Το να τον αγνοήσεις είναι η καλύτερη λύση. Εσύ είσαι ο αρχηγός της αγέλης, εσύ θα αποφασίζεις πότε είναι ώρα παιχνιδιού, ώρα ξεκούρασης, ώρα φαγητού, ώρα χαδιών. Αν ενδίδεις στις επιθυμίες του, τον κάνεις αυτόν αρχηγό. Φτάνει να είσαι δίκαιος/η.
@thachriser και @v3ntL: δεν είναι λίγο άδικο να κρίνετε κάποιον από την χρήση κάποιον λέξεων? Αυτή δεν είναι η καθομιλουμένη? Είναι η πρώτη φορά που ακούτε να χαρακτηρίζεται ένα καθαρόαιμο ως γνήσιο? Γιατί εγώ γύρω μου έχω ένα σωρό "γνήσια λυκόσκυλα"! Δεν γεννηθηκαμε όλοι μας με την κυνολογική εγκυκλοπαίδεια στο προσκέφαλό μας και δυστυχώς, αφου μεγαλώσαμε με κάποιες λέξεις, για ορισμένους από εμας είναι δύσκολο να τις αποβάλουμε. Θέλετε να μου πείτε ότι εσείς δε ρωτήσατε ΠΟΤΕ τι "ράτσα" είναι το x σκυλί? Δεν σας "ψοφησε" ποτέ κάποιο κατοικίδιο? Εμένα ναι, μου ψόφησε ο αγαπημένος μου γάτος πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Επειδή "ψόφησε" ήταν κατώτερος μέσα στην καρδιά μου και δεν τον αγαπούσα?
Ειδικά προς v3ntL: Δεν είναι η χρήση λέξεων που καθιστά κάποιον ικανό ή ανίκανο να έχει σκύλο/γάτα/ψάρι/χαμστερ κ.ο.κ. αλλά οι πράξεις...
Φιλικά πάντα..