Με λένε Salve και σας λέω γειά...

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Γειά σας και από εμένα.
Είμαι το τρίτο μέλος της παρέας μετά τον Δημήτρη και την Salve.
Σιγά σιγά το σπίτι μας γεμίζει και από δύο γίναμε τρείς.Ελπίζω στο μέλλον να γίνουμε και τέσσερις....με ένα μωρό!
Θα είμαστε μια ωραία παρέα με την Salve να μας διασκεδάζει με τα καμώματά της. Είναι αξιολάτρευτο πλασματάκι!!
Λοιπόν καλή μας συνέχεια...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Και ενυδρειοφιλη! Μας αρεσει :)
Τα ενυδρεία είναι η έτερη αγάπη μας! Εκπέμπουν μια απίστευτη ηρεμία! Είναι ωραία να ξυπνάμε κάθε πρωί και πριν φύγω για δουλειά να καθόμαστε με τη γυναίκα μου να πίνουμε το καφεδάκι μας και να χαζεύουμε τα υπέροχα ψαράκια να κολυμπάνε!

Έχουμε δύο ενυδρεία γλυκού νερού, ένα 240 λιτρα και ένα μικρούλι 20 λίτρα για την αναπαραγωγή αγγελόψαρων τα οποία χαρίζουμε σε χομπίστες! Ο στόχος μας είναι βέβαια ένα ενυδρείο ακόμα 1000 λίτρων αλλά θαλασσινό νερο! Το βάλαμε λίγο στην άκρη μιας και η οικονομική κρίση μας χάλασε τα σχέδια...

Μας αποζημιώνει όμως και με το παραπάνω η κουκλίτσα μας!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Πήγαμε και στο γιατρό χτες πρώτη φορά! Όλα καλά, η γιατρός είπε οτι είναι άριστα κοινωνικοποιημένη, δεν φοβήθηκε καθολου και ήταν πολύ συνεργάσιμη! Καθαρίσαμε αυτάκια, κόψαμε νυχάκια, όλα μια χαρά! Το τελευταίο εμβόλιο προγραμματίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου οπότε μετά από λίγες μέρες θα αρχίσουμε και τις βολτίτσες έξω...

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Καλώς ήρθατε. Φαίνεται πως η Salve έκανε καλή επιλογή που σας υιοθέτησε. Να της ζήσετε!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλα ,μεγαλη μουριτσα ειναι η μικρη σας.
Απο Ελλαδα ειναι?
Ναι απο το εκτροφείο Hellastar Kennel στη Χαλκιδική. Εχει εξαιρετικό bedigree και είναι μία γλύκα η ατιμούλα. Μας έχει ομορφύνει τη ζωή μας αυτές τις τελευταίες 20 μέρες που την έχουμε κοντά μας!

Sent from my iPad

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ομορφούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα την δούμε στο κοπή το πίτα?????

Οφ..(είμαστε και γείτονες απ' ότι βλέπω...):D:D:rolleyes:

Last edited:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ομορφούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα την δούμε στο κοπή το πίτα?????
Οφ..(είμαστε και γείτονες απ' ότι βλέπω...):D:D:rolleyes:
Εννοείται οτι θα είμαστε στην κοπή της πίτας!
Γείτονες ναι? Εμεις είμαστε Μαραθωνοδρόμου, από την Αγ. Κωνσταντίνου, τρεις δρόμους πιο πάνω... Εσύ?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εννοείται οτι θα είμαστε στην κοπή της πίτας!
Γείτονες ναι? Εμεις είμαστε Μαραθωνοδρόμου, από την Αγ. Κωνσταντίνου, τρεις δρόμους πιο πάνω... Εσύ?
Τέλεια!!!!Θα της τσιμπώ με τις ώρες τα μαγουλάκια!!!!:D:D:D
Που είναι αυτό?κοντά στο mall??Μαρούσι είμαι και εγώ αλλά προς Σισμανόγλειο μεριά...!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Ναι απο το εκτροφείο Hellastar Kennel στη Χαλκιδική. Εχει εξαιρετικό bedigree και είναι μία γλύκα η ατιμούλα. Μας έχει ομορφύνει τη ζωή μας αυτές τις τελευταίες 20 μέρες που την έχουμε κοντά μας!

Sent from my iPad
Μπραβο σας για την επιλογη.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Μπραβο σας για την επιλογη.
Νάσαι καλά! Κάναμε καλή επιλογή και αυτό καθρεπτίζεται στο σκυλάκι αφενός και αφετέρου στην συνεχή βοήθεια που έχουμε από την Εκτροφέα ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 20 και μέρες από τότε που την έχουμε κοντά μας... :don: