Χριστινα πες μου σε παρακαλω οτι μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι.... τι πρασινισματα και πρασινα αλογα λες?Τωρα ειναι καθαρισμενος αλλα μεχρι το βραδυ που θα ξαναπρασινισει θα βγαλω και θα ανεβασω.
καθοτι τα μπουλ τεριε ειναι υπερκινητικα προσωπικη μου αποψη οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο λιγοτερες αποπειρες αποδρασης θα υπαρχουν απλα φροντισε να το στερεωσεις καλα στο πατωμα (χρησιμοποιουσα 4 καρεκλες ξυλινες μπαλκονιου καθως δεν γινοταν να τρυπησω πλακακια στις 4 γωνιες κ απο πανω ηταν ανοιχτο με συνολικο υψος 1μετρο) γιατι αλλιως θα το σερνει σε ολο το σπιτι κ βαλτου μεσα 1-2 κονγκ με καλα σφηνωμενη λιχουδια. Σημαντικο ειναι καθε φορα που θα κανει κατι καλο(κακακια στη πανα κλπ.)να τον ωγαζεις για λιγο κ να τον επιβραβευεις. Οταν λειπεις τωρα 8-9 ωρες εμενα αντεχε οταν δουλευα παλια. Καλη Τυχη![]()
Χριστινα πες μου σε παρακαλω οτι μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι.... τι πρασινισματα και πρασινα αλογα λες?
εσυ δηλ. Χριστινα αν σου πουμε οτι ναι θελει εκπαιδευση να τα κανει στη πανα, θα παψεις να τον βγαζεις εξω??Χρειαζεται ξανα εκπαιδευση με πανα? Γιατι σπιτι ειμαι ολη μερα και τον βγαζω 3-4 φορες εξω. Εχει μαθει να μην τα κανει μεσα και αν τυχον θελει να κατουρησει πηγαινει στην πορτα.
ναι φιλαρακι καλα λεει κ μενα το σπερμα που ετρεχε αφθονο κ χωρις σταματημο απο το πουλακι του δημιουργουσε ενα πρασινο χρωμα στο εσωτερικο των μπουτιων του. Κ φυσικα αυτο δεν σταματησε ουτε οταν εγινε 2 ετων...Πρασινιζει επειδη εχει ορμες?![]()
Μπορουμε να εχουμε μια φωτογραφια απο το πρασινο σημειο?
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει.Ο εκτροφέας καλά σου είπε.....για να έχει και έναν έλεγχο..και μιας και είναι εκτροφικό, μπορεί να του βρει ένα ταιριαστό και να βγάλουν σωστά δείγματα...
Άλλο αυτό όμως κι άλλο να σου είπε ότι πρέπει να το ζευγαρώσεις...
Ρε παιδια χαλαρωστε.. μπορει μεχρι να μαθει το crate να επρεπε να του εχω πανα. Μια ερωτηση εκανα.εσυ δηλ. Χριστινα αν σου πουμε οτι ναι θελει εκπαιδευση να τα κανει στη πανα, θα παψεις να τον βγαζεις εξω??
ο ανθρωπος μπορει να σκεφτηκε οτι εχεις κουταβι και στο ειπε....
Ακριβως αυτο παθαινει.ναι φιλαρακι καλα λεει κ μενα το σπερμα που ετρεχε αφθονο κ χωρις σταματημο απο το πουλακι του δημιουργουσε ενα πρασινο χρωμα στο εσωτερικο των μπουτιων του. Κ φυσικα αυτο δεν σταματησε ουτε οταν εγινε 2 ετων...
Καλε μουφες σου ειπε! Δεν ξερει η γυναικα, εχει μεινει κατι αιωνες πισω. Δεν χρειαζεται να τον ζευγαρωσειςΗ κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει.
οχι αν εχει μαθει να τα κανει εξω δεν χρειαζεται πανα αλλα αν το αφηνεις 10 ωρες μονο κ φευγεις τοτε ασε ενα κομματι εφημεριδα καπου η μια πανα για να μην εχεις ατυχηματαΧρειαζεται ξανα εκπαιδευση με πανα? Γιατι σπιτι ειμαι ολη μερα και τον βγαζω 3-4 φορες εξω. Εχει μαθει να μην τα κανει μεσα και αν τυχον θελει να κατουρησει πηγαινει στην πορτα.
ενταξει sorry...απλα μπερδευεσαι λιγο μονη σου... ο σκυλος δεν πρεπει να λερωνει τη φωλια του...και φωλια του ειναι και το σπιτι του....Ρε παιδια χαλαρωστε.. μπορει μεχρι να μαθει το crate να επρεπε να του εχω πανα. Μια ερωτηση εκανα.
εμενα ηταν ολο το σπιτι καναπεδες κ πατωμα πρασινο-κιτρινο σκουρο που λεει κ η ΜιραρακηΑκριβως αυτο παθαινει.
συμφωνω 100%Καλε μουφες σου ειπε! Δεν ξερει η γυναικα, εχει μεινει κατι αιωνες πισω. Δεν χρειαζεται να τον ζευγαρωσεις
γιατι πολυ απλα οταν "γλυκαθει" τοτε να δεις πως θα το ζηταει. Αστον στην αγνοια του δεν θα παθει τιποτα!
εχει πολλες ορμες γι αυτο και πρασινιζει τα ποδια του και πρεπει οπωσδηποτε να ζευγαρωσει.
ναι φιλαρακι καλα λεει κ μενα το σπερμα που ετρεχε αφθονο κ χωρις σταματημο απο το πουλακι του δημιουργουσε ενα πρασινο χρωμα στο εσωτερικο των μπουτιων του.