Μελαγχολία......

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλημέρα σε όλους!!Έχει εδώ και δύο μέρες που ο Μπελούκος μου δεν τρώει σχεδόν τίποτα..είναι καρφωμένο το βλέμμα του στην γειτόνισσα..η γειτόνισσα είναι μία ημίαιμη λαμπραντορίνα που το αφεντικό της αρνείται να την στειρώσει..και αυτές τις μέρες σέρνει και όλα τα αδέσποτα του χωριού έχουν μαζευτεί γύρω από τον κήπο του γέιτονα του οποίου το σπίτι είναι κολλητό με το δικό μας..Το Μπελουκουλίνι δεν είναι καλά..πήραμε σήμερα στον κτηνίατρο και μας είπε να το πάμε σήμερα να το δει..το απόγευμα θα το πάμε..μέχρι πριν έρθει σε οίστρο η σκυλίτσα ο δικός μου ήταν μια χαρά..σκέφτομαι μήπως λόγω του οτι δεν μπορεί να ''εκτονωθεί'' έχει γίνει έτσι ανόρεκτος??Μήπως σας έχει τύχει και σας?? (Εννοείται οτι δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να ζευγαρώσω τα σκυλιά..τέτοιο έγκλημα δεν το κάνω)

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Θα τον στειρώσω σίγουρα..άλλωστε το γράφει και το συμβόλαιο υιοθεσίας αλλά λόγω του ότι τώρα έγινε 1,5 χρόνου ήθελα να μεγαλώσει λίγο ακόμα..και έλεγα από Σεπτέμβρη να κανονίσω την επέμβαση..απλά θέλω να ρωτήσω..είναι φυσιολογική αυτή η μελαγχολία?? έχει αρχίσει να με τρομάζει που είναι τόσο μαραμένος..την κροκέτα ούτε την άγγιξε..δοκίμασα με βαρύ πυροβολικό (ρολό κιμά μαγειρευτό) μόλις τώρα και το χλαπάκιασε..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Η αντιδραση αυτη ειναι φυσιολογικη, αφου μυριζει θηλυκο και θηλυκο δεν φτανει... 1,5 ετους ειναι μια χαρα ηλικια για να γινει η στειρωση. Αλλα αν το αποφασισες για Σεμπτεβριο, κανε λιγη υπομονη.

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Αναγκαστικά θα κάνω υπομονή για Σεπτέμβρη..ελπίζω μέχρι τότε να μην μυρίσουμε και άλλες σκυλίτσες γιατί το κουτάβι θα τρελαθεί στο τέλος..και μαζί του και γω..Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις :)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
υπομονή κ όσο μπορείς να το έχεις πιό μακριά να ξεχνιέται,αν γίνεται μίλα κ στον απέναντι.τι ράτσα είναι το σκυλάκι σου?

οι σκύλες μπορούν να πάθουν κάτι τέτοιο αν μυρίσουν αρσενικό στην περιοχή η δεν τα πολύ νοιάζει?

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Το αφεντικό είναι για μπάτσες(συγνώμη κιόλας) και μου είπε αμα θέλω να αλυσοδέσω τον δικό μου..αυτός δεν την στειρώνει την σκύλα του..είμαι σίγουρη οτι το κάνει λόγω χρημάτων..όχι λόγω πεποιθήσεων.Παρατήρησα οτι και η σκύλα είναι συνεχώς στραμμένη προς τον δικό μου και γρατσουνάει συνεχώς τον φράχτη μας.. Το σκυλάκι μου είναι ημίαιμο..

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλημέρα σε όλους!!το πήγαμε το κουτάβι χθές στον κτηνίατρο και είδαμε οτι το κουτάβι έχει φλεγμονή με πυρετό και αυτό προέκυψε λόγω τσιμπουριών..του έβαλε μία ένεση να πέσει ο πυρετός και τώρα για 5 μέρες θα παίρνει δύο χάπια το πρωί και δύο το απόγευμα.Και μετά πάλι επίσκεψη να δούμε την εξέλιξη..είχε και αμπούλα και λουράκι και απο όλα ήταν καλυμένος..λυπάμαι πάρα πολύ που δεν έκανα δουλειά :/

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Περαστικα.
Αιματολογικες ποτε κανατε τελευταια φορα ?

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους!! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση..λοιπόν το σκυλί έχει όντως ερλιχίωση.Κάναμε εξετάσεις αίματος..ο γιατρός είπε πως ευτυχώς το διαγνώσαμε σχετικά έγκαιρα..κάνουμε την θεραπεία..είμαι όλη μέρα απο πάνω του..είναι ορεξάτος, τρώει, πίνει, τρέχει αλλα έχει πολλή υπνηλία..ο γιατρός είπε πως είναι φυσιολογικό. Κάθε μέρα και καλύτερα είναι!! Σε 5 μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις..ελπίζω πως όλα θα πάνε καλα..αυτά :)

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Δεν είσαι ο πρώτος που την πατάει με την ερλιχίωση κι ας είχε σκάλιμπορ και αμπούλα κανονικά.
Μου είχε πει τότε η κτηνίατρός μου οτι το τσιμπούρι μπορεί να ανέβει να τσιμπήσει και να πέσει.
Κι εγω απο την υπνηλία την είχα πάρει είδηση (θα μου πεις σε μπουλντογκ η υπνηλία είναι μόνιμη *lingua* )
Θα κάνατε την αγωγή σας κανονικά και θα δεις οτι η υπνηλία σταδιακά υποχωρεί.
Καλή ανάρρωση!!!