Μήπως θα κρυώνει στο μπαλκόνι;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τωρα ειναι καθαρισμενος αλλα μεχρι το βραδυ που θα ξαναπρασινισει θα βγαλω και θα ανεβασω.
Χριστινα πες μου σε παρακαλω οτι μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι.... τι πρασινισματα και πρασινα αλογα λες?

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
καθοτι τα μπουλ τεριε ειναι υπερκινητικα προσωπικη μου αποψη οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο λιγοτερες αποπειρες αποδρασης θα υπαρχουν απλα φροντισε να το στερεωσεις καλα στο πατωμα (χρησιμοποιουσα 4 καρεκλες ξυλινες μπαλκονιου καθως δεν γινοταν να τρυπησω πλακακια στις 4 γωνιες κ απο πανω ηταν ανοιχτο με συνολικο υψος 1μετρο) γιατι αλλιως θα το σερνει σε ολο το σπιτι κ βαλτου μεσα 1-2 κονγκ με καλα σφηνωμενη λιχουδια. Σημαντικο ειναι καθε φορα που θα κανει κατι καλο(κακακια στη πανα κλπ.)να τον ωγαζεις για λιγο κ να τον επιβραβευεις. Οταν λειπεις τωρα 8-9 ωρες εμενα αντεχε οταν δουλευα παλια. Καλη Τυχη :)

Χρειαζεται ξανα εκπαιδευση με πανα? Γιατι σπιτι ειμαι ολη μερα και τον βγαζω 3-4 φορες εξω. Εχει μαθει να μην τα κανει μεσα και αν τυχον θελει να κατουρησει πηγαινει στην πορτα.

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Χριστινα πες μου σε παρακαλω οτι μας δουλευεις ολους ψιλο γαζι.... τι πρασινισματα και πρασινα αλογα λες?

Σταζει απο το πουλακι του ενα υγρο το οποιο πεφτει στα ποδια του και χρωματιζονται. Ειναι σαν κιτρινοπρασινο. Και ο γιατρος ειπε οτι ειναι απο τις ορμες του.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ο εκτροφέας καλά σου είπε.....για να έχει και έναν έλεγχο..και μιας και είναι εκτροφικό, μπορεί να του βρει ένα ταιριαστό και να βγάλουν σωστά δείγματα...
Άλλο αυτό όμως κι άλλο να σου είπε ότι πρέπει να το ζευγαρώσεις...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χρειαζεται ξανα εκπαιδευση με πανα? Γιατι σπιτι ειμαι ολη μερα και τον βγαζω 3-4 φορες εξω. Εχει μαθει να μην τα κανει μεσα και αν τυχον θελει να κατουρησει πηγαινει στην πορτα.
εσυ δηλ. Χριστινα αν σου πουμε οτι ναι θελει εκπαιδευση να τα κανει στη πανα, θα παψεις να τον βγαζεις εξω??

ο ανθρωπος μπορει να σκεφτηκε οτι εχεις κουταβι και στο ειπε....

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Πρασινιζει επειδη εχει ορμες? :eek:

Μπορουμε να εχουμε μια φωτογραφια απο το πρασινο σημειο?
ναι φιλαρακι καλα λεει κ μενα το σπερμα που ετρεχε αφθονο κ χωρις σταματημο απο το πουλακι του δημιουργουσε ενα πρασινο χρωμα στο εσωτερικο των μπουτιων του. Κ φυσικα αυτο δεν σταματησε ουτε οταν εγινε 2 ετων...

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Ο εκτροφέας καλά σου είπε.....για να έχει και έναν έλεγχο..και μιας και είναι εκτροφικό, μπορεί να του βρει ένα ταιριαστό και να βγάλουν σωστά δείγματα...
Άλλο αυτό όμως κι άλλο να σου είπε ότι πρέπει να το ζευγαρώσεις...
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει.

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
εσυ δηλ. Χριστινα αν σου πουμε οτι ναι θελει εκπαιδευση να τα κανει στη πανα, θα παψεις να τον βγαζεις εξω??

ο ανθρωπος μπορει να σκεφτηκε οτι εχεις κουταβι και στο ειπε....
Ρε παιδια χαλαρωστε.. μπορει μεχρι να μαθει το crate να επρεπε να του εχω πανα. Μια ερωτηση εκανα.

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
ναι φιλαρακι καλα λεει κ μενα το σπερμα που ετρεχε αφθονο κ χωρις σταματημο απο το πουλακι του δημιουργουσε ενα πρασινο χρωμα στο εσωτερικο των μπουτιων του. Κ φυσικα αυτο δεν σταματησε ουτε οταν εγινε 2 ετων...
Ακριβως αυτο παθαινει.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει.
Καλε μουφες σου ειπε! Δεν ξερει η γυναικα, εχει μεινει κατι αιωνες πισω. Δεν χρειαζεται να τον ζευγαρωσεις
γιατι πολυ απλα οταν "γλυκαθει" τοτε να δεις πως θα το ζηταει. Αστον στην αγνοια του δεν θα παθει τιποτα!

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
οχι αν εχει μαθει να τα κανει εξω δεν χρειαζεται πανα αλλα αν το αφηνεις 10 ωρες μονο κ φευγεις τοτε ασε ενα κομματι εφημεριδα καπου η μια πανα για να μην εχεις ατυχηματα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ρε παιδια χαλαρωστε.. μπορει μεχρι να μαθει το crate να επρεπε να του εχω πανα. Μια ερωτηση εκανα.
ενταξει sorry...απλα μπερδευεσαι λιγο μονη σου... ο σκυλος δεν πρεπει να λερωνει τη φωλια του...και φωλια του ειναι και το σπιτι του....

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Ακριβως αυτο παθαινει.
εμενα ηταν ολο το σπιτι καναπεδες κ πατωμα πρασινο-κιτρινο σκουρο που λεει κ η Μιραρακη :D παντως η γιατρος λεει κουταμαρες κ να το ζευγαρωσεις παλι θα κ@@@ωνει οποτε μην κανεις κατι τετοιο αυτη μαλλον θα εχει πλαστο διπλωμα η θα εκανε κοπανες οταν εκαναν το μαθημα της αναπαραγωγης :D

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Καλε μουφες σου ειπε! Δεν ξερει η γυναικα, εχει μεινει κατι αιωνες πισω. Δεν χρειαζεται να τον ζευγαρωσεις
γιατι πολυ απλα οταν "γλυκαθει" τοτε να δεις πως θα το ζηταει. Αστον στην αγνοια του δεν θα παθει τιποτα!
συμφωνω 100% :D

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Ολοι εδω ειναι της παλιας σχολης. Κι εχω σκασει πολυ μ αυτο το θεμα. Απλα δε μπορω να τον τρεχω Θεσσαλονικη για απλα πραγματα και πρεπει να εχω εναν γιατρο εδω. Να φανταστειτε ειχαμε ενα προβλημα με τα ποδια του και μολις ετρεχε λιγο κουραζοταν και τα κουτσαινε. Μου ειπαν χιλιες βλακειες εδω και αναγκαστηκα να τον παω Αθηνα και απλα του επεφτε πολυ η πρωτεϊνη της τροφης του. Ειχα ανοιξει θεμα και στο φορουμ γι αυτο το προβλημα. Τζαμπα τρεξιμο και χρηματα για μια απλη λυση.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μην τον ζευγαρώσεις αν δεν στο πεί ο εκτροφέας και δεν είσαι έτοιμη να "ζητάει" συνέχεια μετά,ειδικά όταν του "μυρίσει"

αποκλείεται να είναι πράσινο το σπέρμα του!!!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
εχει πολλες ορμες γι αυτο και πρασινιζει τα ποδια του και πρεπει οπωσδηποτε να ζευγαρωσει.
ναι φιλαρακι καλα λεει κ μενα το σπερμα που ετρεχε αφθονο κ χωρις σταματημο απο το πουλακι του δημιουργουσε ενα πρασινο χρωμα στο εσωτερικο των μπουτιων του.
:confused::confused::confused::confused::confused:

BT ή RBT (=Roqfor)

--------------------------------

Άλλαξε κτηνίατρο!