Μέγεθως κομμένης ουράς

Status
Κλειδωμένο θέμα

cisse1908

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2010
45
0
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως ο admin πρέπει να γυρίσει την ώρα γιατί τα σχόλια γράφονται με μία ωρα επιπλέον .

Όσον αφορα τα υπόλοιπα μένω στο επίπεδο μου καιαφήνω και εσάς στο δικό σας... Πάω για άλλο θέμα και ελπίζω να μην βρω την ίδια αντιμετωπιση

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οταν φιλε μαθεις να καταλαβαινεις και να σεβεσαι το σκυλο σου ,οταν μαθεις να κανεις διαλογο ,οταν μαθεις να διδασκεις αυτα που ξερεις και οταν μαθεις να ακους αυτα που δεν γνωριζεις, τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ευχαριστιεσαι αυτην εδω την επικοινωνια με τα μελη του forum

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
οταν φιλε μαθεις να καταλαβαινεις και να σεβεσαι το σκυλο σου ,οταν μαθεις να κανεις διαλογο ,οταν μαθεις να διδασκεις αυτα που ξερεις και οταν μαθεις να ακους αυτα που δεν γνωριζεις, τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ευχαριστιεσαι αυτην εδω την επικοινωνια με τα μελη του forum
+1000000000000000000000000000000

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως ο admin πρέπει να γυρίσει την ώρα γιατί τα σχόλια γράφονται με μία ωρα επιπλέον .
πίνακας ελέγχου -- επεξεργασία επιλογών -- ζώνη ώρας και επιλογές θερινής/χειμερινής ώρας

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Amaliaz said:
Δυναμη πως αποκτα? Με την ουρα του θα ηταν αδυναμος?
Υπάρχει Ελληνικός μύθος ότι τα κόβουν και τους τα ταίζουν. Αν φάνε το αίμα τους αγριεύουν και δυναμώνουν :D

Να συμπληρώσω σε αυτά που έγραψε η krina οτι κόβονται οι ουρές σε μερικά σκυλιά εργασίας, πχ στρατιωτικούς.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Στα σκυλιά διάσωσης του στρατού (πχ Αγγλία) οι ουρές κόβονται ώστε να μη τραυματιστεί ο σκύλος κατα την διάρκεια εργασίας.

Εδώ είναι ένα Labrador με κομμένη ουρά.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν το ηξερα ,αλλα δεν ειναι κουτο αυτο ? με την ιδια λογικη θα μπορουσαν να τραυματιστουν τα αυτια του φανταζεσε ενα σκυλο με κομενη ουρα και αυτια για το φοβο πιθανου τραυματισμου ?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Απο όσο γνω΄ρίζω υπάρχει το αμερικανικο πρότυπο στο οποίο η ουρά είναι κομμένη . Κάνω λάθος ? Αν ναι θα το παραδεχτώ , αλλά νομίζω πως έχω δίκιο .
Απο εκεί κα ιπέρα ναι μεν το εκτροφείο τα δίνει με μακριά ουρά αλλά είναι στην δική μου ευχέρεια αν αθα την κρατήσω και τελικά αποφάσισα πως είναι καλύτερα με κοντή οπότε και την έκοψα . Που είναι το πρείεργο ? Πρώτη φορά βλέπεις ροτ με κομμένη ουρά ? Ξαφνικά προσγειώθηκες στο ελλάντα και είδες ρότ με κομμένη ουρά ? Σόρι χωρίς παρεξήγηση αλλά απο μικρός όλα τα ρότ που έβλεπε είχαν κομμένη ουρά όπως και τα ντόμπερμαν και είναι πολύ πιο ωραία ( προσωπική άποψη )
όταν ήσουν μικρός, επιρεπόταν το κόψιμο της ουράς ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Σε απλά Ελληνικά
Και απορώ ποιος χασάπης κτηνίατρος δ'εχτηκε να κόψει την ουρά σε τριών μηνών κουτάβι
ΕΛΕΟΣ

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητή Κατερίνα,

Μόλις μου θύμισες ότι, όταν πρωτομπήκα στο forum, η "υπογραφή" του προφίλ σου ήταν η πιο όμορφη από όσες είχα δει. Μάλιστα, είχα πει πως συμφωνώ απόλυτα.

Σήμερα, το επαναλαμβάνω!!! Κάτι τέτοια threads με κάνουν να είμαι έτοιμος να αποφασίσω ότι το επόμενο σκυλί μου θα είναι ...Golden Retriever!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Στα σκυλιά διάσωσης του στρατού (πχ Αγγλία) οι ουρές κόβονται ώστε να μη τραυματιστεί ο σκύλος κατα την διάρκεια εργασίας.

Εδώ είναι ένα Labrador με κομμένη ουρά.
Ολα τα λάμπραντορ (και όχι μόνο) που έχω δει ως τώρα που δουλεύουν ως σκυλιά διασώστες είχαν ουρά
Αν είναι τόσο σημαντικό και λιγότερο επικήνδυνο τα σκυλιά να είναι με κομμένες ουρές, γιατί δεν την κόβουν σε όλα;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το συγκεκριμένο στην φωτό ήταν στο Ιράκ για να ανιχνεύει νάρκες.
Το μόνο λογικό που μπορώ να σκεφτώ είναι να αφαιρεθεί η ουρά για να μη ακουμπήσει κάπου που δεν πρέπει. I dont know...

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Φίλε cisse1908 και εγώ όπως και εσύ δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τα σκυλιά, γνωρίζω όμως ότι κόβοντας την ουρά του σκύλου σου όχι μόνο δεν τον δυνάμωσες αλλά τον αδυνάτισες αφού του στέρησες το μοναδικό όπλο ισορροπίας που του έδωσε η μαμά φύση. Όσο για το αισθητικό αποτέλεσμα ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει τι του αρέσει και τι όχι είναι ο σκύλος σου και όχι εσύ. Αλήθεια σκέφτηκες ποτέ τι γνώμη θα είχες για τον πατέρα σου αν όταν ήσουν 3 μηνών αυτός σου έκοβε τη μύτη επειδή θα προτιμούσε ο γιος του να κυκλοφορεί στην κοινωνία χωρίς μύτη?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αγαπητή Κατερίνα,

Μόλις μου θύμισες ότι, όταν πρωτομπήκα στο forum, η "υπογραφή" του προφίλ σου ήταν η πιο όμορφη από όσες είχα δει. Μάλιστα, είχα πει πως συμφωνώ απόλυτα.

Σήμερα, το επαναλαμβάνω!!! Κάτι τέτοια threads με κάνουν να είμαι έτοιμος να αποφασίσω ότι το επόμενο σκυλί μου θα είναι ...Golden Retriever!
Thanks Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα σκυλιά νομίζω ότι έχουν κάτι αγγελικο μέσα τους Και δεν θέλω να προσβάλλω καμία άλλη φυλή,γιατί αν είχα τη δυνατότητα θα ήθελα να έχω άλλα εκατό σκυλιά, καθαρόαιμα και ημίαιμα και λατρεύω όλα τα σκυλιά

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
καταρχην θα ηθελα να πω πως ειμαι αντιθετος στα κοψιματα καθε ειδους. θα προτιμουσα να μην παρω σκυλο απο το να του κοψω οτι εχει και δεν εχει. θελω απλα να αναφερω κατι...ειχα μπει τις προαλλες σε ενα πασιγνωστο φορουμ για ντομπερμαν και επεσε στο ματι μου στα κοψιματα. ελεγε λοιπον πως επειδη απο τοτε που απαγορευτηκε το κοψιμο, εχουν πεσει οι πωλησεις γιατι στον κοσμο δεν αρεσουν τα ακοπα σκυλια. ελεγαν λοιπον καποιοι εκτροφεις να μαζεψουν υπογραφες και να καταθεσουν προταση ωστε να γινει νομιμη η κοπη αλλα μονο με πλαστικη. φυσικα μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!! και λεω...ακομα και με πλαστικη δεν ποναει αυτο το ερμο το σκυλακι???εδω εκτροφεις και κοιτανε μονο τα λεφτα και τις πωλησεις...ο απλος ο κοσμος τι γνωμη να εχει?
επισης στην εκθεση του οκτωβριου δεν ειδα ντομπερμαν ακοπο...απο που να παρει παραδειγμα ο κοσμακις οταν τα βλεπει να παιρνουν και βραβεια?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
επισης στην εκθεση του οκτωβριου δεν ειδα ντομπερμαν ακοπο...απο που να παρει παραδειγμα ο κοσμακις οταν τα βλεπει να παιρνουν και βραβεια?
Εμενα αυτο μου κανει εντυπωση.
Πως γίνεται να είναι παρανομος ακρωτηριασμος και στις εκθέσεις όχι μονο να συμμετεχουν, αλλα να κερδίζουν σκύλοι ακρωτηριασμενοι;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γιατί στη χώρα μας εξακολουθούν να επιτρέπουν να πάιρνουν μέρος σκυλιά με κομμένες ουρές η αυτια Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης ,αυτό απαγορεύεται από μία ηλικία σκύλων και κάτω

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Γιατί στη χώρα μας εξακολουθούν να επιτρέπουν να πάιρνουν μέρος σκυλιά με κομμένες ουρές η αυτια
Ναι, αλλα δεν είναι λίγο οξύμορο;
Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης ,αυτό απαγορεύεται από μία ηλικία σκύλων και κάτω
Αλλο και τουτο παλι.
Δηλαδη τα μεγαλύτερα ηλικιακα σκυλιά δεν "ταάιπορουνται" απο όλη αυτη τη διαδικασια ακρωτηριασμου;
Η λογική του νομου αυτου ειναι περα για περα παραλογη.

Status
Κλειδωμένο θέμα