ΜΠΡΟΥΝΟ, ο υπέροχος Λαμπραντοράκος!

30 Ιουλίου 2011
4
0
Είμαι ο Μπρούνο, ένα ημίαιμο λαμπραντοράκι 7 μηνών με πολύ ενέργεια! Είμαι πολύ τρυφερός, με έντονη προσωπικότητα και παιχνιδιάρης! Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω απαρατήρητος ή να σας είμαι αδιάφορος! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κλέψω την καρδιά! Θα γίνω μεγάλος και χρειάζομαι τον χώρο μου! Φιλοξενούμε στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας και ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά! Επικοινωνήστε το συντομότερο με την Βιολέττα στο 6944292475, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες!

Attachments

Giannismech

Member
23 Αυγούστου 2011
11
0
Είναι πολύ όμορφος. Πως είναι ο χαρακτήρας του; Όπως τον περιγράφεις ακούγεται λίγο ζημιαράκος και με αστείρευτη ενέργεια. Θα μπορέσει να ζήσει σε διαμέρισμα;

30 Ιουλίου 2011
4
0
Καλησπέρα! Κάθε άλλο παρά ζημιάρης είναι ο Μπρούνο. Βρίσκεται μαζί μου με άλλα 7 σκυλάκια ( 5 δικά μου και 2 ακόμα που έχω περιθάλψει όπως ο Μπρούνο) και συμβιώνει πολύ ειρηνικά. Παίζει με τους μικρούς του φίλους και το απολαμβάνει, αλλά δεν τσακώνεται. Του αρέσει πολύ να μένει μέσα στο σπίτι (τους το επιτρέπω) και συμπεριφέρεται ως κύριος. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα παρόλο που είναι μικρούλης.
Πιστεύω πως θα μπορούσε να ζήσει σε διαμέρισμα, παρόλο που θα ήταν ιδανικό ένα σπίτι που να του παρείχε την δυνατότητα να παίζει στον κήπο και να τον χειρίζονται ως σύντροφο και μέλος της οικογένειας.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον

Giannismech

Member
23 Αυγούστου 2011
11
0
Εγώ δυστυχώς μένω σε διαμέρισμα. Δηλώνω το ενδιαφέρον μου εδώ, αν δε βρείτε κάτι καλύτερο ή κάτι που νομίζετε οτι θα καλύπτει τις ανάγκες του σκύλοθ περισσότερο ξανασυζητάμε. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μεταφερθεί στην Αθήνα και αν έχει κάνει τις εξετάσεις/εμβόλιά του. Ευχαριστώ.