Κουτσαίνει το Ντογκάκι μου...

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Παιδια καλησπερα.....εδω και 2 εβδομαδες περιπου μολις αρχιζει και θελει να τρεξει κτλ αρχιζει και κουτσαινει στο αριστερο.στην αρχη νομιζα οτι το παθαινει λογο του οτι εχω πλακακι πατωμα,μετα ομως αρχισε να το παθανει και στην βολτα.τρεχει τρεχει και μετα απο λιγο τσακ κουτσαινει...ξεκουραζεται και ξανατρεχει και τσουπ αντε παλι.....απλα δεν ειχα λεφτα και δεν την εχω παει στο γιατρο....αυριο ομως θα την παω....!!!ελπιζω να πεσω εξω σε αυτο που υποψιαζομαι....!!!!ειναι 7 μηνων.....

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
νομιζα οτι ειναι απτα νυχια ξερετε οτι εχει καποιο μεγαλο και την εμποδιζει...αφου της τα εκοψα τπτ,της εχει μεινει χουσουρι,εχει μια μικρη πληγη στην ακρη της πατουσιτσας αλλα την ξεπλυνα με hebitan μηπως εχει τπτ και περιμενω.περπαταει κανονικα.απλα στο τρεξιμο και σε σκαλι οταν κατεβαινει την πιανει....!!!εχω ανχωθει......

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ηρεμησε... πηγαινε στον κτηνιατρο πρωτα. Το πιο πιθανο να ειναι απο χτυπημα που δε το πηρες χαμπαρι. Περαστικα :)

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Η λουνα σου απανταει με ενα γουβ κ εγω με ενα ευχαριστω.πανω που εχουμε κανει προοδο κοινωνικοποιησης μας ετυχε αυτο.εχω τωρα κατι μερες που την πηγαινω σε ενα σχολειο που παιζουν αρκετα παιδακια και βρησκουμε κ κανα σκυλακι και τρελενεται...της αρεσουν τα παιδια νομιζω,γαυγιζει και πηδαει πανω τους βασικα,και αν κρατανε και καμια μπαλα κανει ντου...!!!απλα να την εκανα χτες να τρεχει εκει γυρω γυρω μαζι μου χωρις λουρι ξερεις αλαγη πορειας διπλα μου και εκει που τρεχαμε ολο χαμογελο ξαφνικα κουτσαθηκε και επεσε πανω μου,κοντεψε να με γκρεμισει....!!!δεν την τρεχω πολυ κανα 10λεπτο καθε μερα ολη την αλλη ωρα περπατηματακι....!!!τι να πω.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Και προσωρινά, περιόρισέ την λίγο. Αν είναι χτύπημα, θα θέλει τουλάχιστον ξεκούραση, έστω μέχρι να την δει γιατρός.
Περαστικά της.

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Και προσωρινά, περιόρισέ την λίγο. Αν είναι χτύπημα, θα θέλει τουλάχιστον ξεκούραση, έστω μέχρι να την δει γιατρός.
Περαστικά της.
σευχαριστω πολυ....αυτο κανω,σημερα ηρθε η ωρα για την βολτα μας και με κοιτουσε θλιμενη λες και της χρωσταγα...!!!απλα δεν καθετε καλα,ολο τριγυρναει μεσα στο σπιτι,πανω στον καναπε,μεσα εξω στην βεραντα...ενω με την βολτα ξεσπαει....αλλα δε θελω με τιποτα να ποναει.ξενερωνω και ποναω κ εγω....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μια απλή, ήρεμη βόλτα για περπάτημα, μπορείς να την πας. Εκτός αν κουτσαίνει και στο απλό περπάτημα, οπότε δεν παθαίνει τίποτα για ένα βράδυ, να μείνει μέσα. Για καλό της είναι.

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
εχεις καμια ιδεα πως να καλυτερεψω το περπατημα στο πλακακι??ειχα δει κατι αντιολισθητικα που κολανε,τα βαζουν ως συνηθως κατα μηκος στα σκαλοπατια,εχουν μαυρο χρωμα.αλλα δεν εχω ρωτησει....ολο το σπιτι ειναι πλακακι.κ ζοριζετε στην ισοροποια...παιζει να κουραζετε κ απο αυτο ε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ασφαλώς.
Δεν θυμάμαι πόσο μικρή είναι.
Δεν μπορείς να βάλεις, αντιολισθητικά φθηνά χαλάκια, ανά διαστήματα;
Μέχρι δηλαδή, να παρέλθει ο κίνδυνος για τα πόδια της.

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
7 μηνων ειναι.....ταπιτα εχω στην βεραντα και κατι να μην γλυστραει.....να την παω γιατρο αυριο λες???η να την φυλαξω οπως σημερα να δω πως θα παει...

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι μια κουτσαινει μια κανονικα.απλα δε θελω να τυχει κατι ασχημο η εστω να το προλαβω.τρεμω κ μονο στην ιδεα...

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Αν μπορω να πω την γνωμη μου ειχαμε και εμεις κατα καιρους το ιδιο προβλημα με το μπροστινο ποδι αλλα απο οτι διαπιστωσαμε τον δεναμε καμια φορα, και τραυματιζοταν με τον ιμαντα κατω απο το ποδι και σε συνδυασμο με το πλακακι ειχαμε φλεγμονες..ακινητοποιηση ξεκουραση και χαπακια για την φλεγμονη ηταν η θεραπεια.Ολα καλα θα πανε θα στο πει και ο γιατρος σου..

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
ναι ρε παιδιμου το κ@λ@πλακακι μου χει σπασει τα νευρα κ δεν βοηθαει καθολου.αλλα μεσα στο καλοκαιρι χαλακια??τι να κανω...πλακακι=κινδυνος για παρον και μελον.....σωστα???

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
ακομη και τωρα που σας στελνω,το πανεξυπνο σκυλι πεταξε την σκασμενη μπαλα που μασουλουσε εδω και ωρα στον καναπε και πηγε να πηδηξει επανω να την πιαση και της γυρισε λογικα το ποδι της και εκλαιγε σαν τρελη,τωρα πριν λιγα δευτερολεπτα.....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Re stamys αν ειναι τοσο το προβλημα με το πλακακι, στρωσε μοκετα να γλυτωσει το σκυλακι...:(

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
θα την δεσω σε καμια κολονα να ησυχασω,οψι δεν εχω crate φιλε μου,αλλα εχω εναν χωρο εν πασει περιπτωση που κοιμαται κ δεν μπορει να παει πουθενα κ να πρεπει να τραυματιστει....μοκετα καλοκαιριατικα.....ΤΕΛΕΙΑ.....εγω θα κοιμαμαι στην βεραντα μετα...χαχαχ...αστειευομαι....!!!