Μικρός Κουβάς

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Δες αν το πίνακα κι αναφέρεται στο τωρινό η στο τελικό του βάρος. Αν αναφέρεται στο τελικό του βάρος τον ταΐζεις πολύ λίγο, πρόσεχε....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτος ο πινακας δειχνει το προβλεπόμενο βάρος οταν ενηλικιωθεί το σκυλι.
Οποτε αν ξέρεις πόσο περιπου ήταν το βαρος των γονιών του κουταβιου, δες με εκεινο στον πινακα.

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Κάνεις λάθος! Πρέπει να του δίνεις περίπου 100 γρ. την ημέρα. Πάνω αναγράφεται το βάρος ενήλικου.
:-#ΑΑΑΑ, έτσι πάει!!Ευτύχως που ρώτησα δηλαδή γιατί θα τον είχα στην πείνα..
Σας ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Ανθούν και στο Βερολίνο, οι έξυπνοι που γεμίζουν τις τσέπες, ζευγαρώνοντας τον σκύλο τους και οι αφελείς που τους τις γεμίζουν; Εκπλήσσομαι πολύ δυσάρεστα.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ανθούν και στο Βερολίνο, οι έξυπνοι που γεμίζουν τις τσέπες, ζευγαρώνοντας τον σκύλο τους και οι αφελείς που τους τις γεμίζουν; Εκπλήσσομαι πολύ δυσάρεστα.
Δυστυχώς οι ΒΥΒ υπάρχουν παντού. Παρακολουθώ ένα φόρουμ για χαβανεζ στις ΗΠΑ, δεν φαντάζεσαι πόσοι από τους ιδιοκτήτες ζευγαρώνουν τα σκυλάκια τους, και συνήθως από αυτα που δεν έχουν καν pedigree.

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Το γεγονός ότι ο κούταβος όπως και τα αδέρφια του πήγαν σε οικογένειες που σίγουρα νοιάζονται γι'αυτά, μιας και οι τύποι θέλαν εγγυήσεις για να τα δώσουν, σίγουρα δεν σου λέει κάτι. Το ότι εκ των πραγμάτων είναι υγιέστατος και κούκλος πάλι σε αφήνει αδιάφορο μιας και δεν έχει πεντιγκρι. Και τέλος δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί ποτέ στο Βερολίνο τα αδέσποτα είναι ελάχιστα. Τέλος πάντων καταλαβαίνω πως έχεις μια συγκεκριμένη άποψη την οποία εγώ προσωπικά δεν συμμερίζομαι. Ωστόσο το γεγονός ότι η πρώτη σου τοποθέτηση αποσκοπούσε στο να μου επισημάνεις το πόσο αφελής υπήρξα στην αγορά του σκύλου μου το βρίσκω κομπλεξικό. Αν εδώ είναι φόρουμ μονάχα για σκύλους με πέντιγκρι και περγαμηνές τότε ας μου το πεί κάποιος να μην σας κουράζω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Αν εδώ είναι φόρουμ μονάχα για σκύλους με πέντιγκρι και περγαμηνές τότε ας μου το πεί κάποιος να μην σας κουράζω.
Εμένα προσωπικά ναι, με κουράζουν αυτές οι βλακείες.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ρε παιδι μου, ένα σποράκι ειναι έτσι; Πως είναι δυνατόν να φαίνεται οτι θα γίνει διαόλι όταν μεγαλώσει;;;;;:p

Καλα ξεμπερδέματα και να το χαίρεσαι το σπορίδιον σου :)

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
ρε παιδι μου, ένα σποράκι ειναι έτσι; Πως είναι δυνατόν να φαίνεται οτι θα γίνει διαόλι όταν μεγαλώσει;;;;;:p

Καλα ξεμπερδέματα και να το χαίρεσαι το σπορίδιον σου :)
Χαχαχα, ευχαριστώ πολύ..Το σπόρος τον χαρακτηρίζει απόλυτα!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Ένταξη τον προγκίξαμε και αυτόν.

Και τον άλλον χθες με τις φωτογραφίες. Άκου εκει που ρώταγε αν μοιάζει το
μπάσταρδο με σαρπλανίνας. Τον είπαμε και στο καλό... τον ξεπροβοδισαμε.

Αντε τωρα να μαζευτούμε να παίξουμε σανταλίνα μανταλίνα.
Ολο περνά περνά η μέλισσα το βαρέθηκα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο. Τα jack του δικού σου τύπου, όπως το βλέπω στη φωτογραφία πάνε από 5-7 κιλά. Νομίζω ότι θα μπορούσες να δώσεις και καλύτερη τροφή αν θες. Μην τον αφήνεις να να κάνει ταρζανιές ακόμα και να ξέρεις ότι κίνητρο εκπαίδευσης στα jack δεν είναι τόσο η τροφή, όσο ένα μπαλάκι ή κάτι που κινείται τέλος πάντων.

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο. Τα jack του δικού σου τύπου, όπως το βλέπω στη φωτογραφία πάνε από 5-7 κιλά. Νομίζω ότι θα μπορούσες να δώσεις και καλύτερη τροφή αν θες. Μην τον αφήνεις να να κάνει ταρζανιές ακόμα και να ξέρεις ότι κίνητρο εκπαίδευσης στα jack δεν είναι τόσο η τροφή, όσο ένα μπαλάκι ή κάτι που κινείται τέλος πάντων.
Ευχαριστώ πολύ Σταματία!Ωραία θα αρχίσω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.Τι τροφή προτείνεις εσύ?Κάποιο άλλο Hint?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ευχαριστώ πολύ Σταματία!Ωραία θα αρχίσω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.Τι τροφή προτείνεις εσύ?Κάποιο άλλο Hint?
θα δώσεις βάση στα συστατικά της τροφης, χωρις δημητριακά και γλουτένη, με πρώτο συστατικό το κρεας και όχι meatmeal! να μην εχει πανω από 30-33% πρωτεϊνη στο περιπου.
Δες σε acana, brit, brit care, arden grange, sam'sfield, earthborn κλπ

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
θα δώσεις βάση στα συστατικά της τροφης, χωρις δημητριακά και γλουτένη, με πρώτο συστατικό το κρεας και όχι meatmeal! να μην εχει πανω από 30-33% πρωτεϊνη στο περιπου.
Δες σε acana, brit, brit care, arden grange, sam'sfield, earthborn κλπ
Ωραία θα κάνω μια έρευνα σύντομα!Πάντως και η royale 31% πρωτείνη έχει.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
το οτι ειναι υγειεστατος και κουκλος ειναι πολυ υποκειμενικο,το υγειεστατος γιατι δεν εχει πεντιγκρι και ουτε εχουν γινει απαραιτητες εξετασεις για κληρονομικες ασθενεις ειναι υπο αμφισβητηση,δηλαδη δεν ξερεις τι προδοαθεση εχει και τι γονιδια ελλατωματικα κουβαλαει,τα οποια φυσικα δεν φαινονται ουτε με το ματι ουτε με εξετασεις αιματος

τωρα το κουκλος παλι ειναι αμφιλεγομενο,για μενα ολα τα σκυλια ειναι ομορφα,αλλο ομως ομορφο σκυλι και αλλο ομορφο δειγμα μιας φυλης,αλλωστε ειναι και πολυ μικρο για να το κρινεις και επισης θα ελεγα δεν εχεις και τις γνωσεις,θελει πολυ εμπειρο ματι!

κατα τ'αλλα εδω μεσα πολλοι εχουμε ημιαιμα και ολοι αγαπαμε τα ημιαιμα αλλα δεν τα πηραμε απο ιδιωτες!

καλως ηρθες!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ωραία θα κάνω μια έρευνα σύντομα!Πάντως και η royale 31% πρωτείνη έχει.

ναι αλλά από συστατικά ειναι "για κοτες" όχι για σκυλια. Μπορείς να βρεις απειρως καλύτερες και με καλύτερη τιμη!