ειδες τελικα γιαννη πως το μεγεθως μετραει παντα? χεχεχεχεχεχεχεχεχχεΔιαβάζω ξανά και ξανά τα posts του θέματος, αλλά, ρε παιδί μου, αυτό το "μέγεθως" με σκοτώνει...![]()
ειδες τελικα γιαννη πως το μεγεθως μετραει παντα? χεχεχεχεχεχεχεχεχχεΔιαβάζω ξανά και ξανά τα posts του θέματος, αλλά, ρε παιδί μου, αυτό το "μέγεθως" με σκοτώνει...![]()
πάνταειδες τελικα γιαννη πως το μεγεθως μετραει παντα? χεχεχεχεχεχεχεχεχχε
Διαβάζω ξανά και ξανά τα posts του θέματος, αλλά, ρε παιδί μου, αυτό το "μέγεθως" με σκοτώνει...![]()
Εγω δε ξέρω τι είναι ούτε το trolling...Τι ακριβως είναι το banding;
Το γκουκλαρα και είδα ένα σχοινι που χωρίζει την ουρα στα δύο, αλλα δεν έχω καταλαβει ποιος είναι ο ανωδυνος τροπος που κοβεται η ουρά και μάλιστα χωρίς αναισθησια.
Μπορει καποιος να μου εξηγήσει;
In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response[1] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)#cite_note-IUKB_def-1Εγω δε ξέρω τι είναι ούτε το trolling...aja1:
Sorry για το off-topic:Εγω δε ξέρω τι είναι ούτε το trolling...aja1:
Φυσικά μόνο για την ουρά. Κανένας δεν υποστηρίζει περιπτώσεις όπου είτε από άγνοια, είτε απο αδιαφορία έγινε με λάθος τρόπο.μονο για την ουρα αυτο ετσι?
Οκ.Υπάρχουν παλιότερα τοπικ για το θέμα όπου και οι δύο πλευρές έχουν εκθέσει τις απόψεις τους.
όταν πρέπει?
προσδιόρισε το όταν πρέπει σύμφωνα με τις γνώσεις σου
γιατί ,συγνώμη αν ακουστεί ειρωνικό....τι να κάνω?, ετοιμαζόσουν να του την ξανακόψεις τώρα
όταν πρέπει λοιπόν είναι πότε?
Kαταρχην γνωρίζεις ποτε ειναι το οταν πρεπει ?Επίσης εγω πιστεύω πως δεν πονάνε αν κοπεί όταν πρέπει η ουρά .
Δεν την έκοβαν ούτε με ψαλίδι ούτε με μπαλταδάκι.Μιάς και φαίνετε να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ουρές θα ρωτήσω κάτι .
Οι εκτροφείς αλλά και πολύς κόσμος πρίν απαγορευτεί το κόψιμο της ουράς τις κόβαν οι ίδιοι στα κουτάβια ? Μιλάω για την πλειοψηφία .....
Ξαφνικά απαγορεύτικε με νόμο και τους έπιασε όλους κάτι και πλέον επιτίθονται σε όποιον την κόβει ?
Επίσης εγω πιστεύω πως δεν πονάνε αν κοπεί όταν πρέπει η ουρά . Και άρα καλά έκανα και την έκοψα και είναι πολύ πιο ωραίος τώρα.
Και όσον αφορά τα κρατς κρούτς σε μία συζήτηση όπου οι ειρωνείες πέφτουν βροχή δεν περίμενα πως θα καταπιανόσασταν απο αυτό...
Σχετικά με την ισοροπία που αναφέρατε ... ΤΟΟΟΟΟΟΣΑΑΑ χρόνια που ήταν τόσα ροτβαιλερ με κομμένη ουρά τι πάθαν ??? Πέφταν κάτω γιατί χάναν την ισορροπία τους ???
Καταρχάς γι αν αξεκαθαρίσω εγω δεν την έκοψα με κανα ψαλίδι ή μαχαίρι..Δεν την έκοβαν ούτε με ψαλίδι ούτε με μπαλταδάκι.
Είτε γίνεται περίδεση (banding) 3-7 ημερών ή σε κανονική χειρουργική επέμβαση με ολική νάρκωση μέχρι 2,5 μηνών.
Μα το θέμα είναι πως πιστεύω πως δεν είναι λάθος....Βρε cisse, τι δεν καταλαβαινεις?... εκανες ενα λαθος.. δεν ειναι κακο.. σταματα να επιμενεις, οσοι σου απαντανε απο εδω μεσα οι περισσοτεροι ασχολουνται χρονια με την κυνοφιλια.. Κ αι εγω εχω κοψει αυτια σε ντομπερμαν οταν δεν ηξερα ποσο κακο εκανα στο σκυλο μου.... αργοτερα ομως που το εψαξα και ενημερωθηκα, καταλαβα ποσο μεγαλο κακο εκανα στον σκυλο μου για χαρη του γουστου μου και μονο! σε τπτ δεν βοηθησε τον σκυλο..... Δεν το εψαξες, ο εκτροφεας σου κατα την γνωμη μου δεν σε ενημερωσε καθολου σωστα.. επεσες και σε φιλοχρηματο κτηνιατρο, παει η ουρα! .. Την ουρα τα ζωα την εχουν για καποιο λογο, αλλιως δεν θα την ειχαν.. οπως και τα αυτια.. στην πραγματικοτητα ειναι ακρωτιριασμος... τπτ παραπανω.. αυτα περι δυναμης κτλ.. ειναι ΛΑΘΟΣ! και αναρωτιεμαι που μπορει να τα εμαθες... ισα ισα.. η Ουρα ειναι πηδαλιο στα ζωα, δινει δυναμη, δεν αφαιρει... διαβασε περι ουρας.... Το οτι απαγορευτηκε δεν σημαινει οτι πριν ηταν υποχρεωτικο... ηταν κατ'επιλογη.. το αμερικανικο στανταρ που λες... εχεις καποιο λινκ να μας παραθεσεις να το συζητησουμε και αυτο... Γενικα προσπαθουμε να μην αερολογουμε και να υποστηριζουμε αυτα που λεμε με αποδειξεις...θες να μας αποδειξεις κατα ποσο αυτα που λες ισχυουν?
Σου απάντησα και εγω αλλά και ο georgeKαταρχην γνωρίζεις ποτε ειναι το οταν πρεπει ?
πότε πρέπει λοιπόν σύμφωνα με τις γνώσεις σου?Επίσης εγω πιστεύω πως δεν πονάνε αν κοπεί όταν πρέπει η ουρά .