Κυριακάτικη Σκυλοβλτα 30/05

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν, μετά απο ένα βροχερό Σ/Κ επανερχόμαστε ξανα στα ζεστά Σ/Κ όπου μπορούμε εύκολα να βγούμε και να πάμε την βόλτα μας με τα σκυλάκια μας. Τι λέτε λοιπόν? Θα είσαστε εδώ για να πάμε άλλη μια σκυλοβόλτα όλοι μαζί? Πάμε άλλη μια φορά στην Λούτσα να δροσιστούνε τα σκυλάκια μας, να πιούμε εμείς το καφεδάκι μας (και αν κάνουμε κέφι και φέρουμε και μαγιό να ρίξουμε και εμείς καμια βουτιά).

Τι λέτε? Ας πούμε κατα τις 11:00 στα Νησάκια. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ελπίζω αυτή τη φορά να δούμε και μερικά νέα άτομα, άντε για κοινητοποιηθήτε λίγο, τι κάθεστε στο σπίτι και μαραζώνει το σκυλάκι σας, άντε ελάτε για σκυλοσυνάντηση να περάσουμε καλά.

Atreas, Xotikouli, Tonini, Viper, korpitis? Τι λέτε? Θα το πάρετε απόφαση αυτή τη φορά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Θα ερθετε στα μέρη μας!!
Δεν έχουμε ξαναέρθει σε σκυλοβόλτα!
Αυτη είναι μια καλή ευκαιρία μιας και θα γίνει στη .. γειτονιά μας!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν είναι η πρώτη μας συνάντηση εκεί, έχουμε ξανα πάει εκεί στις 16/05 όπου έχουμε αναρτήσει και φωτογραφίες και βίντεο. Να έρθετε πάντος, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ναι το ειδα το ποστ για την προηγουμενη σκυλοβολτα στη λούτσα αλλα το είδα μόλις σημερα.. Αποφευγω σ/κ να πηγαινω στην παραλια λόγω κόσμου, αλλα δεν ήξερα για αυτο το συγκεκριμενο σημείο.
Θα τους παω σε λίγο για μια αναγνωριστικη! ;-)
Κι εμεις θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Eμείς είμαστε σε οίστρο.. Τί να κάνουμε; Να έρθουμε ή θα γίνει χαμος;; Δεν ξερω....:confused:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Eμείς είμαστε σε οίστρο.. Τί να κάνουμε; Να έρθουμε ή θα γίνει χαμος;; Δεν ξερω....:confused:
Τι να πώ? Εγώ ενώ είχε περίοδο την είχα βγάλει έξω σε συνάντηση και δεν είχα πρόβλημα. Ότι νομίζετε βρε παιδιά.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θεωρώ ότι οι σκύλες όταν είναι σε οίστρο κάνουν τα απολύτως απαραίτητα....μια μικρή βόλτα ίσα για τις ανάγκες και μετά πάλι κλειδαμπαρωμένες.....
Άσε που θα ταλαιπωρηθεί και αυτή από όσα αρσενικά θα υπάρχουν και θα της κολλάνε τόσες ώρες, αλλά και τα αρσενικά που θα τα τρελαίνει....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αυτό που λέει ο Φοίβος είναι σωστό. Καλύτερα να μην ταλαιπωρηθεί η Ίβα αλλά ούτε τα αρσενικά που συνέχεια θα την μυρίζουν. Άσε που έχει και αδέσποτα εκεί άρα καλύτερα να μην το ρισκάρετε πιστεύω. Εγώ όταν την είχα βγάλει την Ζήβα είχα πάει σε σκυλοβόλτα όπου όλα τα σκυλιά ήταν θυληκά και δεν είχα θέμα κανένα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και πες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην παρέα (αν και θεωρώ πως είναι βασανιστήριο για τα αρσενικά) τι θα γίνει αν υπάρχουν εκεί γύρω αδέσποτα?..

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μα σίγουρα υπάρχουν αδέσποτα εκεί, είναι μόνιμα 2-3 εκεί που τα προσέχουν τα άτομα που έχουν την καφετέρεια, με το που το αναφέρατε το θυμήθηκα για αυτό είπα καλύτερα να μην το διακινδυνέψουν.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Τα εχω σκεφτεί κι εγώ ολα αυτα που λέτε.

Κι επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα λέω να μην ακολουθήσουμε εμεις.

Άλλη φορα..να είμαστε καλα!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Μπορεί να σας έρθω..... ίσως όμως να μη τα καταφέρω στις 11 οπως είπατε, αν δεν κάνω λάθος.
Μπορεί να πίσω ένα φίλο που έχει αυτοκίνητο και ένα λαμπρατορακι, να ερθουμε μαζι.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ και η Ζήβα θα πάμε εκεί απο τις 11 μαζί με την ξαδέρφη μου και τον Ερρίκο (Σιχ Τσου). Επίσης κατα τις 12 θα έρθει και μια συνάδερφος μου μαζί με την ημίαιμη σκυλίτσα της και λογικά θα καθήσουμε εκεί μέχρι τις 14:00 το πολύ. Ελπίζω μόνο ο καιρός να μην μας τα χαλάσει. Εγώ θα πάρω και μαγιό μαζί ώστε αν έχει καλό καιρό να ρίξω και καμια βουτια και εγώ. Amaliaz, Valeria θα έρθετε?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Λοιπόν, μετά απο ένα βροχερό Σ/Κ επανερχόμαστε ξανα στα ζεστά Σ/Κ όπου μπορούμε εύκολα να βγούμε και να πάμε την βόλτα μας με τα σκυλάκια μας. Τι λέτε λοιπόν? Θα είσαστε εδώ για να πάμε άλλη μια σκυλοβόλτα όλοι μαζί? Πάμε άλλη μια φορά στην Λούτσα να δροσιστούνε τα σκυλάκια μας, να πιούμε εμείς το καφεδάκι μας (και αν κάνουμε κέφι και φέρουμε και μαγιό να ρίξουμε και εμείς καμια βουτιά).

Τι λέτε? Ας πούμε κατα τις 11:00 στα Νησάκια. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ελπίζω αυτή τη φορά να δούμε και μερικά νέα άτομα, άντε για κοινητοποιηθήτε λίγο, τι κάθεστε στο σπίτι και μαραζώνει το σκυλάκι σας, άντε ελάτε για σκυλοσυνάντηση να περάσουμε καλά.

Atreas, Xotikouli, Tonini, Viper, korpitis? Τι λέτε? Θα το πάρετε απόφαση αυτή τη φορά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας?
Μακαρι να μπορουσαμε να έρθουμε αλλα το φοιτητικό καθήκον μας καλεί,οπότε φεύγουμε για Λάρισα αυριο.Καλα να περάσετε, και κάντε καμμια βουτιά και για οσους θα λειπουν και δεν θα μπορουν να χαρούν μια παραλία!Αναμένουμε φωτογραφικό υλικο!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μακάρι να μπορούσα να 'ρθω και γώ..δεν έχω έρθει ποτέ σε καμία σκυλοσυνάντηση :( καταραμένο φροντιστήριο και γενικά σχολικές υποχρεώσεις!!!!
το απόγευμα πάντως θα πάω στο σωματείο της φιλαδέλφειας αφου δεν μπόρεσα να πάω την προηγούμενη κυριακή λόγω καιρού κάτι είναι κι αυτο!!

περιμένουμε πολλές φώτο!!!κάντε καμιά βουτιά και για μας!!

Last edited:

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Εμεις ειμαστε μεσα παντως. Απλα ενα τηλ επικοινωνιας αν μπορεις να στειλεις και γιατι δεν εχω ξαναπαει εκει πανω αλλα γενικοτερα για να κανονισουμε...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε να έρθουμε ίσως την επόμενη φορά !