Κ-9 δαγκώνει δημοσιογράφο

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
http://www.youtube.com/watch?v=pvDcZ3f_f1I
-Όχι κύριε μη φοβάστε το σκυλί δεν είναι κάνα Πιτ Μπουλ, ειναι Γερμανικός Ποιμενικός επιλεκτικής εκτροφής, αποδεκτό σε όλες τις χώρες και τέλεια εκπαιδευμένος για την αστυνομία
ουπς....ε συμβαίνουν και ατυχήματα...

(Skylos: Split από Ολλανδία και Πίτ-Μπουλοειδή)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tα γερμανικά ποιμενικά είναι στην πρώτη θέση παγκοσμίως στιs επιθέσεις σε άνθρωπο, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. O σκύλος δεν είναι προβληματικός. Ακυρο το video.
Να αρχίσουμε τα βίντεο με πιτ-μπουλ?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Tα γερμανικά ποιμενικά είναι στην πρώτη θέση παγκοσμίως στιs επιθέσεις σε άνθρωπο, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. O σκύλος δεν είναι προβληματικός. Ακυρο το video.
Συμφωνώ απόλυτα!
Τα σκυλιά έχουν συγκεκριμένους κώδικες επικοινωνίας χρησιμοποιώντας την γλώσσα του σώματος τους.
Η στάση του σώματος του δημοσιογράφου και η κίνηση των χεριών του ερμηνεύεται από το σκύλο ως ΑΠΕΙΛΗ και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, το σκυλί αντέδρασε με επίθεση. Εγκληματική θα χαρακτήριζα και την αμέλεια του χειριστή, ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη.

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
tattooman said:
http://www.youtube.com/watch?v=pvDcZ3f_f1I
-Όχι κύριε μη φοβάστε το σκυλί δεν είναι κάνα Πιτ Μπουλ, ειναι Γερμανικός Ποιμενικός επιλεκτικής εκτροφής, αποδεκτό σε όλες τις χώρες και τέλεια εκπαιδευμένος για την αστυνομία
τελεια εκπαιδευμενος για την αστυνομια,δηλαδη ενα σκυλι εκπαιδευμενο να δαγκωνει,και εδω βλεπουμε πολυ καθαρα το σκυλι να στελνει σημαδια τραβοντας τα αυτια πισω,γυρνοντας το κεφαλι του,οτι εχει ενοχληθει απο την σταση του αντρα και αυτος αντι να κανει πισω,εσκυψε ακομα περισσοτερο απανω του,που στην γλωσσα των σκυλων αυτο σημαινει απειλη.Εφταιγε το σκυλι τωρα?Εκανε αυτος ακριβως που ειχε εκπαιδευτει να κανει,να δαγκωνει.
Αυτο δεν ηταν ατυχημα,ηταν βλακεια εκ μερους του χειριστη του σκυλου.Τα σκυλια αυτα πολλες φορες δαγκωνουν και τους χειριστες τους.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Όχι κύριε μη φοβάστε το σκυλί δεν είναι κάνα Πιτ Μπουλ, ειναι Γερμανικός Ποιμενικός επιλεκτικής εκτροφής, αποδεκτό σε όλες τις χώρες και τέλεια εκπαιδευμένος για την αστυνομία
....αδιαβαστο σε βρισκω....μιας και την τελευταια φορα μιλαγαμε για επιθετηκοτητα του πιτ απεναντι σε σκυλους....

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όλα ήταν λάθος...

Το χέρι που χαϊδεύει τον σκύλο, έπρεπε να είναι κάτω από το στόμα, στον λαιμό. Ο σκύλος όντως δείχνει ότι εκνευρίζεται διότι τα χάδια πάνω στο κεφάλι έχουν αρκετά κυριαρχική τάση, και ο τύπος εν συνεχεία πιάνει τον σκύλο με δυο χέρια (αριστερά-δεξιά), και σκύβει από πάνω του... με την γλώσσα του σώματος λοιπόν ο δημοσιογράφος κάνει κανονική επιβολή, και ο σκύλος δεν το ανέχτηκε!!!

Ο πραγματικός ένοχος είναι ο μπάτσος-χειριστής του σκύλου, ο οποίος ώφειλε να αντιληφθεί την αλληλουχία των κινήσεων, και να το σταματήσει εγκαίρως. Αν και δεν είμαι φαν του γερμανικού ποιμενικού, δεν φταίει ο σκύλος ούτε η ράτσα.

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
O σκύλος δεν είναι προβληματικός. Ακυρο το video.
χαχαχαχα που ακριβώς υπονόησα κάτι τέτοιο??? Τώρα για το δεύτερο κομμάτι....χμμμ....αυτό ήταν απειλή ή έχει κάποιο βαθύτερο νόημα? :D

Αυτο δεν ηταν ατυχημα,ηταν βλακεια εκ μερους του χειριστη του σκυλου.Τα σκυλια αυτα πολλες φορες δαγκωνουν και τους χειριστες τους
:wink:

....αδιαβαστο σε βρισκω....μιας και την τελευταια φορα μιλαγαμε για επιθετηκοτητα του πιτ απεναντι σε σκυλους....
:?: :?: :?: :?:
δεν μπορώ να πω ότι εννόησα τι εννοάς...

ROUND 2:
Άντε πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος? Αυτή τη φορά λέω να είμαι απ'έξω εγώ
ρε αλήτη έτσι ξηγιέσαι??? όλοι τους και μόνος μου??? χαχαχαχα :lol: :wink:

Ο πραγματικός ένοχος είναι ο μπάτσος-χειριστής του σκύλου, ο οποίος ώφειλε να αντιληφθεί την αλληλουχία των κινήσεων, και να το σταματήσει εγκαίρως. Αν και δεν είμαι φαν του γερμανικού ποιμενικού, δεν φταίει ο σκύλος ούτε η ράτσα
γουστάρω αντικειμενικότητα...έτσι έτσι...αυτά είναι!!! 8)

Τώρα θα ήθελα να συνοψίσω...

O σκύλος δεν είναι προβληματικός. Ακυρο το video.
Δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει το ταλαίπωρο το ζώο…
Αυτο δεν ηταν ατυχημα,ηταν βλακεια εκ μερους του χειριστη του σκυλου.Τα σκυλια αυτα πολλες φορες δαγκωνουν και τους χειριστες τους
Ο πραγματικός ένοχος είναι ο μπάτσος-χειριστής του σκύλου, ο οποίος ώφειλε να αντιληφθεί την αλληλουχία των κινήσεων, και να το σταματήσει εγκαίρως. Αν και δεν είμαι φαν του γερμανικού ποιμενικού, δεν φταίει ο σκύλος ούτε η ράτσα
(gev sorry που σε άφησα απ' έξω αλλά ξέρω τις απόψεις σου στο θέμα man και δεν έχει νόημα...)

Λοιπόν διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας ότι όλοι συμφωνείτε στο ότι το ζώο δεν είχε την παραμικρή ευθύνη στο περιστατικό αντιλήφθηκα μια ενστικτώδη τάση να υπερασπιστήτε ένα ζώο που υποψιάζεστε ότι μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι που δεν ευθύνεται διότι πολύ απλά είναι ζώο και ακόμη περισσότερο είναι εκπαιδευμένο για κάποια πράγματα. Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα...αλλά πάλι...χμμμ....θα είχατε την ίδια ενστικτώδη αντίδραση αν στη θέση του Γερμανικού ήταν ένα Πιτ? ή μήπως θα αρχίζαμε πάλι τις συζητήσεις περί αξιοπιστίας της φυλής και γεννετήσιας επιθετικότητας???
Ουσιαστικά το ποστ μου δεν είχε σκοπό να ρίξει ευθύνες στο ζώο αλλά να σας δείξει την ειρωνεία...
...και μια που μιλάμε για ειρωνεία...για να βάλουμε στη θέση του ποιμενικού ένα πιτ μπουλ...
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ytd9q06pmrw[/ame]
...ρε 'σεις λέτε τελικά να είναι εκ γεννετής κότες τα Πιτ???? Ο φίλος τους απ'τη Γερμανία τα κατάφερε πολύ καλύτερα με τον δικό του δημοσιογράφο...χαχαχα :lol: :p

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μ αρεσεις γιατι φτιαχνεις τα θεματα στα μετρα σου... :D

δεν ξερω που θα παει η κουβεντα ,αλλα και για να προλαβω το λαο που θα αρχισει να σε χειροκροτει....πες μου γιατι δεν θυμαμαι ,μιλησαμε για επιθετηκοτητα των πιτ απεναντι στο ανθρωπο?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λοιπόν διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας ότι όλοι συμφωνείτε στο ότι το ζώο δεν είχε την παραμικρή ευθύνη στο περιστατικό αντιλήφθηκα μια ενστικτώδη τάση να υπερασπιστήτε ένα ζώο που υποψιάζεστε ότι μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι που δεν ευθύνεται διότι πολύ απλά είναι ζώο και ακόμη περισσότερο είναι εκπαιδευμένο για κάποια πράγματα.
Μα δεν τίθεται θέμα υπεράσπισης!…
Από κακουργιοδικείο τον περάσαμε τον σκύλο και βγάλαμε απόφαση..? :shock:
Δεν σε καταλαβαίνω… :?
Σχολιάσαμε απλά αυτό που ο είδαμε… Το οφθαλμοφανές!
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα...αλλά πάλι...χμμμ....θα είχατε την ίδια ενστικτώδη αντίδραση αν στη θέση του Γερμανικού ήταν ένα Πιτ?
Γιατί, τι διαφορά θα είχε?
Ένας σκύλος έχει συγκεκριμένους κώδικες επικοινωνίας και για να επικοινωνήσει χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος του.
Σε τι διαφοροποιείται ένα πιτ από ένα οποιοδήποτε σκύλο ως προς αυτό? Χρησιμοποιεί άλλο κώδικα επικοινωνίας?
ή μήπως θα αρχίζαμε πάλι τις συζητήσεις περί αξιοπιστίας της φυλής και γεννετήσιας επιθετικότητας???
Έλεος φίλε tatooman με την κλαούνα και την γκρίνια περί κατάφορης αδικίας στον τρόπο αντιμετώπισης των πιτ!
Εχετε γίνει πλεον απίστευτα προβλέψιμοι…
Δεν σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ αδικείτε τα σκυλιά και τους εαυτούς σας πιπιλώντας την ίδια καραμέλα?

Ουσιαστικά το ποστ μου δεν είχε σκοπό να ρίξει ευθύνες στο ζώο αλλά να σας δείξει την ειρωνεία...
Ποια ειρωνεία..? :?
...και μια που μιλάμε για ειρωνεία...για να βάλουμε στη θέση του ποιμενικού ένα πιτ μπουλ...
Ε ΚΑΙ? Τι διαφορά θα είχε?
...ρε 'σεις λέτε τελικά να είναι εκ γεννετής κότες τα Πιτ???? Ο φίλος τους απ'τη Γερμανία τα κατάφερε πολύ καλύτερα με τον δικό του δημοσιογράφο...χαχαχα
Τα ίδια, τα γίδια και τα πρόβατα… :shake:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Ξέρω πολλά ισορροπημένα πητμπουλς, με ισορροπημένους ιδιοκτήτες, και πολλούς ανισόρροπους να έχουν πητμπουλς, που τάχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.

Οι ανισόρροποι δεν περιορίζονται στα πητμπουλς, αλλά έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση οι περισσότεροι από δαύτους.

Αυτό μόνο είχα να πω, και δεν σκοπεύω να προσθέτω άλλο τι στην συγκεκριμμένη αντιπαράθεση.

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
oscar said:
μ αρεσεις γιατι φτιαχνεις τα θεματα στα μετρα σου... :D

δεν ξερω που θα παει η κουβεντα ,αλλα και για να προλαβω το λαο που θα αρχισει να σε χειροκροτει....πες μου γιατι δεν θυμαμαι ,μιλησαμε για επιθετηκοτητα των πιτ απεναντι στο ανθρωπο?
Κανεις δεν μιλησε για επιθετικοτητα των πιτ απενταντι στο ανθρωπο αλλα για επιθετικοτητα προς τα αλλα σκυλια και ειδικα του ιδιου φυλου.
Πραγμα που εχουν εκτος απο τα πιτ και πολλες αλλες ρατσες σκυλων.

Εδω ομως τσο βιντεο με τον ποιμενικο,εχουμε μια τελειως διαφορετικη περιπτωση,ενα ΣΚΥΛΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ,και πιτ να ηταν το ιδιο θα ηταν ακριβως!

Εχω παρακολουθησει επιδειξεις του στρατου με τετοια σκυλια και ολα φορουσαν φιμωτρο σιδερενιο.
Εχω δει σε βιντεο εκπαιδευσεις στην Αμερικη και πολλα απο αυτα δαγκωναν τους χειριστεςκαι στην σχολη,το θεωρουσαν απολυτα φυσιολογικο.
Ειχα συναδελφο που ο αντρας της ηταν χειριστης σκυλου στην αστυνομια και ΠΟΤΕ δεν αφηνε με κανενα το σκυλι μονο του,και 24/24 ηταν μαζι αλλιως στο κλουβι του στο σπιτι.

Εχουμε να κανουμε με μια ειδικη κατηγορια σκυλου.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
To pit bull δεν επιτέθηκε απλά προειδοποίησε αν ήθελε να επιτεθει ο παπούλης θα ήταν στο νοσοκομείο. Κάτι λείπει από την εικόνα...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
... το θεμα ειναι να ΜΗΝ αρχισουμε τα βιντεο με τα Pitbull,γιατι μετα δεν θα μας ξεπλενει ουτε ο Λουσιος...

...μην ξεχνας οτι "συμφωνησαμε" στο θεμα με τα πιτ...καλα δεν θυμαμαι?

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
δεν ειναι μονο τα αυτια που ειναι κατω...
αν καποιος σας πει οτι φοβατε το σκυλο σας ειναι μεγαλο λαθος να τον "βοηθησετε" να τον χαιδεψει....
για φανταστειτε?παει ο λαλακας ο τζουρναλιστ να χαιδεψει το γερμανικο..και που ξερω εγω οχι μεσα στο παντελονι του δεν εχει αρχισει ηδη να κατουριεται πανω του?που ξερω εγω αν τρεμει το φυλοκαρδι του? αυτες τις οσμες και τα συναισθηματα πως τα αντιλαμβανεται το ζωο?
ασε τις φαπες...εγω σε οποιο ζωο και να ειχα δεν αρεσαν..παντα χαμηλωναν το κεφαλι σαν να μου ελεγαν "δε μ αρεσει ρε φιλε" ποσο μαλλον αμα το κανει ξενος...
μονο στην ανισοροπη τη γατα μου αρεσουν οι φαπες:D

και τι εχουμε?ενα δημοσιογραφο ισως χεσμενο τρεμαμενο να ριχνει "χαιδευτικες"φαπες σε ενα σκυλι να του πιανει το κεφαλι και να κανει κινηση σαν να θελει να ανεβει πανω του....

να σας πω κατι?και μενα αμα μου το εκανε αυτο χωρις να τον ξερω ισως να αρπαγε καμια... ποσο μαλλον απο το ζωο...
και λιγα του εκανε :rolleyes:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
μα δεν τον δαγκωσε.. Δεν εκλεισε το στομα. μαλλον σε φιλε αμα συνεχισεις το πατ πατ στο κεφαλι θα σε δαγκωσω στα αληθεια μου φανηκε. ξερετε αν επαθε κατι ο μεσιε τζουρναλιστ?

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
πρεπει να διαβασα καπου στο φορουμ οτι ειχε προβλημα με το ματι του αλλα δεν ειμαι σηγουρος....:confused: μπορει και να κανω λαθος:confused:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ακσινταν. Παντως σα να προειδοποιησει με φανηκε να θελε το σκυλι. Αν ηθελε να κανει κακο θα το κανε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78