Κτηνίατρος

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
εχω να κανω καποιες ερωτησεις και θα ηθελα τι βοηθεια σας λοιπον ποιοι απο εσας εχουν κανει το εμβολιο καλαζαρ πρεπει να το κανω?? ποσο πρεπει να ειναι?? και ποσο κανει?? επισης τι μπορω να του δωσω για να μην ζαλιζετε στο ταξιδι

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Χαζά. ΜΜΜ εννοούσα :p
χαχαχαχ , ε αν δεν κάνουμε και λίγο καλαμπούρι με τα λάθη βιασύνης πως να γίνει; :)
εχω να κανω καποιες ερωτησεις και θα ηθελα τι βοηθεια σας λοιπον ποιοι απο εσας εχουν κανει το εμβολιο καλαζαρ πρεπει να το κανω?? ποσο πρεπει να ειναι?? και ποσο κανει?? επισης τι μπορω να του δωσω για να μην ζαλιζετε στο ταξιδι
κοστίζει όσο και τα υπόλοιπα εμβόλια, καλο ειναι να το κάνεις γιατι το καλααζαρ είναι σοβαρη υπόθεση, εγω του το έκανα 9 μηνων αλλα του το χρωστούσα, δηλαδη θα επρεπε να το κανω πιο πριν.

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
εγω το εμβολιο δεν του το εχω κανει. ειναι σε 3 δοσεις με κενα 15 ημερων νομιζω και γινεται λιγο πριν το καλοκαιρι γιατι η αμυνα του οργανισμου πεφτει και δεν το θελουμε τετοιες εποχες. η τιμη ειναι περιπου 50 ευρω η δοση. για τη ναυτια υπαρχουν χαπακια αντιστοιχα σαν τα δικα μας και τα παιρνεις και απο τον κτηνιατρο που θα σου δωσει και τη δοσολογια η απο pet μαγαζι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εγω το εμβολιο δεν του το εχω κανει. ειναι σε 3 δοσεις με κενα 15 ημερων νομιζω και γινεται λιγο πριν το καλοκαιρι γιατι η αμυνα του οργανισμου πεφτει και δεν το θελουμε τετοιες εποχες. η τιμη ειναι περιπου 50 ευρω η δοση. για τη ναυτια υπαρχουν χαπακια αντιστοιχα σαν τα δικα μας και τα παιρνεις και απο τον κτηνιατρο που θα σου δωσει και τη δοσολογια η απο pet μαγαζι.
εισαι σίγουρος; γιατι εμας δε μας είπε τίποτα για δόσεις, λες να κανω λαθος και να μην ηταν για το καλααζαρ; αλλα είμαι σχεδον σίγουρη. Την ιδια μερα μας έδωσε και συνταγη για αμπουλες και η κτηνιατρος μου ειπε μια αμπουλα καθε ζεστο μηνα (δηλαδη εγω θα βαλω μεχρι και το Σεπτεμβρη).
Θα το κοιταξω αργοτερα να γραψω το ονομα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
τρεις δοσεις ειναι το εμβολιο για καλαζαρ και προηγειται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τεστ .θα το κανουμε μολις κλεισει τους 6 μηνες δλδ στις 20 αυτου του μηνα.

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Εδώ ολόκληρο το θέμα για το εμβόλιο του καλαζάρ.

http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/εμβόλιο.κατά.του.καλαζάρ-11887/

Και εδώ μερικά σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να λάβει κανείς υπ' όψιν για αυτούς που βαριούνται να διαβάσουν ολόκληρο το θέμα.

http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/εμβόλιο.κατά.του.καλαζάρ-11887/index20.html#post506276

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
τα χαπακια απ οτι θυμαμαι δεν ηταν ακριβα, δεν ειμαι σιγουρη. περυσι τα ειχα παρει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Για όλα τα επιμέρους νέα θέματα που ανοίξατε, υπάρχουν ήδη πολλά αντίστοιχα.
Παρακαλώ κάντε μια αναζήτηση και συνεχίστε σε κείνα και για το εμβόλιο του καλαζάρ και για την ναυτία και για οτιδήποτε άλλο.

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
συγνωμη μαρεκο... απλα επειδη του εχω κανει το εμβολιο του καλαζαρ θα μπορουσα να σας βοηθησω.ειναι σε 3 δοσεις. η εξεταση πριν το εμβολιο γινεται δωρεαν ( σε ολα τα κτηνιατρια) ετσι ωστε να μειωσουν το κοστος. και μετα γινεται επαναληπτικο καθε χρονο. συνολικα στοιχιζει 120 ευρω οι 3 δοσεις και η επαναληπτικη ειναι 40 ευρω καθε χρονο.(οσο μια δοση)