Κarla & Pepper

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Να χαιρεσαι τις γαλλιδουλες σου. Δεν μου αρεσε αυτη η ρατσα μεχρι που γνωρισα τις δικιες σου. Τα πιο ομορφα γαλλακια που εχω δει απο κοντα ειναι *agapoylas*

anastasiak

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2013
100
244
Χρόνια πολλά στις αγαπημένες κουκλίτσες, να είναι πάντα γερές δυνατές και μουρλόσκυλα, χρόνια πολλά και απο τη φιλενάδα τους!!!! <3

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αγαπητό νέο μέλος συνηθίζουμε να συστηνόμαστε σε μια κοινότητα όπως είναι το φόρουμ προτού αρχίσουμε να μοιράζουμε φιλάκια εδώ και εκει.
Ευχαριστω και καλωσήρθες.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Χρόνια πολλά στις αγαπημένες κουκλίτσες, να είναι πάντα γερές δυνατές και μουρλόσκυλα, χρόνια πολλά και απο τη φιλενάδα τους!!!! <3
Ευχαριστούμε πολύ. Αγαπητό μέλος anastasiak, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, παρακαλούμε πέρνα από την ενότητα Εμείς και τα σκυλιά μας!... να μας συστηθείς. :mrgreen:
Καλά δεν τα λέω mods, ε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αγαπητό νέο μέλος συνηθίζουμε να συστηνόμαστε σε μια κοινότητα όπως είναι το φόρουμ προτού αρχίσουμε να μοιράζουμε φιλάκια εδώ και εκει.
Ευχαριστω και καλωσήρθες.
Έλα που θα ψαρώσουμε!!!!

Βάσω να χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου και αν είναι πάντα γερές!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χρόνια τους πολλά, χαρούμενα και απροβλημάτιστα τους εύχομαι!

Αν και δεν τις ξέρω από κοντα, έχουν αέρα σταρ και τους ταιριάζει! Να τις χαίρεσαι!!!