Γεια ειμαι 15 εχω ενα κουταβι 4 μηνων...το κουταβι τον τελευταιο μηνα λογικα επειδη ακονιζει φα δοντακια τκυ δαγκωνει το οποιο καποιες φορες...ετσι λοιπον οποτε το κανει του σπρωχνω ισα ισα το στομα στην ακρη με την παντοφλα (δεν τον χτυπαω)...σημερα λοιπον το παραεκανε και αρχισε να με δαγκωνει ε και του εδωσα μια φαπα με την παντοφλα οχι πολυ δυνατη ισα ισα...επειτα απο λιγο οταν ηρεμησε τον πηρα αγκαλια αλλα αυτος μου δαγκωσε το αυτι...εγω απο τον πονο μου πονεσα πολυ και του εριξα μια στο μαγουλο και τον εβγαλα εξω...μετα απο λιγο που βγηκα εξω αυτος με κοιταξε και τα ματια του ηταν δακρυσμενα....τον ειδα τον πηρα αγκαλια και με επιασαν τα κλαματα...οταν επεστρεψα παλι σπιτι τον ειδα μια χαρα και παιξαμε μαζι και εννοειται βεβαια πως συνεχισε να δαγκωνει..επειτα απο αυτο δεν προκειται να τον ξαναακουμπησω αλλα το εχω μετανιωσει πολυ και νιωθω οτι τον πληγωσα..μπηκα και εκανα μια αναζητηση στο google και διαβασα οτι αν χτυπησεις τον σκυλο σου εκεινος δεν το ξεχναει ποτε και νιωθω πολυ ασχημα τωρα...τι μου προτεινετε να κανω??