Κυνολογικός τύπος

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Μήπως ξεφύγαμε απο το θέμα :wink: :wink:
Τέλος πάντων, το θέμα είναι να ενημερωνόμαστε ΣΩΣΤΑ :D και να τσεκάρουμε τις πηγες μας, είτε αυτές είναι απο περιοδικά του χώρου είτε απο το ιντερνετ. Για την ώρα πάντως μόνο η TOP DOGS αξίζει την συνδρομή της, τα άλλα απλά τα αγοράζω απο περιέργεια να δω τι γράφουν :shock: :shock:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
τα άλλα απλά τα αγοράζω απο περιέργεια να δω τι γράφουν
Και αυτο ακομα το εχω σταματισει- αφου δεν αξιζουν τα χρηματα τους, δεν γραφουν τιποτα το αξιολογο.

Εγω παιρνω εδω και αρκετα χρονια με συνδρομη το " Der Hund", ενα απο τα παλιοτερα γερμανικα κυνολογικα περιοδικα (απο το 1876!!!).

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Και αυτο ακομα το εχω σταματισει- αφου δεν αξιζουν τα χρηματα τους, δεν γραφουν τιποτα το αξιολογο.
Kι εγώ.
Εγω παιρνω εδω και αρκετα χρονια με συνδρομη το " Der Hund", ενα απο τα παλιοτερα γερμανικα κυνολογικα περιοδικα (απο το 1876!!!).
Τί θα έλεγες να μας το μεταφράζεις, και να μας το στέλνεις με pm? 8) :lol: :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
denis said:
Τί θα έλεγες να μας το μεταφράζεις, και να μας το στέλνεις με pm? 8) :lol: :lol:
elena said:
Και εμενα και εμενα
Μαλλον ευκολοτερο θα ειναι, και σιγουρα πιο χρησημα για σας, να μαθετε γερμανικα και να τα παρετε μετα σαν επιβραβευση μια συνδρομη του
"Der Hund".

Εγω δεν προλαβαινωωωωωω .....

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
Αυτό το θέμα είναι όντως λυπηρό. Εγώ στα χέρια μου δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο κυνολογικό περιοδικό. Υπάρχουν κάποια περιοδικά για κυνήγι κτλ, αλλά δεν αφορούν εξολοκλήρου τα σκυλιά και πάλι δεν μπορώ να ξέρω την ποιότητά τους, γιατί δεν έτυχε να διαβάσω κανένα.

Στο εξωτερικό σίγουρα θα γίνονται πιο δραστικές ενέργειες.

Τις πληροφορίες μου για τα σκυλιά τις παίρνω από το διαδίκτυο, που ευτυχώς, υπάρχει πολύ καλό υλικό, αρκεί να ψάξεις.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
καποτε επαιρνα και απο αυτα.."κυνηγι & ψαρεμα " ουτε το ενα μου αρεσει ,ουτε το αλλο..αλλα τι να κανουμε ...παντως αυτο που γουσταρω στο συγκεκριμενο περιοδικο ειναι τα ραδιοφωνικα σποτακια που βαζει κατα καιρους...κορυφαια διαφημηση:D ειδικα οταν ακουγεται εκεινη η τουφεκια..

παντως με κυνηγους και πιτμπουλαδες εχω κανει τις πιο τρελλες συζητησεις :D :D

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
Όντως, γνωρίζω κυνηγούς που κάνουν το χόμπυ τους με πάρα πολύ μεράκι και ψυχή και λατρεύουν τα ζώα. Έχω μάθει κάποια πράγματα από αυτούς, πάνω στην εκπαίδευση και γενικά στη συμπεριφορά προς τα ζώα, μιας κι εγώ κυνηγόσκυλο έχω.. :lol:

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Η βιβλιοθήκη μου είναι γεμάτη με όλα αυτά τα περιοδικά που προαναφέρατε! Το μόνο που κατάφερα με αυτά είναι να μην έχω χώρο στη βιβλιοθήκη μου, γιατί λυπάμαι να πετάξω τόσα λεφτά που έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια.
Κάποτε κάτι καινούριο είχες να μάθεις, ενώ τα σημερινά περιοδικά είναι πολύ φτωχά σε θέματα, γεμάτα αντιγραφές και κλεψιές. Συνεχίζω να παίρνω που και που κανένα, μόνο και μόνο για τις φωτό, αλλά και αυτές δεν μου λένε και τίποτα. Ιδίως του γαβ που έχει και το πιο αηδιαστικό γραφιστικό στήσιμο!
ΙΝΤΕΡΝΕΤ ψωμί και ελιά....!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Η κυνολογια ηταν οτι καλυτερο εχει βρεθει στα χερια μου,οσον αφορα ελληνικο περιοδικο για σκυλους.Τι να πρωτοθυμιθω τα αρθρα της γκιναλα?τις φωτογραφιες της paola vistini τις οποιες τις ειχα σε αφισες στον δωματιο μου...ηταν τοσα τα πραγματα που εμαθα απο το συγκεκριμενο περιοδικο,που οταν σταματησε για μενα τελειωσε η εντυπη κυνολογια στην χωρα μας,δυστυχως!ΜΑΚΑΡΙ ο φωτακοπουλος και καθε φωτακοπουλος να εκδοσει ξανα ενα ανταξιο περιοδικο.Για 500 χρονια συνδρομητης θα γινω.:D
p.s Σε ενημερωνε και για ολες τις εκθεσεις ενχωριες και παγκοσμιες με φωτογραφιες και κειμενο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.327
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78