Κυνομαχίες...ο εφιάλτης συνεχίζεται

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
Εικόνες φρίκης αντίκρυσαν αστυνομικοί της Ξάνθης πραγματοποιώντας έφοδο σε χώρο έξω απο το χωριό Κιμμέρια όπου είχαν πληροφορίες ότι πρόκειται να διεξαχθούν κυνομαχίες. Η πληροφορία ήταν σωστή, ένας σκύλος αργοπέθαινε στην μέση ενος περιφραγμένου χώρου στρωμένου με μοκέτα ενώ δεκάδες ψυχικά άρρωστοι παρακολουθούσαν το φινάλε της "μάχης". Άπο τους δεκάδες συνελήφθησαν οι τέσσερεις, ενώ ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική για να τον περιθάλψουν

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι σκύλος ήταν? Πιτ?
Πάντως δε συμφέρει και πολύ αυτούς του άθλιους να τους σκοτώνονται τα σκυλιά...
Επίσης, αν έχεις πάρει την είδηση από κάπου, βάλε και την πηγή :)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
http://www.dognews.gr/...απο εδω βρηκα το αρθρο...καποια στιγμη σε βολτα μου με το σκυλακι μου συναντησα μια ηλικιωμενη γυναικα της οποιας ειχαν ριξει φολα σε σκυλο που ειχε για λογο αγνωστο!!( ο σκυλος της ηταν και η μονη παρεα της)
μου ειχε πει...τα ζωα εχουν αγνη ψυχη, να τ' αγαπας δεν προκειται να σε βλαψουν, οσο τ αγαπας θα σ' αγαπανε..οι ανθρωποι ομως.... δεν συνεχιζω...το αρθρο και πολλα ακομα παροιμοια αρθρα ολοκληρωνουν την σκεψη αυτης της γυναικας... ΑΙΣΧΟΣ!! αδιανοητο να διασκεδαζεις βλαπτοντας και κακοποιωντας τα ζωα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
http://www.dognews.gr/...απο εδω βρηκα το αρθρο...καποια στιγμη σε βολτα μου με το σκυλακι μου συναντησα μια ηλικιωμενη γυναικα της οποιας ειχαν ριξει φολα σε σκυλο που ειχε για λογο αγνωστο!!( ο σκυλος της ηταν και η μονη παρεα της)
μου ειχε πει...τα ζωα εχουν αγνη ψυχη, να τ' αγαπας δεν προκειται να σε βλαψουν, οσο τ αγαπας θα σ' αγαπανε..οι ανθρωποι ομως.... δεν συνεχιζω...το αρθρο και πολλα ακομα παροιμοια αρθρα ολοκληρωνουν την σκεψη αυτης της γυναικας... ΑΙΣΧΟΣ!! αδιανοητο να διασκεδαζεις βλαπτοντας και κακοποιωντας τα ζωα...
Eίναι αυτό που λένε ..γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα..:(

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τι σκύλος ήταν? Πιτ?
Πάντως δε συμφέρει και πολύ αυτούς του άθλιους να τους σκοτώνονται τα σκυλιά...
Επίσης, αν έχεις πάρει την είδηση από κάπου, βάλε και την πηγή :)
Υπαρχουν μαχες μεχρι τελους με οτι αυτο συνεπαγεται.Τοτε τα λεφτα ειναι περισσοτερα.Μην νομιζεις οτι εχουν μονο ενα ζωο αυτοι.Πεθανε το ενα ,θα ερθει το αλλο την αλλη φορα...Κριμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eνας γνωστός μου πριν 2 χρονια είχε βρει σε ένα μέρος στην Αθηνα πιτμπουλ που ήταν από μάχες..
Εχασε και το παράτησαν εκεί..
Είναι ένα μέρος στην Αθηνα δεν θυμάμαι που ακριβώς ,ίσως κάποιος άλλος απο εδω να γνωρίζει..,που τα αδύναμα σκυλιά από τέτοιους αγώνες τα παρατάνε εκεί..:mad:

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Εικόνες φρίκης αντίκρυσαν αστυνομικοί της Ξάνθης πραγματοποιώντας έφοδο σε χώρο έξω απο το χωριό Κιμμέρια όπου είχαν πληροφορίες ότι πρόκειται να διεξαχθούν κυνομαχίες. Η πληροφορία ήταν σωστή, ένας σκύλος αργοπέθαινε στην μέση ενος περιφραγμένου χώρου στρωμένου με μοκέτα ενώ δεκάδες ψυχικά άρρωστοι παρακολουθούσαν το φινάλε της "μάχης". Άπο τους δεκάδες συνελήφθησαν οι τέσσερεις, ενώ ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική για να τον περιθάλψουν
Aφου επεμβενει η αστυνομια παλι καλα...................ΕΛΕΟΣ:(

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
ποσο αρρωστος πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο???? δηλαδη εχεις ενα σκυλακι το ταιζεις το φροντιζεις και πας και το ριχνεις σε μια μαχη και μαλιστα πονταρεις και λεφτα που????? στην ψυχουλα του??????? αισχος............ κατι τετοια ακουω και .........:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
και αμα χασει το παρατανε κι ολας!!!!!! να το βρει και καποιος και πως να το παρει????? ετσι που το εχουν μαθει να ειναι επιθετικο!:(

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
...ενώ δεκάδες ψυχικά άρρωστοι παρακολουθούσαν το φινάλε της "μάχης".
Αυτό το κλισέ κακώς χρησιμοποιείται από τον αρθρογράφο. Μια ψυχική ασθένια θα αποτελούσε ελαφρυντικό και θα τόνιζε την αδυναμία πλήρυς επιγνωσης και αναγνώρισης της πράξης!

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Αυτό το κλισέ κακώς χρησιμοποιείται από τον αρθρογράφο. Μια ψυχική ασθένια θα αποτελούσε ελαφρυντικό και θα τόνιζε την αδυναμία πλήρυς επιγνωσης και αναγνώρισης της πράξης!
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eνταξη πες τους σκυλεβορους και αυτούς που τα βάζουν για κυνομαχίες πες άντε..,το κάνουν για τα λεφτά..
Αυτοί όμως που πάνε να δουν τις κυνομαχίες γιατί πάνε..?:eek:
Αυτοί πρέπει να είναι οι πιο άρρωστοι από όλους..

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Eνταξη πες τους σκυλεβορους και αυτούς που τα βάζουν για κυνομαχίες πες άντε..,το κάνουν για τα λεφτά..
Αυτοί όμως που πάνε να δουν τις κυνομαχίες γιατί πάνε..?:eek:
Αυτοί πρέπει να είναι οι πιο άρρωστοι από όλους..
για τα $$$$.

Στοιχήματα παίζουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix