καποιος θελει ρευμα!η εσυ ,η αυτοι!Δεν ειναι και πανακριβο. . .
απο τιμες δαγκωνουν.
καποιος θελει ρευμα!η εσυ ,η αυτοι!Δεν ειναι και πανακριβο. . .
απο τιμες δαγκωνουν.
για αυτο που εβαλα εγω ελεγε καλε η κοπελα οτι δεν ειναι πανακριβο και οι τιμες που δαγκωνουν ειναι του amazon....!!!!!Δεν ειναι και πανακριβο. . .
amazon.co.uk εχει αρκετα αλλα απο τιμες δαγκωνουν.
κατι τετοιο θα σου προτεινα κι εγω την ωρα που ξεκαρδιζομουν στα γελια με οοοολα αυτα που εχει φαει!λοιπον εχω βαρεθει και ξεπουληθει να της αλλαζω κρεβατια. Δεν ζουν ουτε μια μερα. εχθες εφαγε και το τελευταιο ολοκαινουριο στρωματακι της. στρωματα τρωει, παπλωματα τρωει, κουβερτες τρωει, φλις τρωει, κουρελουδες τρωει, δεν μπορω αλλο... απο σημερα πατωμα!!! αλλα ελα που δεν κανει να ξαπλωνει σε σκληρο σημειο... σκεφτομαι της παρω ενα ντιβανι τελίκα:
Coolaroo Foldable Raised Dog Bed | OZDogBeds
ψαχνω οσονουπω να το βρω και εντος ευρωπης.. μου φαινεται καλη περιπτωση για μεγαλωσωμα σκυλια.
εχεις ενα μαγικο τροπο να μας φτιαχνεις τη διαθεση!!!!!!Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Φάγανε το πρώτο κρεββάτι, φάγανε το παλιό πάπλωμα που τους είχα βάλει και το τελευταίο μου διαμαντένιο απόκτημα ο Τζίμυ έφαγε και το πανάκριβο κρεβατάκι που τους είχα πάρει τελευταία. Και μετά έφαγαν και το χαλί. Τώρα κοιμούνται στο πάτωμα...
το αναπαυτικο = μαλακο = απολαυστικης γευσης!!!Φοβαμαι πως αυτο θα γουβιασει στη μεση αν δεν ειναι καλη ποιοτητα. Ασε που δεν μου φαινεται
και αναπαυτικο.
Στη δικιά μου πήρα ένα στρώμα από αφρολέξ από ιδιώτη, μια κυρία που τα κατασκευάζει σπίτι της. Στο φτιάχνει σε ότι μέγεθος θέλεις, έχει ένα εσωτερικό κάλυμμα αδιάβροχο και εξωτερικό βαμβακερό και τα δύο με φερμουάρ και επειδή πλένω συχνά της είχα παραγγείλει και ένα δεύτερο εξωτερικό για ρεζέρβα. Όλα αυτά 60 ευρώ. (Το στρώμα είναι 70x100cm)