Λούση, το αγαπημένο μου λουλουδάκι

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν θα μπορούσα φυσικά, να κάνω διάγνωση, να σου καταθέσω μόνο το τι περνάμε εμείς αυτές τις ημέρες που ανέβηκε η θερμοκρασία. Δεν το αφήνουμε το σκυλί σε ησυχία να κοιμηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας. Μόλις η Bonny πέφτει και κοιμάται ως φυσιολογικό σκυλί σε ζέστη, εμείς αρχίζουμε τον διάλογο..
Γιατί κοιμάται;
Λες να ξανακύλισε;
Κάτσε να πάω να δώ αν θέλει να φάει ένα μεζεδάκι..
Μπονίτα, έλα, το μπαλάκι....

Και αυτή μας κοιτάει και σίγουρα σκέπτεται ότι είμαστε τρελλοί....

Όλα καλά θα είναι Μυρτώ....:):)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστώ Τάκη μου για τα καλά σου λόγια, κι εγώ ελπίζω να είναι μόνο η ζέστη!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δημήτρη τα ίδια ακριβώς και εγώ! Αυτές τις μέρες με τη ζέστη πάω και τον σκουντάω, τον τσιγκλάω την ώρα που κοιμάται για να παίξουμε... Ψεεεεεματα!!!! Να δω πως είναι θέλω να δω και αν εχει διάθεση! Τα σκυλιά μας θα νομίζουν ότι έχουμε λαλήσει!

Μυρτώ μου πολυ καλά πας για εξετάσεις αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα φαινόταν και στη βόλτα! Δε θα είχε όρεξη το κορίτσι σου!
Πήγαινε να τις κάνεις για σιγουριά αλλά απλά πιστεύω ότι τα σκυλούνια μας απλά ζεσταίνονται! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο για εξετάσεις, και εκτός από πολύ καλά κορίτσια με καταπληκτικό χαρακτήρα και καλή υγεία μας βρήκε και χοντρούλες! Φυσικό είναι αφού την ταίζω 250 γρμ ξηρά και η μανούλα συμπληρώνει με μεζέδες..Γυρίσαμε σπίτι , έγινε ένας κακός χαμός όπου έφτιαξα σενάριο ότι είπε ο γιατρός ότι αν δεν αδυνατίσει θα μείνει ανάπηρη (έχει οστεοαρθροίτιδα ) και θα της κάνουμε ευθανασία και ελπίζω να την τρομοκράτησα κάπως..
Είναι τρομερή η ασυνενοησία πάντως και πόσο κακό μπορεί να κάνει σε ένα ζώο. Τον Έλβις τον διατηρούμε λεπτό με νύχια και με δόντια χωρίς να τον αφήνουμε ποτέ μόνο με την μαμά, αλλά η Λούση έχει την δική της agenda και όταν δεν θέλει να είναι κάπου χαλάει τον κόσμο, οπότε η καραντίνα λίγο δύσκολη..
Ευτυχώς αρνητική σε καλαζάρ αλλά για μια ακόμη φορά θετική σε ερλίχεια ( τι γίνεται ρε παιδιά με αυτή την ερλίχεια, δεν περνάει ποτε; ) και την Δευτέρα πάμε και για βιοχημικές. (γιατί ξεχάστηκα και την τάισα το πρωί και δεν μπόρεσε να κάνει σήμερα).
Είχατε δίκιο παιδιά για τον Κέστη μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Θετικές εντυπώσεις σου άφησε αλλά πρέπει να προτείνουμε κ κανέναν άλλο εδώ μέσα γιατί τα ραντεβού πάνε 3 μέρες μετά πλέον ...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Γυρίσαμε σπίτι , έγινε ένας κακός χαμός όπου έφτιαξα σενάριο ότι είπε ο γιατρός ότι αν δεν αδυνατίσει θα μείνει ανάπηρη (έχει οστεοαρθροίτιδα ) και θα της κάνουμε ευθανασία και ελπίζω να την τρομοκράτησα κάπως..
Δεν τρομοκρατούνται με τίποτα αυτές οι μανούλες μας...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.968
20.396
Θετικές εντυπώσεις σου άφησε αλλά πρέπει να προτείνουμε κ κανέναν άλλο εδώ μέσα γιατί τα ραντεβού πάνε 3 μέρες μετά πλέον ...
Παθών κι εσύ; :rolleyes:
Εγώ πάντως του το 'πα και στα μούτρα, ότι έχω ήδη σταματήσει να τον συστήνω...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σήμερα πήγαμε για εξέταση θυροειδή στην Λούση, γιατί με μειωμένη διατροφή (180γρμ) από τον Οκτώβριο έχει χάσει μόνο ένα κιλό, και αυτό είναι λίγο παράξενο όσες λιχουδιές πια και να δίνει η μανούλα...
Έγινε λήψη αίματος στις 1 και μία ένεση με φάρμακο ( δεν ξέρω πως λέγεται το φάρμακο) και στις 7 θα γίνει δεύτερη λήψη αίματος.
Ο γιατρός μου πρότεινε φαρμακευτική τροφή για την απώλεια βάρους όπως η obesity της royal, ή την ανάλογη της hills, ή της pedigree.
Βάζω λίγο τα συστατικά της obesity να μου πείτε την γνώμη σας.

: dehydrated poultry meat, wheat, vegetable fibres, maize gluten, beet pulp, wheat gluten*, hydrolysed animal proteins, animal fats, minerals, psyllium husks and seeds, fish oil, hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondroitin). ADDITIVES (per kg): Nutritional additives: Vitamin A: 15000 IU, Vitamin D3: 800 IU, E1 (Iron): 33 mg, E2 (Iodine): 3 mg, E4 (Copper): 4 mg, E5 (Manganese): 42 mg, E6 (Zinc): 140 mg - Technological additives: Pentasodium triphosphate: 3.5 g - Preservatives - Antioxidants. ANALYTICAL CONSTITUENTS: Protein: 34% - Fat content: 10% - Crude ash: 7.9% - Crude fibres: 7.8% - EPA/DHA: 0.14% - Metabolisable energy: 3118 kcal/kg (NRC85). *L.I.P.: protein selected for its very high assimilation.

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κοιτα να δεις απο πλευρας συστατικων ειναι στο ιδιο μηκος κυματος με τις υπολοιπες της εταιριας. Ομως αν η σκυλιτσα εχει προβλημα και δε χανει αλλιως βαρος υπαρχει αλλη επιλογη; Αν οχι, πας αναγκαστικα

Sent from my iPad using Tapatalk HD

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κοίτα εγώ σκεφτόμουν την light and fit της acana αλλά δεν ξέρω.
Έχει και έλλειψη εκτός των άλλων.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
l.Kyveli δεν περιμένεις να βγουν τα αποτελέσματα? Μπορει τελικά να είναι τίποτα της ηλικίας και να μη χρειαστει να καταφύγεις σε δίαιτες. (Αν και δεν ξέρω τι θα ηταν καλυτερο, φάρμακο ή δίαιτα)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Παντως αρκετες εταιρειες που βγαζουν senior τροφες ειναι υπερ να μην περιεχουν
πανω απο 21% πρωτεινη. Της εχεις δοκιμασει senior τροφη και να της δινεις την
ποσοτητα για τα ιδανικα κιλα της??

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
γενικα εχω παρατηρησει ομως οτι με την Acana δυσκολα αδυνατιζεις σκυλο.
Θα πρεπει να της δινεις αρκετα λιγοτερα γραμμαρια απο αυτα που αναγραφει. . .
Μηπως να δοκιμαζες καμια αλλη??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
H λογική της υψηλής πρωτείνης στις light ή φαρμακευτικές τροφές για παχυσαρκία είναι να μην χάσει ο σκύλος μυϊκό ιστό αλλά λίπος.
Θα δοκίμαζα μαγειρεμένο αλλά επειδή είναι ειδική περίπτωση φοβάμαι μην τα κάνω θάλασσα.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
αναμεσα σε light και φαρμακευτικη, θα διαλεγα την φαρμακευτικη νομιζω. Παντως...σε καλο γιατρο την πας, συζητησε το και κανε ο,τι σου πει!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
αναμεσα σε light και φαρμακευτικη, θα διαλεγα την φαρμακευτικη νομιζω. Παντως...σε καλο γιατρο την πας, συζητησε το και κανε ο,τι σου πει!
Μια κουβέντα είναι... (απ'ότι έχω καταλάβει, δεν τον πιάνει λογοδιάρροια ακριβως...)