Λύκος για φίλημα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ε ναι γιατι αντι να τα σκοτωνουν οι λυκοι τα ελαφια οπως ειναι φυσιολογικο γινονται χαλκομανιες στα αυτοκινητα η σκοτωνονται απο οπλο...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
στο εθνικό πάρκο των ΗΠΑ yellostone επανέφεραν τον λύκο εισάγωντας λύκους απο τον Καναδά, γιατί καταστρεφόταν το οικοσύστημα απο την ανεξέλεγκτο πλυθησμό των ελαφιών, εμείς ακόμα δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. :rolleyes:
Αυτό μην το αναφέρεις καν...
Πολλοί άμυαλοι κυνηγοί κάτι τέτοια ακούνε και λένε συνέχεια οτι οι "οικολόγοι" ελευθερώνουν λύκους κι εδώ.....
Και φυσικά ολες οι συζητήσεις καταλήγουν στο να είναι προετοιμασμένοι αν συναντήσουν λύκους να κάνουν το προαιώνιο καθήκον τους και να τους εξαφα΄νισουν από προσόωπου γης...:mad::mad::(:(:(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλα, και οι κυνηγοι μας και οι οικολογοι μας ειναι παρε τον ενα και χτυπα τον αλλο.
Βλακες οι πρωτοι, πρακτορες ή ανοητοι οι δευτεροι.
Παντα υπαρχουν οι φωτεινες εξαιρεσεις βεβαια.

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Ωραία η φωτό, πραγματικά ωραίος και ο λύκος. Εμένα όμως, το ύφος του μου μοιάζει σαν να λέει: "...κάτσε να γλύψω λίγο, να δω θα μου αρέσει ο μεζές ή να παραγγείλω κάτι άλλο...;;;"
Χα χαχα!:D:DΤελεια φωτο παντως!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Ένας λύκος μόνο, δύσκολο να κυνηγήσει ελάφι, τουλάχιστον ενήλικο υγιές...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Η αληθεια ειναι οτι και στο Αττικο παρκο παρολο που τα ζωα εχουν μεγαλωσει σε αιχμαλωσια... μολις περνανε διπλα απο τα πλεγματα και σε κοιτανε πλαγιαστα... μια ανατριχιλα την εχεις :cool: