Λιχουδιές!

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
Καλησπερα!ποιες ''σπιτικες'' λιχουδιές μπορώ να χρησιμοποιήσω στην εκπαίδευση του pug μου?
Εσεις ποιες χρησιμοποιητε?

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Εγώ χρησιμοποιώ κασεράκι,ζαμπονάκι και λίγο μήλο!!!
Εξαρτάται και τι αρέσει στο κουτάβι!
Εμένα πχ,δεν της αρέσει καθόλου το κοτόπουλο!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αμα σου πω οτι χρησιμοποιω τις κροκετες της τροφης της τι θα μου πεις?

Περα απο αυτο ομως χρησιμοποιω ζαμπον γαλαπουλα, τυρι γκουντα ή ενταμ αναλογα τι υπαρχει σπιτι

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χα! Διάλεξε και πάρε!
-Την ίδια την ξηρά του την τροφή (αν είναι πολύ λιχούδης πιάνει)
-Κομματάκια μικρά παριζάκι
-Κομματάκια μικρά ψάρι (εννοείται χωρίς αγκάθια-λέπια)
-Κομματάκια μικρά τυρί
-Κομματάκια μικρά νερόβραστο κοτόπουλο και γενικότερα νερόβραστο κρέας
-...

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να εκμεταλευτείς, αλλά επιβράβευση για το μικρό σου μπορεί να είναι ακόμα κι ένα μπαλάκι κι ας μην είναι φαγώσιμο. Από τα παραπάνω που έγραψα, όσο το δυνατόν χωρίς αλάτι και μπαχαρικά

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ζαμπονακι κυριως και τυρι (φυσικα και μπισκοτα που παιρνω απο τον κτηνιατρο). Απο την τροφη του δεν του δινω γιατι υποτιθεται πως η επιβραβευση πρεπει να ειναι πολυ πιο νοστιμη απο το φαγητο του.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Oτι εχω στο ψυγειο... μεχρι και φασολακια εχω χρησιμοποιησει :p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Λενακι ναι μεν αλλα...
οταν εχεις ενα λιχουδικο κουταβι οπως εγω και με την ιδια του την τροφη μπορεις να το επιβραβευσεις και να το εκπαιδευσεις.
το κατσε, το περιμενε και το οκ το εμαθε με τις κροκετες της

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πάντα υπάρχει βρασμένο κοτόπουλο σε σακουλάκια στο ψυγείο...

Για μένα, μακράν η καλύτερη λιχουδιά...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Λουκανικάκια φρανκφούρτης κομμένα μικρά στρογγυλά κομμάτια που τα βάζεις για λίγο στο μικροκυμμάτων απλά για να ξεραθούν...

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Αν εχεις παντως σκοπό να εκπαιδευεις για ωρα...ας πουμε να επαναλαβεις μια ασκηση 30 και 40 φορες, δωσε κατι πιο απαχο. Κατ εμε παρε ενα παριζακι γαλοπουλας και κοψτο σε οσο μικροτερα κομματια μπορεις. Ετσι θα επαναλαμβανεις την ασκηση oσες φορες θελεις χωρις να εχεις κανει το σκυλο ''μπαλα'' :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Λουκανικάκια φρανκφούρτης κομμένα μικρά στρογγυλά κομμάτια που τα βάζεις για λίγο στο μικροκυμμάτων απλά για να ξεραθούν...

Και εγω αυτο κανω αλλα χωρις το φουρνο μικροκυμάτων !! Μετα απο 1-2 μερες στο ψυγειο εχουν ξεραθει λιγο !!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν εχεις παντως σκοπό να εκπαιδευεις για ωρα...ας πουμε να επαναλαβεις μια ασκηση 30 και 40 φορες, δωσε κατι πιο απαχο. Κατ εμε παρε ενα παριζακι γαλοπουλας και κοψτο σε οσο μικροτερα κομματια μπορεις. Ετσι θα επαναλαμβανεις την ασκηση oσες φορες θελεις χωρις να εχεις κανει το σκυλο ''μπαλα'' :)
Εμ, με τόσες φορές που θα επαναλάβεις και άπαχο να του δώσεις θα το στείλεις το σκυλί...από το πρήξιμο!Χαχα...

Πληροφοριακά οι ασκήσεις καλό είναι να διαρκούν λίγο κάθε φορά, για να μην βαρεθεί ο σκύλος την άσκηση, για να μην βαρεθεί ο σκύλος την λιχουδιά και για να περιμένει την κάθε επόμενη φορά με ενθουσιασμό...
Να διαρκούν λίγο εννοώ 5-10 λεπτάκια στην κάθε βόλτα του σκύλου...

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
stelios lol :p Προσωπικα εχω επαναλαβει 30 φορες την ιδια μερα το κατσε-μεινε σε βεραντα χωρις να φουσκωσω το σκυλι. Τα κομματια ήταν μικροσκοπικα και επισης οταν ειναι να εκπαιδευτει παντα της δινω λιγοτερη ξηρά. αυτα :)

Last edited:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Λενακι ναι μεν αλλα...
οταν εχεις ενα λιχουδικο κουταβι οπως εγω και με την ιδια του την τροφη μπορεις να το επιβραβευσεις και να το εκπαιδευσεις.
το κατσε, το περιμενε και το οκ το εμαθε με τις κροκετες της
Ναι βεβαια, δεν ειπα οτι δεν εκπαιδευεται και με την τροφη του, απλα για τον δικο μου θα ηθελα η επιβραβευση του να ειναι πιο νοστιμη απο το φαγητο του. Με αυτο τον τροπο θα ανυπομονει να φαει τη λιχουδια αρα θα εκτελεσει σωστα τις εντολες μου.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πάντα υπάρχει βρασμένο κοτόπουλο σε σακουλάκια στο ψυγείο...

Για μένα, μακράν η καλύτερη λιχουδιά...
Νομίζω καλύτερη λύση (για τη συντήρηση δηλαδή) είναι να κρατάς τα σακουλάκια στην κατάψυξη και να του ξεπαγώνεις καθημερινά ένα.
Αυτό κάνω εγώ και βράζω μια φορά στις 10 μέρες. Θα μου πεις άλλες ποσότητες ο γ.π και ίσως εννοείς σακουλάκια που φεύγουν σε διάστημα 2-3 ημερών.