Μετρηστε και θαυμαστε!!!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
=D> =D> =D>

Μπραβο!!!!!! Μια χαρα φαινονται!!!!

Αντε ξεπεταχτηκαν κι αυτα σιγα σιγα!!!!!!! :D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ναιιιιιιιι πολυ ομορφα!!!!
παιδια μ δημιουργηθηκε μια απορια....για τη σκυλα δν ειναι κουραση να εχει τοσα κουταβια????12??? :shock: :shock: :shock:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μεγαλοσαν τα μωρουλια και ειναι ολα πολυ καλα!
Τρωνε και μονα τους τωρα και εχουν αρχισει να περπατουν, να παιζουν, να κανουν πως γαυγιζουν και γρυλλιζουν και να εξερευνουν το γυρο τους.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα κουτάβια είναι πανέμορφα! *agapoylas*
Την κακομοίρα την μάνα λυπάμαι που κοντεύουν να την φάνε ζωντανή! :lol:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Frenchie μου φαίνεται πως θέλεις να πάρουμε όλοι γαλλικά με τις φώτο που μας βάζεις!!
Είναι όλα τους απίστευτα κουκλιά :D
Ευτυχώς που άρχησαν να τρώνα για να αφήσουν και την μαμά τους να ξεκουραστεί η καημενούλα!

Να της ζήσουν!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Frenchie μου φαίνεται πως θέλεις να πάρουμε όλοι γαλλικά με τις φώτο που μας βάζεις!!
Τα μικρα γαλλακια ειναι μαλλον απο τα πιο ομορφα κουταβια γενικος- ειδικα οταν εχουν σηκοσει τα τεραστια αυτακια τους!!

Ευτυχώς που άρχησαν να τρώνα για να αφήσουν και την μαμά τους να ξεκουραστεί η καημενούλα!
Δεν λες τιποτα- χτες μου εγραψε η φιλη μου, οτι οταν πηγε η μαμα να ταιζει τα μικρα και εκατσε κοντα τους, επεσαν με τοση δυναμη πανω της που επεσε ανασκελα κατω- οταν ειναι ορθια και τα μικρα θυλαζουν, κρεμονται 15 κιλα στα βυζακια της- πιο πολυ απο το βαρος της!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Βγηκαν πρωτη φορα εξω στον κηπο και γενικος μετακομισαν τωρα σε ενα δωματιο στο ισογειο, με απευθειαν προσβαση στον κηπο!

Και μετα ηταν πολυυυυ κουρασμενα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ποσα σκυλια ???!!!! :shock:
πωωω θελω και γω!!!!!!!
και τα γαλλικα τελικα ειναι τελεια σκυλια!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
nikos_x said:
ποσα σκυλια ???!!!! :shock:
πωωω θελω και γω!!!!!!!
και τα γαλλικα τελικα ειναι τελεια σκυλια!
Η φιλη μου εχει 10 σκυλια- 1 Ποιντερ, 5 Cavaliers και 4 κοριτσια γαλλικα ενηλικα (παλια ειχε εκτροφη με Cavalier- Τωρα με γαλλικα, αλλα απο τα 10 σκυλια, μονο τα 2 ειναι στην εκτροφη, ολα τα αλλα στειρομενα).
Τωρα εχει και τα 12 κουταβια!

To Σαββατοκυριακο ερχονται και οι νεει "Κουταβογονεις" να δουν τα μορουλια τους- μερικοι απο αυτους εχουν και σκυλια μαζι τους- και ετσι γινεται της κακομοιρας!

Αλλα ευτυχος υπαρχει το δωματιο στο ισογειο με προσβαση στον κηπο!
Βεβαια με Babyphone!! Παντα τα κουταβια τα μεγαλονε επανω η φιλη μου- και τα κουβαλουσε καθε 2 ωρες κατω για τσισακια και κακακια!
Τωρα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με τοσα πολλα μωρα!

Αλλα για να μαθουν και την ζωη στην οικογενεια και σε διαμερισμα, με τους θορυβους και μυροδιες- ανεβαινει καθε μερα μια τετραδα κουταβια για καπιοες ωρες επανω!!
Πλακα εχουν!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αχου!!τελεια!!!
θα μου αρεσε να ημουν εκτροφεας!!!
και να ειχα τοοοσααα κουταβακια να μεγαλωνω!!! :p :p :p
Κουκλακια!! :p :p

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ειναι τελεια! Κ εγω θα ηθελα να μπορουσα να γινω εκτροφεας αλλα να εχω τη δυνατοτητα να κανω μια η 2 γεννες αλλα να τα κρατησω οοολλα για μενα... Αχ μονο στα ονειρα, μονο στα ονειραααααα!
Ειναι πανεμορφα τα γαλλακια! Μακαρι να βρουν καλα σπιτια να μεγαλωσουν που θα τα αγαπουν οσο τους αξιζει :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
MANOY said:
Μακαρι να βρουν καλα σπιτια να μεγαλωσουν που θα τα αγαπουν οσο τους αξιζει :D
Σχεδον ολα βρηκαν ηδη. Ενα αγορακι ειναι ακομα διαθεσιμο- αλλα αυτην την εβδομαδα θα ερθουν καποιοι που ενδιαφερονται- και αν κανουν της Χρηστινας και περασουν απο το κοσκινο.....!
Η φιλη μου ειχε λιστα αναμονης- μια κοπελλα απο το Frenchbulldog-Forum περιμενε πανω απο 1.5 χρονο (η ιδια σκυλα δυο φορες ξαναζευγαροσε και δεν επιασε!!), αλλοι ηθελαν κοριτισια γενικος, αλλα η προηγουμενες 2 γεννες (μεσα σε 1.5 χρονο) δεν ειχαν- η ειχε λιγα.

Πολυ χαιρομαστε ολοι, οτι πολλα απο αυτα τα κουταβια πανε σε ατομα απο το γερμανικο φορουμ για γαλλικα! Νομιζω, οτι 6 κουταβια "θα μεινουν" σε ηδη γνωστους και ετσι μπορουμε να παρακολουθησουμε την εξελιξη τους.

Και να εισαι σιγουρη, οτι η φιλη μου τα παρακολουθει αρκετα στενα τα μωρα της- αν δει ή καταλαβει, οτι δεν περνανε καλα, τα παιρνει πισω!!
Εχει παντα εναν τετιο ορο στα συμβολαια αγορας!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.327
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78