βρηκα φιλαρακι το ειχα δει αλλα τα δινουν πανακριβα......θα ψαξω να βρω πιο φθηνα....30 ευρω το τετραγωνικο λεει!!!Υπαρχει δαπεδο βιομηχανικο πολυ λεπτο αντιολισθιτικο σε διαφορα χρωματα γκρι καφε μαυρο κλπ ειναι σε ρολλο σου κοβουν οσο θελεις σε μακρος και το πλατος του ειναι 1,20 και μεγαλυτερο ψαξτο λιγο ειναι καταλληλο μπορεις και να το πλυνεις κλπ.
οχι ρε φιλε κλεφτεεες ....εγω 6 ευρω το τ.μ το πηρα απο Αθηνα Ν Ιωνια.βρηκα φιλαρακι το ειχα δει αλλα τα δινουν πανακριβα......θα ψαξω να βρω πιο φθηνα....30 ευρω το τετραγωνικο λεει!!!
δεν μου στελνεις το λινκ γτ θα μας τρελανουν οι κλεφτες εδω.η κανα τηλεφωνο η οτι μπορεις....γτ εχω φαει τετοια στεναχωρια σημερα που δε περιγραφετε.οχι ρε φιλε κλεφτεεες ....εγω 6 ευρω το τ.μ το πηρα απο Αθηνα Ν Ιωνια.
Θεωρητικά πως προκλήθηκε; Από τραυματισμό και στα δύο πόδια; Σου είπε, να είναι όσο γίνεται περιορισμένη, τουλάχιστον γι' αυτές τις 10 μέρες;παιδια πηγα το σκυλι στο γιατρο.....μετατοπιση επιγονατιδας,στο αριστερο εχουν κοπει οι πλαγιοι συνδεσμοι κ ετοιμαζονται και στο δεξι!!!
ναι περιορισμενη για λιγες μερες τις αλλες απλο περπατημα για να μαθει να το βαζει στη θεση της,10 μερες θεραπεια,τις μισες αραγμα κ τις 2ρες μισες σιγα σιγα περπατημα...!!προκληθηκε απο καποιο χτυπημα,καπου πηγε σε καμια σκαλα κ κουντουβαλησε,καπου το φαγε,δεν ειναι κληρονομικο λεει γιατι θα το ειχε κανει νωριτερα και οχι τωρα που ειναι 7,5 μηνων...!!!!Θεωρητικά πως προκλήθηκε; Από τραυματισμό και στα δύο πόδια; Σου είπε, να είναι όσο γίνεται περιορισμένη, τουλάχιστον γι' αυτές τις 10 μέρες;
Αυριο το πρωι θα μαθω τηλ. και θα σου στειλω π.μ.δεν μου στελνεις το λινκ γτ θα μας τρελανουν οι κλεφτες εδω.η κανα τηλεφωνο η οτι μπορεις....γτ εχω φαει τετοια στεναχωρια σημερα που δε περιγραφετε.
σ'ευχαριστω φιλαρακι......περιμενω το τηλ....σευχαριστω mareco για τα περαστικα.....νιωθω χαλια βεβαια,αυτη ξερετε ζοριζετε βεβαια αλλα σαν σκυλι συνεχιζει παιζει κανει ρανει....αλλα εγω τα παιρνω σα να φταιω εγω...τεσπα μη σας πρηζω με τα ψυχολογικα μου...ευχαριστω για ολα παιδια...!!!Αυριο το πρωι θα μαθω τηλ. και θα σου στειλω π.μ.
σευχαριστω.....τα ποναμε τα μικρα μας μωρε γιαυτο....ολα καλα θα πανε θα δεις λιιιιγο υπομονη φιλε και περαστικα..
δεν εχουμε εδω ορθοπεδικο για σκυλια....μονο αθήνα.....Xωρις ακτινογραφιες εγινε η διαγνωση???
Πηγαινε σε εναν ορθοπεδικο βρε παιδι μου.
τι να πω με ψηλαφιση ναι αλλα μια πλακα δεν θα ηταν κ μια 2η γνωμη οταν μιλαμε για χειρουργιο?αυτο με το να στειλω τις ακτινογραφιες αθηνα δεν το εχω σκεφτει....Βγαλε ακτινογραφίες και στειλ' τες Αθηνα δεν ειναι ανάγκη να κατέβει και το σκυλι . Απο τα λιγα που ξερω ρήξη χιαστων μονο με ψηλάφηση μπορεί να γινει διαγνωση. Όπως προείπα δεν το κατέχω τοσο καλα το θεμα!.
Οντως αλλά απ' ότι κατάλαβα ο σκύλος έχει άλλη διάγνωση.Βγαλε ακτινογραφίες και στειλ' τες Αθηνα δεν ειναι ανάγκη να κατέβει και το σκυλι . Απο τα λιγα που ξερω ρήξη χιαστων μονο με ψηλάφηση μπορεί να γινει διαγνωση. Όπως προείπα δεν το κατέχω τοσο καλα το θεμα!.