Μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες !

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Παρα πολυ καλη η Sharon,αλλα ειμαι και φαν του Paul Walker.Mελετησα προσφατα βιβλιο του και DVD,αξιζει! Ειχε ερθει περσυ η προπερσυ εδω για καποια σεμιναρια,δυστυχως δεν ειχα ερθει ακομη,αλλα μια φιλη που τα παρακολουθησε,εχει να πει μονο τα καλυτερα,ειδικα για τον τροπο που χειριζεται τα ζωα,κατι που ειναι πολυ σημαντικο για την φωτογραφηση τους!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
Αχ η πρώτη-πρώτη του Paul Walker η εν κινήσει είναι είναι.. η επιτομή του σκύλου ρε παιδί μου! Υπέροχες, θενκς ε λοτ!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εχει πλάκα. Εμένα μου αρέσει καλύτερα ο Walker. Οι φωτό της Sharon είναι μεν ωραίες, αλλά βαρετές. Είναι πολύ εύκολο να βάλεις ένα σκύλο να κάτσει και, έχοντας καλό εξοπλισμό, να φτιάξεις μια τεχνικά τέλεια φωτογραφία.

Να πιάσεις τη στιγμή όμως, ειδικά σκύλο εν κινήσει, θέλει πέρα από καλό μάτι και καλό τάιμινγκ..

Το φωτοσόπ χρειάζεται... πάντα! Πόσο και πώς, είναι θέμα προσωπικού στυλ...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Δεν ξερω ποιανουν ειναι αυτη η φωτο αλλα οταν την ειδα...εμεινα ''μ@λ@κ@ς''...

πως στο διαολο καθησαν ακινητα τοσα κουταβια, εστω για ενα nanosecond?????????????????

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο σκυλος ειναι απο μονος του καλο θεμα, αλλα για να πεις μια φωτογραφια καλη ή καλλιτεχνικη απαιτειται μεγαλη ''προσπαθεια'' απο την πλευρα του φωτογραφου. Τα καλα τελικα αποτελεσματα δεν ειναι καθολου ''τυχαια''.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Και η Sharon και ο Paul εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες. Της Sharon μαρεσουν και πολυ τα χρωματα που ειναι λιγο πιο soft. Δεν μπορω να αποφασισω ποιον προτιμαω ισως λιιιγο πιο πολυ την Sharon αλλα φυσικα και οι 2 ειναι καταπληκτικοι σε αυτο που κανουν. Ευχαριστουμε παρα πολυ Σταματια, για να μαθαινουμε κι εμεις οι καινουριοι φωτογραφοι :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αστεία-αστεία, έχω μια φωτογραφία του Μουφ που είναι τόσο καταπληκτική, που λέω να σκάσω λεφτά και να την παραγγείλω σε giclee on canvas και να την κρεμάσω στο σαλόνι.