Λεισμανίαση παρότι έκανε εμβόλιο

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Το cirloton (ή το leishguard τελος πάντων), που το πήρε κανονικά η Κιάρα φέτος, δεν δείχνει θετικό τίτλο αντισωμάτων παρα μόνο αν έχει τσιμπηθεί το σκυλί. Και οι δύο εξετάσεις της φέτος (Μάιο και Δεκέμβρη τώρα), ήταν αρνητικές. Δεν είναι όμως εμβολιασμένη

Τώρα για το canileish, αυτό που μου είχε πει πέρυσι ο κτηνίατρος σε σχετική ερώτηση, πώς δηλαδή ξεχωρίζουν τον τίτλο λόγω του εμβολίου από τον τίτλο λόγω μόλυνσης, είναι ότι κάνουν το τεστ της εταιρίας. Σε εμβολιασμένο σκύλο, αν το τεστ της εταιρίας είναι θετικό, τότε το σκυλί έχει μολυνθεί. Το αποτέλεσμα δηλαδή δεν αναφέρεται στα αντισώματα λόγω του εμβολίου, τα ξεχωρίζει, όπως είπαν και άλλα μέλη παραπάνω

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λογικά πριν το επαναληπτικό κάνετε εξέταση, όχι μετά.
Έχετε ξανακάνει εξέταση;
Αυτό που θα κάνετε είναι το πρώτο επαναληπτικό;
Τι διαφορά έχει το τεστ της εταιρείας;

Συγνωμη το έγραψα κάπως βιαστικά και χάθηκε το νόημα.
Επαναλυπτικό κάνουμε κάθε Απρίλιο πριν το καλοκαίρι και κάνουμε τεστ(της εταιρέιας) και αν όλα καλα κάνουμε το εμβολίο.
Αλλά έγω κάνω πάλι και αυτή την επόχη δηλαδή μετά το καλοκαίρι για να έχω το κεφάλι μου ισυχο.Ετσι έκανα και πριν εμβολιάσω την Μοίρα,2 φορές το χρόνο για λεισμανια και ερλιχίωση.
Απλά πλέον στο καλαζαρ κάνουμε το τεστ της εταιρίας γιατί, όπως σου εξηγησαν, αν κάνω αιματολογική στο εργαστήριο θα μου δείξει τιτλο το πιο πιθανό.

• Like
Reactions: Yorkaddict

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λογικά πριν το επαναληπτικό κάνετε εξέταση, όχι μετά.
Έχετε ξανακάνει εξέταση;
Αυτό που θα κάνετε είναι το πρώτο επαναληπτικό;
Τι διαφορά έχει το τεστ της εταιρείας;

Συγνωμη το έγραψα κάπως βιαστικά και χάθηκε το νόημα.
Επαναλυπτικό κάνουμε κάθε Απρίλιο πριν το καλοκαίρι και κάνουμε τεστ(της εταιρέιας) και αν όλα καλα κάνουμε το εμβολίο.
Αλλά έγω κάνω πάλι και αυτή την επόχη δηλαδή μετά το καλοκαίρι για να έχω το κεφάλι μου ισυχο.Ετσι έκανα και πριν εμβολιάσω την Μοίρα,2 φορές το χρόνο για λεισμανια και ερλιχίωση.
Απλά πλέον στο καλαζαρ κάνουμε το τεστ της εταιρίας γιατί, όπως σου εξηγησαν, αν κάνω αιματολογική στο εργαστήριο θα μου δείξει τιτλο το πιο πιθανό.