Κυριακάτικη Βόλτα

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Υπεροχοι οι παρεα σας...Να του χαιρεστε...
Σας ειδα και στην εκθεση σιγουρα..αλλα που να ξερεις εκει ποιος ειναι ποιος..
την επομενη φορα θα πρεπει να φοραμε ταμπελακια!!!:D

liajoe

Well-Known Member
Τοποθεσίες για Κυριακάτικη Βόλτα

Στην Εύβοια,
  • Μετόχι
  • Καστανόδασος
  • Στενή
  • Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος
  • Έρια
  • Καταφύγιο
σίγουρα υπάρχουν και άλλα μέρη, ο καθένας ας προσθέση
και θα αποφασίσουμε μαζί που να πάμε στις 02.11.08 :)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
εγω,ειμαι μέσα..... αν βρω το μέρος:D

και μπορώ να κανω και τον ταξι!!!..... αν το σκυλακι σας ειναι μικρούλι:p

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ελπιχω να γινει κατι και οταν ειμαι εγω ελλαδα. Αλλα το λεω αν ειναι να ειναι μονο Ουδε, Νεδες. Τασκανς δεν ερχομαι.. θελω και σαηζ Παιδιου,αργω και τετοια μαζι.. Ειπαμε αγαπαει ψηλα αγορια, αλλα αμα τα δει ολα μαζεμενα θα παθει σοκ!! Την εχουμε πεισει οτι δεν ειναι κοντη βλεπετε και δε θελουμε να μαθει την αληθεια :p:p:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
θέλουμε όλο άσφαλτο για προορισμό ή να ρίξω και πιό εξωτικούς προορισμούς ώς παλιός και με πολλά λιωμένα λάστιχα ευβοιώτης?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λια μπορείς να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες?
- Πρώτα απ’ όλα, το σκυλί του ο καθένας το έχει στο λουρί ή όχι? Διότι αν το έχει αμολυτο δεν θεωρώ απίθανο να τρέχουμε σε τίποτα κτηνίατρους κυριακάτικα για ράμματα.
- Η πεζοπορία πόσα χιλιόμετρα είναι?
- Και το βασικότερο: Μετά ακολουθεί παϊδοκρασοκατανηξη? (θυμάμαι κάτι χασαποταβέρνες στην Στενή πάνω από το ποτάμι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ)! :D:D:D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Aπαιτω να γινει ντελιτ το τοπικ. Ωσαν μελος του φορουμ εχω ψυχολογικα. Δε γινεται να τη βγαζω με λουκανικα φρανκφουρτης ενω εσεις θα τρωτε παϊδια. γκρουμφ γκρουμφ :mad::mad::(:p

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
ωχ...Rottie, ή γενικά μάλλον, τα σκυλιά σας είναι επιθετικά? ..... δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά αν είναι να οδηγησω 1-2 ώρες,να πάω σε ''βουνό'' και να έχω τα σκυλιά δεμένα:confused: ........ τα δικά μου (όπως αρκετοι γνωριζετε) δεν έχουν τέτοιες τάσεις ( είναι και θηλυκα)........

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εμ πώς?

βουνό = κατσίκια προβατα= βοσκοί = φόλες για τους κυνηγούς κυρίως αλλά και για αλεπουδοκουναβο συναφή

δηλαδή υπάρχουν βουνά στην Ελλάδα που αφήνεις τον σκύλο μολυτό να τσιμπολογάει ότι βρεί?

λουράκι και μαζί

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Ρε παιδιά για παϊδοκατάσταση που θα τα βάλουμε τα σκυλιά;;;

Αλλιώς μονοπάτια στην Εύβοια δεν γνωρίζω....

Χριτάκι ευκαιρία να έρθεις!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ωχ...Rottie, ή γενικά μάλλον, τα σκυλιά σας είναι επιθετικά? ..... δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά αν είναι να οδηγησω 1-2 ώρες,να πάω σε ''βουνό'' και να έχω τα σκυλιά δεμένα:confused: ........ τα δικά μου (όπως αρκετοι γνωριζετε) δεν έχουν τέτοιες τάσεις ( είναι και θηλυκα)........
Δεν παρεξήγησε βρε Σοφακι! Καλά κάνεις και ρωτάς! :)
Εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω αμολυτο το σκύλο μου, πρώτον διότι ήδη έχει φάει φόλα σε βουνό, δεύτερον διότι με τη δυσπλασία του αγκώνα του δεν πρέπει να τρέχει και προπαντός να πηδάει και τρίτον διότι είναι επιθετικός με τα μεγαλόσωμα αρσενικά.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
οκ.....:rolleyes: υπάρχει κάποιος χωρος (ταβερνα-πλάτανια κλπ) που ίσως να έχει κάποια ''ασφαλεια'' από θεμα ''φόλας''
...........
...........
Rottie,θα κάνει παρέα με την ''γριά'' μου;)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
συγχώνευση posts

....ναι κάτι σαν παρκάκι λέω....με παγκάκια και τέτοια

........... εγω ,δεν εχω αντιμετωπίσει προβλημα σε ταβερνα ''επαρχίας'' (π.χ.και μπροστα στο τζάκι τις έβαλαν να κάτσουν), αλλά τι λέω το ζωον=Σοφια, άλλο 1-2 και άλλο 8-10, ΒΛΑΚΑ!!!=σοφία

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Nαι αλλα 8-10 + πελατες!! Αν ειναι να κατσετε εξω Νοεμβρη μηνα (με κρυο, 18 βαθμοι κελσιου,γκρμφ γκρμφ) σιγα μην πουνε οχι 8 οι ανθρωποι-8 οι σκυλοι 16 στοματα να θρεψουν ααα μανευ μανευ.
Μιλου δεν μπορω να ερθωωωω εχω φαει ηδη ολη μου την αδειααααααααα :(:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78