Λυκοσκυλο στην ταρατσα

DoggyGuy

Active Member
2 Ιουνίου 2015
42
7
51
Γειά σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...σε20-25 ημερες θα πάρω έναν γερμανικό ποιμενικο και θα μπορέσω να τον έχω μέσα στο σπίτι μέχρι 5-6 μηνών μετά θα είναι εκτός σπιτιού και σκέφτομαι ταράτσα και αυλή...Η ταράτσα είναι καλή...μεγάλη η αυλη μεσαία περίπου τι θα μου προτείνατε...Βέβαια ο σκύλος θα έχει τροφή άφθονο νερό...θα πιάνο να τον βλέπω και να παίζουμε θα έχει το σκυλοσπιτο του και θα τον βγάζω βόλτα 3 φορές την ημερα

D

Deleted member 14614

Guest
Θα ήθελες να μας πεις από που θα πάρεις το κουτάβι σου?
Αφού θα ζήσει που θα ζήσει τους πρώτους μήνες του εντός σπιτιού (σωστό φυσικά), γιατί να πάει στην απομόνωση μετά? Παρεπιμπτόντως, η μόνιμη παραμονή σε ταράτσες είναι παράνομη.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ρε φιλε ετσι οπως διαβασα τον τιτλο νομιζα οτι ηθελες να καταγγειλεις καποιο περιστατικο οχι να μας ανακοινωσεις την προθεση σου να κακοποιησεις το κουταβι..μ
Τι σου προτεινω εγω?
ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟ!

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
28
Αρχηκα εγω θα σου πρωτεινα μην παρεις σκυλο αν προκειται να τον εχεις στην ταρατσα. Κοιτα εγω επειδή εχω γνωστους με ΓΠ πιστευω ότι εκτος του οτι θεωρω κακη ιδεα ο σκυλος να ζει σε ταρατσα η αυλη θα εχεις θεμα και με την γειτονεια γιατι ο σκυλος θα γαβγιζει ολη μερα(κοβω το κεφαλι μου για αυτό) και αν πιστεβεις οτι δεν σε νοιαζει για τους γειτονες να ξερεις οτι η φολες πετιούνται για πλακα στην ελλαδα αν θες να τον εχεις στην ταρατσα η την αυλη καλυτερα να μην τον παρεις.Από εκει και περα αν δεν μπορεις να τον εχεις ολη μερα μεσα στο σπιτι η βγαλτον για μικρο χρονικο διαστημα εξω(να κοιματε και να περνα τις περισσοτερες ωρες μεσα στο σπιτι) ηηη δεν ξερω.... ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ(νομιζω το ποιο σωστο). Αλλα αν μπορεις ετσι από περιεργεια ρωταω γιατι να τον κρατησεις μονο 6μηνες μεσα στο σπιτι και μετα ταρατσα?????

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Είναι λάθος το σκεπτικό σου...

Με δεδομένο οτι ο σκύλος θα εκτονώνεται σωστά μια χαρά θα μπορεί μέσα στο σπίτι.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ποιος στις εχει πει αυτες τις πιπες?
το σκυλι κ 100 κιλα να γινει μια γωνιτσα πιανει!
την οικογένεια του θέλει μονο κ τιποτα παραπανω!
εσενα θα σαρεσε να σε δεσουν σε μια ταρατσα ολομοναχο με ηλιο με βροχη κ να ρχονται να σε βλεπουν τρεις φορες τη μερα για κανα μισαωρο? Αμα τα κανεις κ αυτα...
τι ζωη ειναι αυτη?
αστο το σκυλακι, μπας κ το παρει καποιος που πραγματικά θα το θελει κ θα ταγαπαει...
εσυ προφανως θες απλα να λες οτι εχεις σκυλο...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καταρχην να σου πω οτι ενας σκυλος,οσοα τετραγωνικα κι αν ειναι το σπιτι,δεν εχει κανενα προβλημα απο τη στιγμη που θα εχει τη καταλληλη εκτονωση,βολτα παιχνιδι κλπ....
Οπως θα ξερεις φανταζομαι,ο σκυλος ειναι αγελαιο ζωωο,θελει να ζει με την αγελη του,οικογενεια του...με το να το απομονωσεις στη ταρατσα,ή μπαλκονι,θα του δημιουργησεις προβληματα στη συμπεριφορα του,με αποτελεσμα να ενοχλουνται οι γειτονες και στο τελος να του πεταξουν καμμια φολα...
Ποιος ο λογος λοιπον να παρεις σκυλο απο τη στιγμη που θα τον εχεις σε ταρατσα;;; Κανενας..
Ειδικα τα γερμανικα ποιμενικα (λυκοσκυλα),που αναζητουν συνεχεια την ανθρωπινη παρουσια-συντροφια...οτιδηποτε σκυλακι δλδ θελει τη παρεα,αλλά επειδη ανεφερες αυτη τη φυλη...
Γνωμη μου ειναι να μην το παρεις...ασε που ειναι παρανομο να εχεις απομονωμενο σκυλο στη ταρατσα...θεωρειται παθητικη κακοποιηση πλεον...

DoggyGuy

Active Member
2 Ιουνίου 2015
42
7
51
den tha einai paramelimenos oute demenos kai skylospito tha exei gia vroxi zesth kai stis diakopes mazi mas kathe treis kai ligo mazi tou kai treis voltes thn mera kathe mia wra tha eimaste mazi t

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ακουσε να δεις για να τελειωνουμε...ενα σκυλι μονιμως σε μπαλκονη ταρατσα κλπ ειναι παρανομο!
κ αφου εχεις σκοπο απο εξι μηνων κ μετα να το εξοστρακισεις δε θαργησει κ αυτο το ερμο σα μωρο που θαναι να κλαιει κ να σπαραζει για το αδικο κ το κακο που το βρηκε, κοινως θα αλυχταει σα λυκος, ετσι λοιπον συντομα η υπομονη των γειτόνων θα εξαντληθει κ η που θα του πεταξουν φολα να ησυχασει το κεφαλι τους η που θα καλεσουν την αστυνομια...ελπιζω να συμβει το δεύτερο σεναριο!
Το σκυλι δεν είναι κατι το υλικο, δεν ειναι καναπες η συνθετο, εχει αναγκες κ συ υποχρεώσεις απεναντι του!
εαν δεν εισαι ωριμος να αναλαβεις τις ευθυνες σου απέναντι σε ενα ζωντανο πλασματακι που λυπάται χαιρεται κλαιει φοβαται αποζηταει στοργη κ αγαπη παρε λουτρινο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.304
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L