Βρε παιδί μου προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε γιατί δε στέκει! Οχι μονο για επιστημονικό περιοδικό, αλλά ούτε και για φόρουμ!η δημοσκοπηση αυτη δεν ειναι για να μπει σε επιστημονικο περιοδικο ουτε για να το παρουμε ως δεδομενο, αλλα για να δουμε που υπαρχουν περισσοτερα περιστατικα και μεχρι εκει. ουτως ή αλλως οποιαδηποτε δημοσκοπηση εδω μεσα δεν ειναι αντιπροσωπευτικη γιατι οπως λετε τα πιο πολλα μελη ειναι απο αθηνα. οποτε μπορουμε να πουμε οτι αντιπροσωπευει την γνωμη των αθηναιων.
δηλ. ευθανασια ή οχι, στειρωση ή οχι, ξηρα τροφη ή οχι κτλ ολα ειναι γνωμη των αθηναιων. δεν εχω προβλημα να το κλεισετε παντως.
Τα άλλα παραδείγματα που φέρνεις αφορούν τις ΓΝΩΜΕΣ μας για θεωρητικά ζητήματα..... εδώ το ερώτημα αφορά συγκεκριμένα στοιχεία! Τι γνώμη να έχω εγώ για το που έχει περισσότερο καλααζαρ?? Είναι προφανές οτι παντού στην Ελλάδα υπάρχουν σκυλιά με καλααζαρ (δε νομίζω οτι χωράει γνώμη επ'αυτού). Το ερώτημα σου είναι που έχει περισσότερο! Η προφανής απάντηση είναι "Που να ξέρουμε??" . Το οτι το δικό μου σκυλί δεν έχει καλααζαρ (χτύπα ξύλο) δε σημαίνει τίποτα για τη γνώση που έχω για τα ποσοστά σκύλων με καλααζαρ ανά την Ελλάδα.
Κανείς απο δω δεν έχει στατιστικά δείγματα, εκτος ισως απο αυτούς που ασχολούνται με ΠΟΛΛΑ αδέσποτα.
Hλία, η λεϊσμάνια δεν είναι ιός!