Μήνυση για δάγκωμα που δεν έγινε

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Τοσο πηγε το παραβολο; Εχω χασει επεισοδια.
Όχι δεν έχεις χάσει.το παράβολο τόσο έχει.
Αλλά έχουμε και κάνα 50 το παράβολο έγκλησης,βάλε και κάνα 44 παράσταση πολιτικής αγωγής γενικά μπορείς να το διανθισεις και να το φτάσεις και ίσως να περάσεις το 150.
Γι αυτό είπα η σωστή η μύνηση η πρόστυχη

• Like
Reactions: vasgial

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
Έχουμε στην Ελλάδα ασφάλεια κατοικίδιου (φερεγγυα) ?

σουχει τυχει περιπτωση που η ασφαλιστικη σε αντιμετωπισε με αφερεγγυοτητα;
το συμβολαιο λεει βλαβη κατα τριτων απο αμελεια και περιλαμβανει κατοικιδια

τι πιο σαφες;

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
γιαυτο αγαπητοι φιλοι, εμεις με τα μεγαλοσωμα που ειμαστε λιγο στοχος, μια ασφαλεια κατοικιδιου+αστικη ευθυνη σε τετοιες καταστασεις μας λυνει τα χερια... Πληρωνει η ασφαλεια εξοδα/παραστασεις/αποζημιωσεις και ολα καλα..

σιγα μην ασχολουμαστε με τον καθε τρελο να πουμε
Για πες λεπτομέρειες,με ενδιαφέρει

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
Για πες λεπτομέρειες,με ενδιαφέρει

κανεις δυο συμβολαια ενα για νομικη προστασια και ενα για αστικη ευθυνη
και σου καλυπτει οτι ζημια η βλαβη προκαλεσεις σε τριτους, εσυ η τα μελη της οικογενειας σου.
Καλυπτει ΚΑΙ περιπτωσεις κατοικιδιων με την προυποθεση να μην ειναι αγρια ζωα (με την εννοια αγρια δεν εννοω την συμπεριφορα τους, αλλα αν προερχονται απο το αγριο περιβαλλον, αλιγατορας ξερω γω η κανας ρινοκερος πετ :LOL:).

απο κει κιεπειτα υπαρχουν πακετα καλυψης, αν δηλαδη ο σκυλος σου φαει εναν η αν φαει μια ολοκληρη ομαδα ποδοσφαιρου, αναλογα με το τισυμβολαιο εχεις κανει θα σου καλυψει μεχρι ενα ποσο..

μια μεσαια ας πουμε καλυψη μαζι με την νομικη προστασια κοστιζει πανω κατω 100€

περισσοτερες λεπτομερειες να ψαξω να βρω το συμβολαιο να σας το κοινοποιησω

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
κανεις δυο συμβολαια ενα για νομικη προστασια και ενα για αστικη ευθυνη
και σου καλυπτει οτι ζημια η βλαβη προκαλεσεις σε τριτους, εσυ η τα μελη της οικογενειας σου.
Καλυπτει ΚΑΙ περιπτωσεις κατοικιδιων με την προυποθεση να μην ειναι αγρια ζωα (με την εννοια αγρια δεν εννοω την συμπεριφορα τους, αλλα αν προερχονται απο το αγριο περιβαλλον, αλιγατορας ξερω γω η κανας ρινοκερος πετ :LOL:).

απο κει κιεπειτα υπαρχουν πακετα καλυψης, αν δηλαδη ο σκυλος σου φαει εναν η αν φαει μια ολοκληρη ομαδα ποδοσφαιρου, αναλογα με το τισυμβολαιο εχεις κανει θα σου καλυψει μεχρι ενα ποσο..

μια μεσαια ας πουμε καλυψη μαζι με την νομικη προστασια κοστιζει πανω κατω 100€

περισσοτερες λεπτομερειες να ψαξω να βρω το συμβολαιο να σας το κοινοποιησω
Ευχαριστώ.
Για βρες το να υπάρχει μια εικόνα

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
Τίποτα δεν ειναι σαφες!
Τα ψιλα γράμματα πρέπει να μελετήσει κανείς (το οποιο κάνω τώρα...)

Ομολογουμένως ειχα χάσει επεισόδια

δεν υπαρχουν ψιλα γραμματα, υπαρχει φιλος ασφαλιστης και υπαρχουν και τονοι διευκρινισεων και επικοινωνιας σε email κρατημενα... πιστευω να ειμαι οκ

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
@Mariosgs

Τα βασικα ψιλα γραμματα που παιζει να ενδιαφερουν ειναι οτι
- η ασφαλιστικη αποζημιωνει για ακουσια προκληση ζημιων (η κατ εντολην επιθεση πχ δεν θεωρειται ακουσια)
-Δεν αποζημιωνει ατομα μελη της οικογενειας, ατομα κατοικουντα κατω απο την ιδια στεγη η εργαζομενους σε αυτη καθως δεν θεωρουνται τριτοι
-Δεν αποζημιωνει για ατυχηματα που συμβαινουν σε αγωνες αθλητικες συναντησεις διαγωνισμους η συναγωνισμους καθε ειδους κλπ....

Τα μεγιστα ορια ειναι 250.000 ατομικο, 800.000μεγιστη ευθυνη εταιριας και ισχυει αν το ζωο εχει σημανση, εν ισχυ εμβολιασμους κ βιβλιαριο.

Κοστιζει 140 το χρονο ΧΩΡΙΣ την νομικη καλυψη που ειναι εξτρα.

Edit:
Διευκρινηση, 140/ασφαλιζομενο σκυλο.
Νομικη καλυψη απαξ, στον ιδιοκτητη.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
@Mariosgs

Τα βασικα ψιλα γραμματα που παιζει να ενδιαφερουν ειναι οτι
- η ασφαλιστικη αποζημιωνει για ακουσια προκληση ζημιων (η κατ εντολην επιθεση πχ δεν θεωρειται ακουσια)
-Δεν αποζημιωνει ατομα μελη της οικογενειας, ατομα κατοικουντα κατω απο την ιδια στεγη η εργαζομενους σε αυτη καθως δεν θεωρουνται τριτοι
-Δεν αποζημιωνει για ατυχηματα που συμβαινουν σε αγωνες αθλητικες συναντησεις διαγωνισμους η συναγωνισμους καθε ειδους κλπ....

Τα μεγιστα ορια ειναι 250.000 ατομικο, 800.000μεγιστη ευθυνη εταιριας και ισχυει αν το ζωο εχει σημανση, εν ισχυ εμβολιασμους κ βιβλιαριο.

Κοστιζει 140 το χρονο ΧΩΡΙΣ την νομικη καλυψη που ειναι εξτρα.

Edit:
Διευκρινηση, 140/ασφαλιζομενο σκυλο.
Νομικη καλυψη απαξ, στον ιδιοκτητη.
Ευχαριστώ

Elios

Well-Known Member
8 Μαϊου 2017
161
157
32
Οσο αφορα την ταχυτητα εχω διορθωθει απο αδεσποτο σε κλασμα δευτερολεπτου. Κανενας απο την παρεα που ειμασταν και περπατουσαμε δεν καταλαβε τιποτα. Σιγουρεψε καλου κακου οτι δεν εφυγε καμια δαγκωνια

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
οπως προανεφερα, υπαρχουν διαφορα πακετα καλυψης που μπορεις να επιλεξεις για ολα τα βαλαντια
για παραδειγμα εγω εχω επιλεξει ενα πακετο καλυψης που περιλαμβανει αστικη ευθυνη και κοστιζει 52 ευρω/ετος, φυσικα τα ποσα καλυψης ειναι αρκετα χαμηλοτερα απο τα προαναφερομενα.
Απο κει κι επειτα η νομικη προστασια που τη θεωρω απαραιτητη γιατι μια υποθεση που περιλαμβανει δαγκωμα σκυλου το πιθανοτερο θα καταληξει σε μηνυση κλπ κλπ
κοστιζει περι τα 68 ευρω, τα οποια εχεις τη δυνατοτητα αν εχεις ασφαλισμενο οχημα στην ιδια εταιρεια να μην συμπεριλαβεις στο ασφαλιστηριο του αυτοκινητου νομικη προστασια γιατι σε καλυπτει αυτη, ετσι εχεις πιο φτηνο συμβολαιο αυτοκινητου(αυτο το τελευταιο σε συγκεκριμενες εταιρειες που χρεωνουν ξεχωριστα τη νομικη).

οπως ανεφερα στο ασφαλιστηριο ειναι καλυμμενα και μελη της οικογενειας συζυγος και αγαμα τεκνα μεχρι 18 ετων ή 25 αν σπουδαζουν (η καλυτερη ηλικια για να κανεις μαλακιες δλδ και να πληρωνει ο μπαμας) καθως καλυπτει και το υπηρετικο προσωπικο (γιατι αυτη η φιλιπινεζα που εχω τωρα τελευταια εχει βγει ζημιαρα)

περα απο την πλακα θεωρω οτι χρειαζεται οχι μονο για τους κατοχους σκυλων.
μου χει τυχει φαση ας πουμε που παιζουμε μπιλιαρδο με κατι φιλους σε πρωτο οροφο, γνωστος εγω world snooker champion κοπαναω την ασπρη κανει τσαφ πηδαει εξω απτο τραπεζι ξεχυνεται σαν εμετος προς την ανοιχτη μπαλκονοπορτα, ξαμολιεμαι πισω της κανει δευτερο τσαφ σε αποσταση αναπνοης εγω, πηδαει τον οδηγο της κασας, αμολαω χερι να την πιασω ειμαι τοσο κοντα, τριτο τσαφ το καγκελο του μπαλκονιου και παει και θρονιαζεται στο παρ μπριζ ενος smart απο κατω, ετσι το εγκατελειψα το σπορ και ειχα μεγαλη προοπτικη να γινω ο επομενος μαρκ σελμπι!!!