O σκύλος δεν είναι προβληματικός. Ακυρο το video.
Να αρχίσουμε τα βίντεο με πιτ-μπουλ?
χαχαχαχα που ακριβώς υπονόησα κάτι τέτοιο??? Τώρα για το δεύτερο κομμάτι....χμμμ....αυτό ήταν απειλή ή έχει κάποιο βαθύτερο νόημα?
Αυτο δεν ηταν ατυχημα,ηταν βλακεια εκ μερους του χειριστη του σκυλου.Τα σκυλια αυτα πολλες φορες δαγκωνουν και τους χειριστες τους
:wink:
....αδιαβαστο σε βρισκω....μιας και την τελευταια φορα μιλαγαμε για επιθετηκοτητα του πιτ απεναντι σε σκυλους....
:?: :?: :?: :?:
δεν μπορώ να πω ότι εννόησα τι εννοάς...
ROUND 2:
Άντε πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος? Αυτή τη φορά λέω να είμαι απ'έξω εγώ
ρε αλήτη έτσι ξηγιέσαι??? όλοι τους και μόνος μου??? χαχαχαχα :lol: :wink:
Ο πραγματικός ένοχος είναι ο μπάτσος-χειριστής του σκύλου, ο οποίος ώφειλε να αντιληφθεί την αλληλουχία των κινήσεων, και να το σταματήσει εγκαίρως. Αν και δεν είμαι φαν του γερμανικού ποιμενικού, δεν φταίει ο σκύλος ούτε η ράτσα
γουστάρω αντικειμενικότητα...έτσι έτσι...αυτά είναι!!! 8)
Τώρα θα ήθελα να συνοψίσω...
O σκύλος δεν είναι προβληματικός. Ακυρο το video.
Να αρχίσουμε τα βίντεο με πιτ-μπουλ?
Δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει το ταλαίπωρο το ζώο…
Αυτο δεν ηταν ατυχημα,ηταν βλακεια εκ μερους του χειριστη του σκυλου.Τα σκυλια αυτα πολλες φορες δαγκωνουν και τους χειριστες τους
....αδιαβαστο σε βρισκω....μιας και την τελευταια φορα μιλαγαμε για επιθετηκοτητα του πιτ απεναντι σε σκυλους....
Ο πραγματικός ένοχος είναι ο μπάτσος-χειριστής του σκύλου, ο οποίος ώφειλε να αντιληφθεί την αλληλουχία των κινήσεων, και να το σταματήσει εγκαίρως. Αν και δεν είμαι φαν του γερμανικού ποιμενικού, δεν φταίει ο σκύλος ούτε η ράτσα
(gev sorry που σε άφησα απ' έξω αλλά ξέρω τις απόψεις σου στο θέμα man και δεν έχει νόημα...)
Λοιπόν διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας ότι όλοι συμφωνείτε στο ότι το ζώο δεν είχε την παραμικρή ευθύνη στο περιστατικό αντιλήφθηκα μια ενστικτώδη τάση να υπερασπιστήτε ένα ζώο που υποψιάζεστε ότι μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι που δεν ευθύνεται διότι πολύ απλά είναι ζώο και ακόμη περισσότερο είναι εκπαιδευμένο για κάποια πράγματα. Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα...αλλά πάλι...χμμμ....θα είχατε την ίδια ενστικτώδη αντίδραση αν στη θέση του Γερμανικού ήταν ένα Πιτ? ή μήπως θα αρχίζαμε πάλι τις συζητήσεις περί αξιοπιστίας της φυλής και γεννετήσιας επιθετικότητας???
Ουσιαστικά το ποστ μου δεν είχε σκοπό να ρίξει ευθύνες στο ζώο αλλά να σας δείξει την ειρωνεία...
...και μια που μιλάμε για ειρωνεία...για να βάλουμε στη θέση του ποιμενικού ένα πιτ μπουλ...
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ytd9q06pmrw[/ame]
...ρε 'σεις λέτε τελικά να είναι εκ γεννετής κότες τα Πιτ???? Ο φίλος τους απ'τη Γερμανία τα κατάφερε πολύ καλύτερα με τον δικό του δημοσιογράφο...χαχαχα :lol: