Λαμπραντόρ κουτάβι γαυγίζει

Roilab

New Member
17 Φεβρουαρίου 2012
3
0
Καλημέρα. Έχω ένα γνήσιο Λαμπ 2,5 μηνών, μένει μέσα στο Σπιτι μαζί μας μαζί με την κόρη μας που είναι δυο ετών. Γενικά έχει μάθει πολλά πράγματα για την ηλικία του, όπως να τα κάνει στη βεράντα κατα τη διαρκεί της ημέρας. Δεν κάνει ζημιες, αλλα εδώ κ μια εβδομάδα με κοιτάει κ γαυγιζει για να παίξουμε , αλλα μπορει να το κάνει κ τη νύχτα. Πως τον σταματαω;τον αγνοω; Ευχαριστω

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Ετσι κανουν τα κουταβια ...ναι απλα το αγνοεις κα ιτου δινει καποιο παιχνιδι να ασχοληθει....

Η λεξη ΓΝΗΣΙΟ μου κακοφανηκε καπως ...δεν μιλαμε για πραγμα αλλα για ψυχη ...συγνωμη κιολας που το αναφερω .....αλλα μου φανηκε καπως περιεργο η χρησιμοποιηση της λεξης ...θα μπορουσες να πεις καθαροαιμο αν και δεν παιζει ρολο

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το να τον αγνοήσεις είναι η καλύτερη λύση. Εσύ είσαι ο αρχηγός της αγέλης, εσύ θα αποφασίζεις πότε είναι ώρα παιχνιδιού, ώρα ξεκούρασης, ώρα φαγητού, ώρα χαδιών. Αν ενδίδεις στις επιθυμίες του, τον κάνεις αυτόν αρχηγό. Φτάνει να είσαι δίκαιος/η.

@thachriser και @v3ntL: δεν είναι λίγο άδικο να κρίνετε κάποιον από την χρήση κάποιον λέξεων? Αυτή δεν είναι η καθομιλουμένη? Είναι η πρώτη φορά που ακούτε να χαρακτηρίζεται ένα καθαρόαιμο ως γνήσιο? Γιατί εγώ γύρω μου έχω ένα σωρό "γνήσια λυκόσκυλα"! Δεν γεννηθηκαμε όλοι μας με την κυνολογική εγκυκλοπαίδεια στο προσκέφαλό μας και δυστυχώς, αφου μεγαλώσαμε με κάποιες λέξεις, για ορισμένους από εμας είναι δύσκολο να τις αποβάλουμε. Θέλετε να μου πείτε ότι εσείς δε ρωτήσατε ΠΟΤΕ τι "ράτσα" είναι το x σκυλί? Δεν σας "ψοφησε" ποτέ κάποιο κατοικίδιο? Εμένα ναι, μου ψόφησε ο αγαπημένος μου γάτος πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Επειδή "ψόφησε" ήταν κατώτερος μέσα στην καρδιά μου και δεν τον αγαπούσα?

Ειδικά προς v3ntL: Δεν είναι η χρήση λέξεων που καθιστά κάποιον ικανό ή ανίκανο να έχει σκύλο/γάτα/ψάρι/χαμστερ κ.ο.κ. αλλά οι πράξεις...

Φιλικά πάντα..

Roilab

New Member
17 Φεβρουαρίου 2012
3
0
Οκ χρησοποιησα λάθος λέξη!
Σημασία δεν έχουν οι λέξεις αλλα το πως συμπεριφέρεσαι.
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα.
Νομίζω ότι όλοι όσοι μπαίνουν σε τέτοια forum είναι παραπάνω απο φιλοζωοι κ θεωρούμε τα σκυλιά μας οικογένεια. Οπότε μην τρελενεστε μερικοί...

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Οκ χρησοποιησα λάθος λέξη!
Σημασία δεν έχουν οι λέξεις αλλα το πως συμπεριφέρεσαι.
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα.
Νομίζω ότι όλοι όσοι μπαίνουν σε τέτοια forum είναι παραπάνω απο φιλοζωοι κ θεωρούμε τα σκυλιά μας οικογένεια. Οπότε μην τρελενεστε μερικοί...
Σωστο σε βρισκω εδω.. :) Ετσι ειναι!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Συμφωνω με κριτικοπουλα ,αλλα το ''τι μαρκα σκυλος ειναι''? με σκοτωνει...ακομα και σημερα.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
δεν εκρινα κανεναν.....μια παρατηρηση εκανα......το ξερω οτι ο σχολιασμος σου ειναι καλοπροαιρετος ..οπως και οδικος μου αλλωστε......

Το να τον αγνοήσεις είναι η καλύτερη λύση. Εσύ είσαι ο αρχηγός της αγέλης, εσύ θα αποφασίζεις πότε είναι ώρα παιχνιδιού, ώρα ξεκούρασης, ώρα φαγητού, ώρα χαδιών. Αν ενδίδεις στις επιθυμίες του, τον κάνεις αυτόν αρχηγό. Φτάνει να είσαι δίκαιος/η.

@thachriser και @v3ntL: δεν είναι λίγο άδικο να κρίνετε κάποιον από την χρήση κάποιον λέξεων? Αυτή δεν είναι η καθομιλουμένη? Είναι η πρώτη φορά που ακούτε να χαρακτηρίζεται ένα καθαρόαιμο ως γνήσιο? Γιατί εγώ γύρω μου έχω ένα σωρό "γνήσια λυκόσκυλα"! Δεν γεννηθηκαμε όλοι μας με την κυνολογική εγκυκλοπαίδεια στο προσκέφαλό μας και δυστυχώς, αφου μεγαλώσαμε με κάποιες λέξεις, για ορισμένους από εμας είναι δύσκολο να τις αποβάλουμε. Θέλετε να μου πείτε ότι εσείς δε ρωτήσατε ΠΟΤΕ τι "ράτσα" είναι το x σκυλί? Δεν σας "ψοφησε" ποτέ κάποιο κατοικίδιο? Εμένα ναι, μου ψόφησε ο αγαπημένος μου γάτος πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Επειδή "ψόφησε" ήταν κατώτερος μέσα στην καρδιά μου και δεν τον αγαπούσα?

Ειδικά προς v3ntL: Δεν είναι η χρήση λέξεων που καθιστά κάποιον ικανό ή ανίκανο να έχει σκύλο/γάτα/ψάρι/χαμστερ κ.ο.κ. αλλά οι πράξεις...

Φιλικά πάντα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr