Κρεβάτι σκύλου

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν ειναι και πανακριβο. . .
amazon.co.uk εχει αρκετα αλλα απο τιμες δαγκωνουν.
για αυτο που εβαλα εγω ελεγε καλε η κοπελα οτι δεν ειναι πανακριβο και οι τιμες που δαγκωνουν ειναι του amazon....!!!!!

raniam

Member
7 Ιανουαρίου 2012
14
1
Εμείς πήραμε ένα απο τα jumbo (συγκεκριμένα ένα στρόγγυλο μπέζ-καφέ καρό με μια πατούσα στο κέντρο). Γενικά τα προιόντα jumbo δεν φημίζονται για την ανθεκτικότητα και την ποιότητά τους, οπότε φανταστείτε την έκπληξή μου όταν είδα το κρεββατάκι να περνάει απο σκληρό crash test και να βγαίνει αλώβητο! Το είχα πάρει δοκιμαστικά για την αρχή, αλλά τελικά θα το κρατήσουμε. Μπαίνει εύκολα και στο πλυντήριο.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
και εμεις απο τα τσάμπο πήραμε κρεβάτι ενα ωραιοτατο μαύρο που μπαινει και πλυντηριο και σε ειδικες σακούλες που βγάζουν τον αερα για να μειώνεται ο ογκος του και να το παιρνουμε μαζι.....επίσης τσάμπο απο το βρεφικό τμήμα η κουβέρτα μας, οι πετσέτες μας, η οδοντόβουρτσα και τα μπολάκια!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
λοιπον εχω βαρεθει και ξεπουληθει να της αλλαζω κρεβατια. Δεν ζουν ουτε μια μερα. εχθες εφαγε και το τελευταιο ολοκαινουριο στρωματακι της. στρωματα τρωει, παπλωματα τρωει, κουβερτες τρωει, φλις τρωει, κουρελουδες τρωει, δεν μπορω αλλο... απο σημερα πατωμα!!! αλλα ελα που δεν κανει να ξαπλωνει σε σκληρο σημειο... σκεφτομαι της παρω ενα ντιβανι τελίκα:
Coolaroo Foldable Raised Dog Bed | OZDogBeds
ψαχνω οσονουπω να το βρω και εντος ευρωπης.. μου φαινεται καλη περιπτωση για μεγαλωσωμα σκυλια.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
λοιπον εχω βαρεθει και ξεπουληθει να της αλλαζω κρεβατια. Δεν ζουν ουτε μια μερα. εχθες εφαγε και το τελευταιο ολοκαινουριο στρωματακι της. στρωματα τρωει, παπλωματα τρωει, κουβερτες τρωει, φλις τρωει, κουρελουδες τρωει, δεν μπορω αλλο... απο σημερα πατωμα!!! αλλα ελα που δεν κανει να ξαπλωνει σε σκληρο σημειο... σκεφτομαι της παρω ενα ντιβανι τελίκα:
Coolaroo Foldable Raised Dog Bed | OZDogBeds
ψαχνω οσονουπω να το βρω και εντος ευρωπης.. μου φαινεται καλη περιπτωση για μεγαλωσωμα σκυλια.
κατι τετοιο θα σου προτεινα κι εγω την ωρα που ξεκαρδιζομουν στα γελια με οοοολα αυτα που εχει φαει!
κανει για το μεγεθος της?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Φάγανε το πρώτο κρεββάτι, φάγανε το παλιό πάπλωμα που τους είχα βάλει και το τελευταίο μου διαμαντένιο απόκτημα ο Τζίμυ έφαγε και το πανάκριβο κρεβατάκι που τους είχα πάρει τελευταία. Και μετά έφαγαν και το χαλί. Τώρα κοιμούνται στο πάτωμα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Φάγανε το πρώτο κρεββάτι, φάγανε το παλιό πάπλωμα που τους είχα βάλει και το τελευταίο μου διαμαντένιο απόκτημα ο Τζίμυ έφαγε και το πανάκριβο κρεβατάκι που τους είχα πάρει τελευταία. Και μετά έφαγαν και το χαλί. Τώρα κοιμούνται στο πάτωμα...
εχεις ενα μαγικο τροπο να μας φτιαχνεις τη διαθεση!!!!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Φοβαμαι πως αυτο θα γουβιασει στη μεση αν δεν ειναι καλη ποιοτητα. Ασε που δεν μου φαινεται
και αναπαυτικο.
το αναπαυτικο = μαλακο = απολαυστικης γευσης!!!
:p

που θελει ο κωλος τους και αναπαυτικο...τα κρεβατοφάγα!!! :p

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
χαχα! Με τα λεφτα που εχω δωσει για κρεβατακια και στρωματακια κλπ νομιζω προτιμω να την κραταω αγκαλια παρ'ολα τα 45 κιλα της, παρα να της ξαναπαρω ενα μαλακο πουπουλενιο κατιτις που θα εξαφανιστει το ιδιο βραδυ...

ντιβανι και πολυ της ειναι!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
για μενα δεν ειναι μονο οτι κοστιζει η καταστροφη. το κυριοτερο ειναι οτι φοβαμαι μην καταπιει κανενα κομματι. εχω χασει σκυλι απο καταπωση στρωματεξ τυπου... και με τρομαζει καθε φορα που βλεπω ξεσκισμενα τα κρεβατια της. νομιζω οτι το raised bed δε θα μπορει να το ξεσκισει γιατι δεν θα εχει και το ενδιαφερον μιαμ-μιαμ τσομπ-τσομπ γεμισμα...

annagiza

New Member
26 Μαρτίου 2013
1
0
Βοήθεια

Καλησπέρα!
Διάβασα το μήνυμά σας στην προσπάθειά μου να βρω ένα οικονομικό και καλό κρεβατάκι για το λαμπραντόρ μου.
Από ποιο μαγαζί το φτάξατε αυτο το στρωματάκι? Το βρήκα φανταστική ιδέα.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Στη δικιά μου πήρα ένα στρώμα από αφρολέξ από ιδιώτη, μια κυρία που τα κατασκευάζει σπίτι της. Στο φτιάχνει σε ότι μέγεθος θέλεις, έχει ένα εσωτερικό κάλυμμα αδιάβροχο και εξωτερικό βαμβακερό και τα δύο με φερμουάρ και επειδή πλένω συχνά της είχα παραγγείλει και ένα δεύτερο εξωτερικό για ρεζέρβα. Όλα αυτά 60 ευρώ. (Το στρώμα είναι 70x100cm)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48