ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΟΥ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ...

Souless

Member
5 Οκτωβρίου 2009
16
0
Στο θεμα ασκησης γενικα δεν εχω υπερβαλλει καθολου ισα ιαα το αντιθετο. Να φανταστητε την γενικη ασχετοσυνη γενικα των περισσοτερων κτηνιατρων το σκυλακι το εβγαλα κανονικη βολτα (οχι υπερβολικη γιατι το συγκρινω με εμενα μιας και τον θεωρω παιδι μου ... και καταλαβαινω φυσικα οτι δεν εχει φυσικη κατασταση και θα πιαστει - κουραστει παμε χαλαρα οτι μπορει μονος του. Ουτε αλματα ουτε τπτ χαλαρα περπατημα ,κολυμπι ,λιγο τρεξιματακι μαζι) 3 μηνων γιατι μια με τα εμβολια και μια με το προβλημα που ο καθενας ελεγε τα δικα του πανω σ αυτο και ευτυχως που σκεφτηκα να ρωτησω σε καποιο forum και θεωρω οτι βρηκα λυση χαρη σε σας.τουλαχιστον να το πω σε 1-2 κτηνιατρους και οποιος το ξερει να με βοηθησει καταλληλα. Τωρα δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να δειχνοντα για πραγματα η οτιδηποτε. Αποφασισα οτι θελω αυτη τη ρατσα κατοπιν συζητησεων για πολλες ωρες και απο πληροφοριες που μαζεψα ειδα οτι ειναι η καταλληλη ρατσα για να περασει ολη του τη ζωη τελεια σημφωνα με αυτα που μπορω να του προσφερω και δεν θα ταλαιπωρηθει η οτιδηποτε ασχετο που η κοπελα μου αφου ειδε την καψα μου και τελικως ηταν σε μια συζητηση με φιλους οπου ειπα τι θελω να παρω πηγε και μου τον πηρε* (πχ στην οικογενεια μου εχουμε ενα θηλυκο epaniel breton μιας και ο πατερας μου ειναι κυνηγος. ειναι υγιεστατο και καθαροαιμο. Ανετα θα μπορουσα να κρατησω ενα κουταβακι. Ομως ξερω οτι βαση προγραμματος μου δεν θα μπορω να του παρεχω τπτ απο αυτα που θα ηθελε) Επεισης να πω οτι οπως εγω θελω τα καλυτερα για μενα ετσι θελω και τα καλυτερα για το παιδι μου οποτε ρωτησα ποιο ειναι το καλυτερο φαγητο? μου απαντησαν orijen και ετσι καταληξα εκει (απο Hills) οσο για το συμπληρωνα το τελειωσε πριν απο 3 εβδομαδες και ηταν για 1 μηνα.

Τωρα η ερωτηση μου για τα κοπρανα και τα ουρα εχει ως εξης. Οπως οι αθλητες με τα συμπληρωματα (πολλους γνωστους που εκαναν πρωταθλητισμο) η οι επειδειξιες στα γυμναστηρια που παιρνουν ,οπως ειπε η Loukia για τη βιταμινη C ξερω οτι συμβαινει με τις υπολοιπες βιταμινες και καποιες απο τις πρωτεινες που ο οργανισμος θεωρει αχρηστες αποβαλλονται μεσω κοπρανων και ουρων. Δηλαδη αν τυχει και καποιος γνωστος σας που παιρνει καποια συμπληρωματα κανει εστω και μια απο τις αναγκες του στο μπανιο σας θα δειτε τι εννοω:p

*Φανταστειτε το ξυπνημα μου: ακουω το κουδουνι της εισοδου το οποιο ηταν πατημενο επι 3 λεπτα μεχρι να ξυπνησω...Ανοιγω και περιμενω με μισοκλειστα ματια πισω απο την πορτα του σπιτιου ν ανοιξω στην κοπελα μου και μετα να την ξαναπεσω. Ακουω οτι το ασανσερ εφτασε και ανοιγω περιμενοντας απο πισω απο την πορτα (μην με δει και κανας ανθρωπος και παθει καμια καρδια) και αντι να μπει η κοπελα μου μπαινουν μονο 2 χερια κρατωντας αυτο με την αναφωνηση : "πες για στον καινουριο σου συγκατοικο"

Attachments

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Mη χάνεις το κουράγιο σου, πάλεψέ το, πιστεύω ότι θα βρείς μια άκρη για να βοηθήσεις τον σκυλάκο σου.
Το να επισκεφτείς την κτηνιατρική σχολή στην Θεσσαλονίκη το σκέφτηκες? Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος η Λουκία έχει εμπειρία απο εκεί και θα μπορούσε να σε προσανατολίσει.Εύχομαι τα καλύτερα:)

Souless

Member
5 Οκτωβρίου 2009
16
0
Μου ειπε ο ορθπεδικος οτι σε περιπτωση που τον επομενο μηνα δεν εχει καλυτερεψη η κατασταση του ειναι ολα καλα. Σε περιπτωση ομως που χειροτερεψει θα πρεπει να παω εκει για μια νευρολογικη εξεταση μηπως το φταιξιμο ειναι στο κερκιδικο νευρο αν θυμαμαι καλα...