλλα μέλη γιατί είναι όντως απρόβλεπτα...Μπορεί κάποια στιγμή εκεί που δεν τα δίνει σημασία να αρχίσει να τα τρώει, όπως και με διάφορα πράγματα που δεν πάει ο νους σου! :p