Λούση, το αγαπημένο μου λουλουδάκι

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Περαστικα στη κουκλιτσα σου Μυρτω μου,ολα θα πανε καλα! Καταλαβαινω το αγχος σου,ομως η Λουση ειναι δυνατη και θα επανελθει θα δεις!!! Εξαλλου πρεπει να βαζει στη θεση του και τον κεφαλα,χαζη ειναι να τον αφησει???
Να της δωσεις ενα γλυκο φιλακι εκ μερους μου!!:love:

Η φωτο που ειναι τα δυο τους ειναι απιθανη!
*agapoylas*

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Aυτο Βάσω. Ο dr house ξέρεις αν κάνει?

Eυχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις ευχές!
Δεν κάνει - συνεργάζεται με κάποιον που έρχεται με φορητό υπέρηχο. Συμφωνώ με Frenchiefan όμως - πήγαινε στο Λεβεντογιάννη που έχει σούπερ ντούπερ εξοπλισμό (κάνει μόνο υπέρηχους και ακτινογραφίες). Εγώ εκεί τους κάνω.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Και ο Κεστης κανει υπερηχους, ευχομαι να πανε ολα καλα

Sent from my iPad using Tapatalk

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κι η εκτροφεας μας ξερω οτι εχει παει εκει.

Μυρτω βλεπεις φουλ επιλογες!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Σύντομα θα πάμε για υπέρηχο , σε 12-13 ημέρες υπολογίζω, και θα γράψουμε τα νέα μας!

Ευχαριστώ και πάλι όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές, είστε θησαυρός!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Περαστικα της Μυρτω! Καταλαβαινω την ανησυχια σου διοτι ειναι ολοφανερο το ποσο νοιαζεσαι γι αυτην που "κληρονομησες". :) Ενα σκυλακι που ειχα μαζεψει πριν 2 χρονια και ειχε ενα μικρο φυσημα στην καρδια, ηταν τοτε 12 ετων και ζει ακομη μια χαρα χωρις καν αγωγη. Αν δεν ειναι σε βαθμο να κινδυνευει να κανει ανεπαρκεια και με φαρμακα μπορει να κρατηθει ως εχει μην ταραζεσαι πολυ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Οι εξετάσεις της είναι όλες τέλειες εκτός από μία υποψία ερλίχιας που από ότι μου είπε ο γιατρός οφείλεται στο ότι ο τίτλος δύσκολα μηδενίζεται!
Εχθές όμως η μεγαλοκοπέλα μου κούτσαινε!!! Έψαξα το πατουσάκι της και είδα έναν ανεπαίσθητο ερεθισμό. Δηλαδή μου φαίνεται απίστευτο να κούτσαινε από αυτό !! Θα το παρακολουθήσω και σήμερα για να δω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τελικά πήρα να κλείσω ραντεβού στο alphavet και μου είπαν ότι μόνο για το σκ θα είναι ένας πανεπιστημιακός γιατρός από θεσ/κη στο ιατρείο του Λιαπή και για να έχω και διάγνωση μετά από τον υπέρηχο έκλεισα εκεί.
Ανησυχώ λίγο γιατί μερικά βράδυα βήχει. Και στις βόλτες μας γυρίζει πίσω. Άντε παιδιά ελπίζω να μην είναι τίποτα. (με το βήξιμο φοβήθηκα και για πνεύμονες, ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο).

• Like
Reactions: mareco

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
αφου της βρηκε φυσημα πρεπει να σας εδωσε ενα φαρμακο το οποιο το παιρνει μεχρι το τελος της ζωη της,ετσι δεν ειναι; συγνωμη που ρωταω,αλλα επειδη δεν παρακολουθω απο την αρχη το θεμα,ηθελα να ρωτησω τα πνευμονια της ,τα νεφρα της,το ουροποιητικο της,το νευρικο και μυοσκελετικο της συστημα πως ειναι;;;

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
αφου της βρηκε φυσημα πρεπει να σας εδωσε ενα φαρμακο το οποιο το παιρνει μεχρι το τελος της ζωη της,ετσι δεν ειναι; συγνωμη που ρωταω,αλλα επειδη δεν παρακολουθω απο την αρχη το θεμα,ηθελα να ρωτησω τα πνευμονια της ,τα νεφρα της,το ουροποιητικο της,το νευρικο και μυοσκελετικο της συστημα πως ειναι;;;
Παίρνει fortecor από τότε που της βρήκε το φύσημα.
Πνεύμονες δεν έχουμε εξετάσει ποτέ, νεφρά ουροποιητικό σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις ήταν μια χαρά, νευρικό σύστημα έχει επιληψία από μικρή, και μυοσκελετικό έχει οστεοαρθροίτιδα.
Χμμ τώρα που τα διαβάζω κορίτσι της παντρειάς έχω βρε! :p