Δες αν το πίνακα κι αναφέρεται στο τωρινό η στο τελικό του βάρος. Αν αναφέρεται στο τελικό του βάρος τον ταΐζεις πολύ λίγο, πρόσεχε....
Καλησπέρα Κατερίνα, αυτός είναι ο πίνακας!Δες αν το πίνακα κι αναφέρεται στο τωρινό η στο τελικό του βάρος. Αν αναφέρεται στο τελικό του βάρος τον ταΐζεις πολύ λίγο, πρόσεχε....
Κάνεις λάθος! Πρέπει να του δίνεις περίπου 100 γρ. την ημέρα. Πάνω αναγράφεται το βάρος ενήλικου.Καλησπέρα Κατερίνα, αυτός είναι ο πίνακας!
Mini Junior - Royal Canin
:-#ΑΑΑΑ, έτσι πάει!!Ευτύχως που ρώτησα δηλαδή γιατί θα τον είχα στην πείνα..Κάνεις λάθος! Πρέπει να του δίνεις περίπου 100 γρ. την ημέρα. Πάνω αναγράφεται το βάρος ενήλικου.
Κουκλααααααακι να σου ζησει
Δυστυχώς οι ΒΥΒ υπάρχουν παντού. Παρακολουθώ ένα φόρουμ για χαβανεζ στις ΗΠΑ, δεν φαντάζεσαι πόσοι από τους ιδιοκτήτες ζευγαρώνουν τα σκυλάκια τους, και συνήθως από αυτα που δεν έχουν καν pedigree.Ανθούν και στο Βερολίνο, οι έξυπνοι που γεμίζουν τις τσέπες, ζευγαρώνοντας τον σκύλο τους και οι αφελείς που τους τις γεμίζουν; Εκπλήσσομαι πολύ δυσάρεστα.
Το γεγονός ότι ο κούταβος όπως και τα αδέρφια του πήγαν σε οικογένειες που σίγουρα νοιάζονται γι'αυτά, μιας και οι τύποι θέλαν εγγυήσεις για να τα δώσουν, σίγουρα δεν σου λέει κάτι. Το ότι εκ των πραγμάτων είναι υγιέστατος και κούκλος πάλι σε αφήνει αδιάφορο μιας και δεν έχει πεντιγκρι. Και τέλος δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί ποτέ στο Βερολίνο τα αδέσποτα είναι ελάχιστα. Τέλος πάντων καταλαβαίνω πως έχεις μια συγκεκριμένη άποψη την οποία εγώ προσωπικά δεν συμμερίζομαι. Ωστόσο το γεγονός ότι η πρώτη σου τοποθέτηση αποσκοπούσε στο να μου επισημάνεις το πόσο αφελής υπήρξα στην αγορά του σκύλου μου το βρίσκω κομπλεξικό. Αν εδώ είναι φόρουμ μονάχα για σκύλους με πέντιγκρι και περγαμηνές τότε ας μου το πεί κάποιος να μην σας κουράζω.Ανθούν και στο Βερολίνο, οι έξυπνοι που γεμίζουν τις τσέπες, ζευγαρώνοντας τον σκύλο τους και οι αφελείς που τους τις γεμίζουν; Εκπλήσσομαι πολύ δυσάρεστα.
Εμένα προσωπικά ναι, με κουράζουν αυτές οι βλακείες.Αν εδώ είναι φόρουμ μονάχα για σκύλους με πέντιγκρι και περγαμηνές τότε ας μου το πεί κάποιος να μην σας κουράζω.
Χαχαχα, ευχαριστώ πολύ..Το σπόρος τον χαρακτηρίζει απόλυτα!ρε παιδι μου, ένα σποράκι ειναι έτσι; Πως είναι δυνατόν να φαίνεται οτι θα γίνει διαόλι όταν μεγαλώσει;;;;;
Καλα ξεμπερδέματα και να το χαίρεσαι το σπορίδιον σου![]()
Ευχαριστώ πολύ Σταματία!Ωραία θα αρχίσω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.Τι τροφή προτείνεις εσύ?Κάποιο άλλο Hint?Να τον χαίρεσαι τον κούκλο. Τα jack του δικού σου τύπου, όπως το βλέπω στη φωτογραφία πάνε από 5-7 κιλά. Νομίζω ότι θα μπορούσες να δώσεις και καλύτερη τροφή αν θες. Μην τον αφήνεις να να κάνει ταρζανιές ακόμα και να ξέρεις ότι κίνητρο εκπαίδευσης στα jack δεν είναι τόσο η τροφή, όσο ένα μπαλάκι ή κάτι που κινείται τέλος πάντων.
θα δώσεις βάση στα συστατικά της τροφης, χωρις δημητριακά και γλουτένη, με πρώτο συστατικό το κρεας και όχι meatmeal! να μην εχει πανω από 30-33% πρωτεϊνη στο περιπου.Ευχαριστώ πολύ Σταματία!Ωραία θα αρχίσω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.Τι τροφή προτείνεις εσύ?Κάποιο άλλο Hint?
Ωραία θα κάνω μια έρευνα σύντομα!Πάντως και η royale 31% πρωτείνη έχει.θα δώσεις βάση στα συστατικά της τροφης, χωρις δημητριακά και γλουτένη, με πρώτο συστατικό το κρεας και όχι meatmeal! να μην εχει πανω από 30-33% πρωτεϊνη στο περιπου.
Δες σε acana, brit, brit care, arden grange, sam'sfield, earthborn κλπ
Ωραία θα κάνω μια έρευνα σύντομα!Πάντως και η royale 31% πρωτείνη έχει.