για να απαντήσω στο χρήστη frenchie
1)Δε γνωρίζω αν ήρθε απο εξωτερικό ή αν το πήρε απο εδώ, ο νονός μου μένει βέλγιο αλλά δε νομίζω να το έφερε μαζί του
2) Δε το ήξερα, είχα δει μια κοπέλα που είχε ένα τέτοιο στο μετρό, πιάσαμε κουβέντα και έτσι έμαθα οτι είναι το μπλέ, απο τότε που το είδα το λάτρεψα, δεν ήξερα τι προβλήματ έχει και μόλις τα διάβασα έπαθα ταχυκαρδία.
3) Δυστυχώς λείπω απο το σπίτι ώρες για τη σχολή, αυτό είναι ένα πρόβλημα, όσο είμαι σπίτι όμως προσπαθώ να το έχω όσο μπορώ έξω και το πετυχαίνω.
4) αυτή την τροφή που έχω και την λέτε σαβούρα(ίσως και ν είναι δε ξέρω, θ μου πει και ο γιατρος α'ύριο) σε κάποια πετ σοπ που την είχαν τη βρήκα 10 ευρώ ακριβότερα απο το ιντερνετ, στο τηλ που μίλησα με τον άανθρωπο μου είπε οτι δέ χαλάει και με συμφέρει να πάρω πολύ για να γλιτώσω μεταφορικά.
5) όντως νομίζω είναι λιγο αδυνατούλι, ίσως είναι το σκαρί του τέτοιο όμως.
eroe του βαζω τροφούλα στο σπιτάκι του το πρωί οταν φεύγω για σχολή και ενεργείται μια φορά το απόγευμα μόλις έρθω περίπου, τσίσα κάνει αλλη μια δυο φορές απο οτι μου λέει η μαμα μου. Είναι κοντά 4 μηνών
Δημητρα δεν είπα οτι δε θα φάει την ακριβή, είπα οτι μήπως μετά δε ξαναφάει την άλλη και ζητάει μόνο την ακριβή, αν και εκεί ίσως τις αναμιγνύω για να τις τρώει καλύτερα.
Επίσης μια ερώτηση, απο πόσο μηνών και μετά μπορεί να τρώει κανονικό φαγητό;
Συγγνώμη για τις αργοπορημένες απαντήσεις.