Μετρηστε και θαυμαστε!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Dorine, γαλλικο- μπουλντογκινα μιας πολυ καλης μου φιλης στην γερμανια, γεννησε χτες ΟΛΑ αυτα τα κουταβακια!!
Μετρηστε τα!! Ειναι 12!!!
Της δυο προηγουμενες φορες που ζευγαρωσε, δεν εμενε εγγυος και τωρα εκανε 3 γεννες σε μια!!
Αν και μια μεγαλη γεννα ηταν αναμενομενη (η μαμα της Dorine εκανε μια φορα 10, μια 11 μωρα και η αδελφες της 9 και 10), μειναμε ολοι εκπληκτοι με αυτο το αποτελεσμα. Μαλλον προκεται για ρεκορ της φυλης!!

Η καιμενουλα ειχε να κουβαλησει παααρα πολυ βαρος της τελευταιες μερες

Η φιλη μου, που ειναι ενας απο τους πιο συνειδητους εκτροφεις που ξερω ( δεν ειναι διαφημηση- δεν θα εδινε ΠΟΤΕ σκυλο στην ελλαδα, επειδη θελει να παρακολουθησει την εξεληξη τους και να τα βλεπει συχνα σε συναντησεις κουταβιων που κανει τακτικα στο σπιτι της- και 9 κουταβια απο αυτα ειναι ηδη κρατημενα) δεν ξερει τωρα αν πρεπει να κλαιει η να γελαει! Την περιμενει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλεια!!

Απλα να χαρειτε μαζι της και να τους ευχηθειτε καλη τυχη και να τα καταφερουν ΟΛΟΙ να μεγαλοσουν και να γινουν γερα και δυνατα Γαλλικα Μπουλντογκ!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
να της ζήσουν! :wink:
Ολες τις ευχες μας για υγεια στα κουταβάκια και στη μανούλα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να της ζήσουν τα μικρούλια! Πραγματικά απίστευτο! Καλό κουράγιο στην φίλη σου Frenchie! :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Θα μπορέσει να τα θηλάσει όλα;
Προς το παρων ναι- τα βαζει και η φιλη μου ανα εξαδες, καθε ορα να πινουν στην μανουλα τους- αλλα ηδη εχει προμηθευτει μπιμπερα και γαλα σκονη- για να επεμβει, οταν δεν φτανει πια.

Παντος μαλλον ειναι γεννα ρεκορ!
Μεχρι 11 κουταβια στα γαλλικα εχουμε ακουσει!
Για να δουμε!

Το μεγαλυτερο απο αυτα τα κουταβια ειναι 240 γρ- και το μικροτερο 139.
Η Dorine ειχε παρει 5 Κιλα στην εγγυμοσυνη- απο 13 κιλα την ημερα που ζευγαρωσε πηγε 18 κιλα την ημερα που γεννησε.

Η φιλη μου τωρα αναρωτιεται, ποσο θα πρεπει να φαει, για να παραγει αρκετο γαλα- Μια μανα με 3-4 κουταβια πρεπει να φαει το διπλο απο την ποσοτητα συντηρησης- με τοσα κουταβια που εχει τορα, θα μπορεσει να φαει και τοσο τεραστιες ποσοτητες?

Ευτυχος δουλευει σε μια παρα πολυ καλη κτηνιατρικη κλινικη η φιλη μου και ολες αυτες τις αποριες της λυνει η αφεντικινα της!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Νεες φωτογραφιες απο την πολυτεκνη οικογενεια! Η Μαμα Dorine και ολοκληρη η ντουζινα μωρουλια ειναι καλα!!

Η φιλη μου σας ευχαριστει για της ευχες σας!

Πολύ ψηλά δεν είναι ο πήχης της γεννήστρας ??
Μπορει, τωρα που το λες.
Αλλα επειδη η φιλη μου κοιμαται διπλα (η ας πουμε οτι κοιμαται- εχει να κοιμηθει μερες τωρα καλα, επειδη ξυπναει με καθε σκουξημο μωρου!) στην γεννηστρα- στον καναπε στο ιδικο δωματιο κουταβιων/σκυλων, δεν πειραζει και τοσο.

Καπος ετσι πρεπει να το φανταστειτε (αυτες ειναι πιο παλιες φωτογραφιες, απο προηγουμενη γεννα):

Και οταν μεγαλοσουν λιγο τα μικρουλια, εχουν και μεγαλο κηπο με ολοκληρη παιδικη χαρα στην διαθεση τους:
Ευτυχος που φτιαχνει ο καιρος σιγα σιγα-ετσι θα ειναι πολυ πιο ευκολα για την φιλη μου, αν μπορουν να μενουν κατα την διαρκεια της ημερας και πιο πολυ εξω τα μικρα.

και ακομα και με αλλου ειδος σκυλια εχουν επαφη τα μικρα. Η Φιλη μου εχει εκτος απο τα 4 (τωρα 16!!!) Γαλλικα, και 5 γερικα Cavalier (παλια εκανε εκτροφη Cavi) και ενα Ποιντερ ( προιν ισπανικο αδεσποτο).

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Xαχα, μεγαλωσαν λιγακι τα ομορφουλια :D

Και ειναι ολα μαυρα βρε παιδια σαν την μαμα τους! Φτου , φτου σκορδα!

:D :D :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Χτες μιλησα στο τηλεφωνο με την φιλη μου!
Μου λεει, οτι στα 2-3 εχει οντος προβλημα να τα ξεχορισει.
Δεν θελει να τους βαλει χρωματιστα κορδελακια, επειδη φοβαται μην μπλεκονται με τα νυχακια τους.
Τα περισσοτερα εχουν καπιοα ασπρα σημαδια στο στιθος, αλλα εχουν ισια ουρα- αλλα με καμπηλι!
Εχει κατσει και τα κατεγραψε αυτα τα χαρακτηριστικα, επειδη ειναι σημαντικο να τα ζυγιζει καθε μερα και να παρακολουθησει το βαρος τους.
Εχει αρχισει και να τα ταιζει με μπιμπερο.

Ολα τα μικρα εχουν παρει απο 40-50 γρ βαρος.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Παναγια μου τι κουκλια ειναι αυτααα!!!!!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα και να τα καταφερουν με υγειαα!!!
Ζηλεψα λιγο το κηπο της !!χιχιχιχι....

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Συγχαρητηρεια στην φίλη σου να της ζύσουν τα ζουζουνακια...

φτου φτου παντα δινα και υγιεις να είναι...

ειναι πανεμορφά...
υπέροχα και μακαρι και στο μελλον οι νεοι γονεις να τα υπεραγαπανε οπως εμεις...

καλα η παιδικι χαρα των ζουζουνιον ειναι υπεροχη...

(και τα παιχνιδακια τους το κοχυλη το μεγάλο με της μπάλες τελεια...

δεν ειναι εποικινδυνα για τα σκυλια ?

σκεφτομουνα να παρω και εγω μια τετοια κουπα κοχυλι και να το γεμισω με μπαλιτσες αλλα δεν ηξερα αμα ειναι εποικινδυνα η οχι για τα σκυλια)

και παλι να της ζυσουν της φιλης απο γερμανια τα ζουζουνακια της..