χαχαχαχ , ε αν δεν κάνουμε και λίγο καλαμπούρι με τα λάθη βιασύνης πως να γίνει;Χαζά. ΜΜΜ εννοούσα![]()
κοστίζει όσο και τα υπόλοιπα εμβόλια, καλο ειναι να το κάνεις γιατι το καλααζαρ είναι σοβαρη υπόθεση, εγω του το έκανα 9 μηνων αλλα του το χρωστούσα, δηλαδη θα επρεπε να το κανω πιο πριν.εχω να κανω καποιες ερωτησεις και θα ηθελα τι βοηθεια σας λοιπον ποιοι απο εσας εχουν κανει το εμβολιο καλαζαρ πρεπει να το κανω?? ποσο πρεπει να ειναι?? και ποσο κανει?? επισης τι μπορω να του δωσω για να μην ζαλιζετε στο ταξιδι
εισαι σίγουρος; γιατι εμας δε μας είπε τίποτα για δόσεις, λες να κανω λαθος και να μην ηταν για το καλααζαρ; αλλα είμαι σχεδον σίγουρη. Την ιδια μερα μας έδωσε και συνταγη για αμπουλες και η κτηνιατρος μου ειπε μια αμπουλα καθε ζεστο μηνα (δηλαδη εγω θα βαλω μεχρι και το Σεπτεμβρη).εγω το εμβολιο δεν του το εχω κανει. ειναι σε 3 δοσεις με κενα 15 ημερων νομιζω και γινεται λιγο πριν το καλοκαιρι γιατι η αμυνα του οργανισμου πεφτει και δεν το θελουμε τετοιες εποχες. η τιμη ειναι περιπου 50 ευρω η δοση. για τη ναυτια υπαρχουν χαπακια αντιστοιχα σαν τα δικα μας και τα παιρνεις και απο τον κτηνιατρο που θα σου δωσει και τη δοσολογια η απο pet μαγαζι.