Λουκανικάκια φρανκφούρτης κομμένα μικρά στρογγυλά κομμάτια που τα βάζεις για λίγο στο μικροκυμμάτων απλά για να ξεραθούν...
Εμ, με τόσες φορές που θα επαναλάβεις και άπαχο να του δώσεις θα το στείλεις το σκυλί...από το πρήξιμο!Χαχα...Αν εχεις παντως σκοπό να εκπαιδευεις για ωρα...ας πουμε να επαναλαβεις μια ασκηση 30 και 40 φορες, δωσε κατι πιο απαχο. Κατ εμε παρε ενα παριζακι γαλοπουλας και κοψτο σε οσο μικροτερα κομματια μπορεις. Ετσι θα επαναλαμβανεις την ασκηση oσες φορες θελεις χωρις να εχεις κανει το σκυλο ''μπαλα''![]()
Ναι βεβαια, δεν ειπα οτι δεν εκπαιδευεται και με την τροφη του, απλα για τον δικο μου θα ηθελα η επιβραβευση του να ειναι πιο νοστιμη απο το φαγητο του. Με αυτο τον τροπο θα ανυπομονει να φαει τη λιχουδια αρα θα εκτελεσει σωστα τις εντολες μου.Λενακι ναι μεν αλλα...
οταν εχεις ενα λιχουδικο κουταβι οπως εγω και με την ιδια του την τροφη μπορεις να το επιβραβευσεις και να το εκπαιδευσεις.
το κατσε, το περιμενε και το οκ το εμαθε με τις κροκετες της
Αυτά δεν έχουν αποδειχτεί επίσημα...σε διαβεβαιώ...Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε φουρνο μικροκυματων και ελπιζω ποτε
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/m_28.html
Νομίζω καλύτερη λύση (για τη συντήρηση δηλαδή) είναι να κρατάς τα σακουλάκια στην κατάψυξη και να του ξεπαγώνεις καθημερινά ένα.Πάντα υπάρχει βρασμένο κοτόπουλο σε σακουλάκια στο ψυγείο...
Για μένα, μακράν η καλύτερη λιχουδιά...