Με τόση ζέστη...


Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Όπως σας έχω ξαναπεί έχω έναν γερμανικό ποιμενικό.Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα το σπίτι που υπολόγιζα όταν τον αγόρασα, και είναι αναγκασμένος αυτό το καλοκαίρι να το περάσει στην τσιμεντένια αυλή. Η ζέστη θα είναι πολλή, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της αυλής έχει μπαλκόνι από πάνω. Πέρσι ήμασταν από τα μισά του καλοκαιριού μαζί, ήταν μικρότερος, είχε κ λιγότερο τρίχωμα. Του είχα αφήσει μία μεγάλη πλαστική λεκάνη και την γέμιζα 3-4 φορές τη μέρα νερό, και δροσιζόταν και έπαιζε. Φέτος όμως σκέφτομαι τα πρωινά που θα είμαι στη δουλειά, να τον αφήνω στο συρμάτινο κουτί του στο δωμάτιό μου, με το κλιματιστικό ανοιχτό, κ λίγο το παράθυρο για να ανανεώνεται ο αέρας. Εσείς τι λέτε γι αυτό;
Γιατί τον βλέπω από τώρα ότι υποφέρει από τη ζέστη. Και να σας πω κ το τελευταίο επειδή έχω τύψεις: από το επόμενο καλοκαίρι, θα έχει 2 στρέμματα στη διάθεση του πολύ έξω από την πόλη, σε λίγο υψομετράκι, με δεντράκια, γρασίδι και χώμα, και θα μπορεί να βρίσκει αυτός τρόπους να αντιμετωπίζει τη ζέστη.Εκτός κ αν του φτιάξω μία μίνι πισίνα :wink:
 


ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Γεια σου μαμα Jema, ανυπομονω να παμε στα 2 στρεμματα γρασιδακι χωματακι υπερυψωματακι και αυτο για την πισινουλα να το βαλουμε στα αμεσα σχεδια μας... ΕΕΕΕ φανταστικη Jema..!!!

οσο για φετος μη νοιωθεις τυψεις θα το ξεπληρωσεις του χρονου....
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Jema, μην στεναχωριέσαι… και ο δικός μου υποφέρει από την ζεστή, αλλά που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, έξω είναι ξαπλωμένος στα δροσερά πλακάκια της αυλής, κάτω από την σκιά! :wink:
Αν έχει σκιά και δροσερό νεράκι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!
 


manos

Active Member
28 Απριλίου 2007
35
0
Τhiva
Καλησπερα.Το προβλημα ειναι συνηθισμενο και τα τελευταια χρονια επειδεινωνεται στη χωρα μας.Εγω ειχα αγορασει μια φουσκωτη πισινα(οχι απαραιτητα μεγαλη) και την ειχα γεματη νερο και ο σκυλος μου την αραζε εκει με τις ωρες το καλοκαιρι.
Αλλα απο οτι καταλαβα δεν εχεις τον απαραιτητο χωρο :?
 


Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
Jema said:
. Φέτος όμως σκέφτομαι τα πρωινά που θα είμαι στη δουλειά, να τον αφήνω στο συρμάτινο κουτί του στο δωμάτιό μου, με το κλιματιστικό ανοιχτό, κ λίγο το παράθυρο για να ανανεώνεται ο αέρας. Εσείς τι λέτε γι αυτό;
Του αρεσει να καθεται στο δωματιο με το κλιματιστικο?εγω πιστευω οτι ουτε στην αυλη θα εχει προβλημα,δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.
Ενα περιεργο πραγμα με την δικη μου,οταν εχω ανοιχτο το κλιματιστικο προτιμα να πηγαινει σε αλλο δωματιο που δεν χτυπα εντονα ο αερας του,και αν ανοιξω την μπαλκονοπορτα βγαινει μεσημερι με την ζεστη και τον ηλιο πανω της και κοιμαται εκει :shock:
 


sarmelito

Member
5 Μαϊου 2007
8
0
Γεια σου και απο εμενα
κοιτα αν εχει μπολικο νερο να πινει και υπαρχει σημειο στην αυλη που δεν τον χτυπαει ο ηλιος δεν θα εχει προβλημμα, αντιθετα αν ειναι σε ενα δωματιο πολλες ωρες με το aircondition σιγουρα θα εχει προβλημμα
μην ανυσηχεις απλα να εισαι σιγουρη οτι εχει νερο να πινει.
 


Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πολύ χώρο, γι αυτό άλλωστε και οι τύψεις. Αυτό με τη φουσκωτή πισίνα το έχω σκεφτεί κ γω, αλλά με τον Dodi κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Έχει τη συνήθεια να κομματιάζει με τα δοντάκια του ό,τι βρεθεί μπροστά του. Αν δεν το κόψει δεν ησυχάζει. Μια φορά πέρσι, ξέχασα την άκρη από το λάστιχο έξω από το μπαλκόνι. Το επόμενο πρωί βρήκα 12 μέτρα λάστιχο κομμένο σε κομματάκια των 2 εκατοστών...απόρησα με την υπομονή του!Θα κάνω και φέτος αυτό με τη μεγάλη πλαστική λεκάνη, κ από του χρόνου σπίτι μας, θα βρούμε άλλες λύσεις :wink:
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πολύ χώρο, γι αυτό άλλωστε και οι τύψεις.
Jema και εγώ δεν έχω μεγάλο σπίτι, βγάζω το σκυλί μου όμως μεγάλες βόλτες για εκτόνωση. Τώρα το καλοκαίρι που καίει ο τόπος νωρίς νωρίς το πρωί μεγάλη, πολλή μικρή το μεσημέρι και ξανά πολύ μεγάλη το απόγευμα. Με τρέξιμο, παιχνίδια, παρέα με άλλα σκυλιά στις βόλτες κανονικά το σκυλί δεν θα έχει όρεξη μετά για να καταστρέφει πράγματα εφόσον δεν είναι και κουταβάκι :wink:
 


Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Magi, δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για βόλτες και παιχνίδια. Οπότε κάθε απόγευμα κατά τις 8 τον βγάζω σε ένα οικόπεδο 300 τμ που έχω νοικιάσει κοντά στο σπίτι μου, παίζουμε με τα αγαπημένα του μπαλάκια, και τις τελευταίες μέρες του βάζουμε και αυτοσχέδια εμπόδια για τα οποία τρελαίνεται. Αυτό διαρκεί όσο θέλει αυτός. Μέχρι να κουραστεί και να σταματήσει πρώτος.
 


Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Και μόλις ανακάλυψα πως μπαίνει η φωτο του. Καλός δεν είναι; Ναι είμαι χαζομαμά!
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Jema said:
Και μόλις ανακάλυψα πως μπαίνει η φωτο του. Καλός δεν είναι; Ναι είμαι χαζομαμά!
κουκλος ειναι και ας μην μαρεσουν τα λυκοειδη!
 


Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Και μόλις ανακάλυψα πως μπαίνει η φωτο του. Καλός δεν είναι; Ναι είμαι χαζομαμά!